Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Parādnieks izvēršas Zemgalē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zobs Kaulā
Z
Vai tad NA nav tā apvienība, kas balsoja nodot Latvijas suverenitāti ES federālistu rokās?
vai,vai!
v
Apezdol, nomierinies!
Lass
L
Viltiga taktika Paradniekam un &!Klusi sez kopa ar vienotibu un zalajiem,pienem lemumus par skolu,slimnicu slegsanu,bet pirms velesanam sak vicinat karogu un blaut,pie visa bardaka valsti ir vainiga Maskava un visi parejie,tikai ne vini!!!!
Tukumiņš
T
Cik viņam tagad sievas
Grieta
G
Kapec Latvijas valsti, kops tika atjaunota Latvija svalsts neatkariba, pedejos 26. gados politka, prezidenta amata, ministru, ierednu, Saeimas deputatu amatos ir tik daudz idiotu, debilu, stulbu, egoistisku, alkatigu, zagligu cilveku???
kode
k
Kopējā summa, par kādu LTV slēgs iepirkuma līgumu SIA «Codeart», ir 20 000 eiro. «Codeart» bija vienīgā kompānija, kas iesniedza savu piedāvājumu iepirkumā. Iepirkumu komisija vienbalsīgi SIA «Codeart» atzina par uzvarētāju un piešķīra kompānijai iepirkuma līguma slēgšanas tiesības, jo tās piedāvājums atbilda iepirkuma nolikuma, tajā skaitā tehniskās specifikācijas prasībām un tam bija zemākā kopējā cena.
Ēdelweiss
Ē
Latvijas Neonācistiskā Apvieniba ir visvecakais latvijas valstiskuma iznīcināsanas , nacionālā naida kurināsanas un 4.maija genocida režima politmafijas klans VL-TB/LNNK....
vecis
v
protams - tavi cilvēki ir Grigule,Giļmans,Gapoņenko,Ušakovs un tamlīdzīgi tipi
  • 7
  • 7
mjā
m
Atkal paldies par bildi. Redzamais personāžs protams nevar pretoties ģenētiskajai atmiņai, bet tik skaļi reklamēt, ka tavs vecvecvectēvs bijis kāds vācu barons ar pirmās nakts tiesībām, latviešu ultranacionālistam tomēr nav ieteicams.
VOLANDS
V
TAUTA IR BARS un nobalsos par pirmo kas vicina karogu un ir pārliecinošs . Zemgalnieki, kurzemnieki ir lecīgi un viņu prātu aptumšojusi nauda . Katrs kas solīs kaut grasi viņi slavinās
tautas paruna
t
katram parādniekam savu maksātnespējas administratoru!
!
!
Volgas tatāru pēctecis ieradies savā senču novadā!
mhv
m
http://lostworlds.lv/go.php?1139587002
Latvietis.
L
Tautiesi, par NA balsot nu nekadi nedrīkst. Pietiek ka Cilinskis nostājas pret Barikāzu Dalībniekiem.
Jens Z
J
Nevienam nopietnam sabiedriskam darbiniekam nebūs viegli aģitēt par šo grupējumu pašvaldību līmenī. Piemērs: Kokneses novadā pateicoties i. parādnieka mahinācijām (viņš ar saviem 'korišiem' cita starpa bija iekārojis Daugavas Vanagu īpašumus), pirms pieciem sešiem gadiem no partijas izstājās visa (!!!) VL nodaļa ar vadītāju priekšgalā (t.sk. šo rindu autors.) Veco zvērināto nacionālistu vietā i. parādniekam koknesē nācās komplektēt no dažādiem oportūnistiem, salašņām un pamuļķiem pilnīgi jaunu Kokneses NA nodaļu. Tā ka šajā novadā nacionālisti balsos par jebko ciytu, tikai ne par NA, arī šajās vēlēšanās.
sicher
s
šitas zupstrāts kuru sauc na ir veco čekistu veidojums jau no pirmssaakumiem ar tb , nosperot saukli no brīvības pieminekļa lai pievilinātu vecos brīvības cīnītājus , kad apkakaajaas td sastūma ar lnnk , vēlāk izveidoja plānā galdiņa urbēju kompāniju , vienmēr ņēmuši dalību ar kompartiju ( zēzēesesiešiem) visu valdību gāšanaa kuras līdz šim gāztas , ieveduši purvā veselības aizsardzības ministriju... šis zupstrāts ir Latvijas kaps.
  • 10
  • 4
TrollisJT > Zvirgzdgrauds
T
"no dažādiem oportūnistiem, salašņām un pamuļķiem" , draugs, parasti sastāv jebkuras revolūcijas kareivji. Tas ir pilnīgi normāli, jo nav taču labi, ja apsistu sakarīgos. Problēma ir tamī, ka revolūcija gan aprij savus bērnus, bet... ja to ir pārāk daudz, tad process iesprūst. Varam tikai gaidīt, lai gremošana atjaunojas. Jauku dienu!
  • 4
  • 5
kaliostro
k
Šos neadekvātos pie varas laist nedrīkst1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas