Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Parādnieks pie Lāča ieradies ar jau sagatavotu iesniegumu par izstāšanos no partijas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
labi
l
Vajadzēja arī par mandāta nolikšanu! Vecais bezkaunigais grābējs!
un
u
Nu nu trolli, čelovekveidīgāis trollīti, nevis krievu tautības cilvēkiem, bet bijušiem PA virsniekiem un viņu ģimenes locekļiem, kuri nevēlas būt Latvijas pilsoņi un kuri palikuši ķēzīt Dienas portālā.
nu nu ...
n
Tev antiņ, galvā ir pilnīga putra .... 1. Neviena Eiropas institūcija nav pieņēmusi nevienu lēmumu, ka krievu tautības cilvēkiem būtu jāatstāj Latvija. 2. Latvija jau divdesmit gadus ir neatkarīga valsts un Eiropa to ir apstiprinājusi uzņemot Latviju Eiropas Savienībā, 3. Okupācijas karaspēks jau sen ir izvests. Tā kā ej un izguli dzērumu tirliņ!
Jānis
J
Kad Visu Latvijai vēl kakāja jaunatne biksēs un čurāja biksēs, tad Visvaldis Lācis tiešajā ēterā pa tiešo savienojumu Eiropas parlamentam jautāja, kāpēc eiropas parlaments nepilda pašu pieņemtos eiropas likumus par Latvijas okupācijas likvidēšanu un okupācijas armijas izvešanu no Latvijas. Eiropas parlaments neko, kā tirliņi, nemācēja atbildēt par savu pieņemto likumu izpildīšanu. Te derētu zināt Latvijas krievvalodīgiem, ka Eiropa pati par Latvijas deokupāciju bija paši sen pirma90. gadiem pieņēmusi par krievu okupantu izvešanu no Latvijas. Cien. Lāča kungs visus minētos dokumentus par mani zin labāk. Tā kā mīļie krieviņi, visa Eiropa atzīst jūsu pienākumu atstāt Latviju, sen, sen.
lāpītāja
l
Nu pilnīgi neesmu parādnieka fane, gluži otrādi, bet tomēr uzbrukt vi;nam par izskatu ir neobjektīvi, jo ne jau viņ;s vienīgais staigā neskuvies. Mūždien sariem apaudzis pat premjerēšanas laikā ir dzižais ierindas biedrs Šķēle, un gados vecāks par Parādnieku, vēl tur ir bijuši kas nāk uz sēdēm šortos un kas viss vēl nav redzēts..tā ka ne jau nu Parādnieks tas nekoptākais. Bet pilnīgi egocentriskajam Lācim sen bija laiks sēdēt mājās uz krāsns un rakstīt garāmatas, tas viņam padodas un gadi ar nav vairs tie lai senīlotos pa Saeimu.
```D
`
Skaidrs kā diena,ka sirdsapziņa ir pāri visām naudām .
Buba
B
Lāci, veco leģionāru, tik viegli var PIESPIEST parakstīt? Ja nu vienīgi kaulzāģis laukos palicis ...
Zuka
Z
Nez kāpēc tiek iepītas naudas lietas. Lāci izslēdza 'par paziņojumiem publiskajā telpā'. Vienīgais, ko pamanīju, viņš teica, ka: - dienēšana Waffen SS bija politiska kļūda; - nepiedalīsies VL! un krievu šovinistu kopējos pasākumos pie Brīvības pieminekļa, bet brauks uz Lesteni. Parādniekam savukārt liekas, ka dienests Latvijai naidīgas valsts armijā bija goda lieta un atzīmējams kā latviešu nacionālistu svētki.
Grīva
G
Mūrniekzeļļi tādi izskatās.
juris
j
Lācis malacis. Pareiza izvēle.
kaimiņjanka
k
Tomēr......................izrādās nav ideālistu. Vieni veikalnieki..............!!! Žēl.............................
Sīmanis
S
Troll, taisnība! Uz Parādnieku ir tā kā neērti skatīties. Te liekas nenokopies, te ar to velna zirgasti. Nu kas tas vispār par stilu vīrietim pāri 40 (?). Lai puikas nēsājas ar zirgastēm, drediem, rugājiem, ko tik vēl ne. Bet, ieejot politikā, jārēķinās, ka tavu ģīmi - gribi vai negribi - rādīs publikai itin bieži. Nu nokopies, vecais! Būs smukāk. Cilvēki arī tādiem, kas nokopušies, vairāk uzticas.
Uldis
U
Varbūt Lācis nederēja, jo viņam ir tikai viena sieva?
mazjuksis
m
Pardnikam vajag stilistu,kursh ieteiktu nodziit atlikushos matinjus no jau taa nebagaataa paura,taapat jau nav gudras domas ko sleept zem tie.Viva Jelgava
PB
P
Kas notika ar Lāci? Bija cienījams cilvēks, bet ko ar viņu izdarīja iesaistīšanās politikā? Tika pie varas un uzreiz "izlīda" īstā daba - ALKATĪGS! Vai jau iestājusies vecuma debilitāte? Tā arī var notikt. Vai likums šādā situācijā "klusē"?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas