Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Partija Ogres novadam pievienojas LRA

Politisko partiju apvienības Latvijas Reģionu Apvienība (LRA) Pārstāvju sapulce, gatavojoties oktobrī gaidāmajām 13. Saeimas vēlēšanām, parakstīja līgumu ar politisko partiju Ogres novadam par pievienošanos LRA. Līdz ar jauna dalībnieka pievienošanos, tiek paplašināts arī LRA valdes un Pārstāvju sapulces dalībnieku sastāvs, vēsta LRA.

LRA Pārstāvju sapulce un politikās partijas Ogres novadam valdes priekšsēdētājs Edvīns Bartkevičs parakstīja līgumu, kas nosaka, ka turpmāk partija kļūst par LRA dalīborganizāciju. Lēmums par pievienošanos LRA tika pieņemts partijas Ogres novadam kopsapulcē. Sadarbības līgumā abas puses definējušas savus kopīgos politiskos mērķus un veicamos uzdevumus, kā arī vispārējos principus, uz kuriem turpmāk balstīsies sadarbība.

LRA un Ogres novadam kopīgie mērķi un uzdevumi skar tādas jomas kā sabalansēta Latvijas novadu un reģionu attīstība – nacionālās ekonomikas attīstība un stiprināšana, reģionu infrastruktūras attīstība, nodarbinātības veicināšana, valsts modeļa pilnveidošana un birokrātijas mazināšana, kā arī citus valsts reģioniem būtiskus jautājumus, pausts LRA paziņojumā.

LRA Pārstāvju sapulce ir partiju apvienības augstākā lēmējinstitūcija, kurā pašlaik ietilpst seši LRA veidojošo partiju - Reģionu Alianse un Vidzemes partija - pārstāvji LRA pārstāvju sapulces priekšsēdētājs Guntis Gladkins un Andrejs Ence, Leons Līdums, Dagnis Straubergs, Dainis Liepiņš un Vents Armands Krauklis. Līdz ar pievienošanās līguma parakstīšanu partija Ogres novadam deleģēs vienu savu pārstāvi LRA Pārstāvju sapulcei.

Par startu nākamajās Saeimas vēlēšanās LRA noslēgusi sadarbības līgumus ar 12. Saeimas deputāta Edvarda Smiltēna vadīto politisko organizāciju Sabiedrība Centriskai Politikai, 12. Saeimas deputāta Jura Viļuma pārstāvēto biedrību Latgales spēks un Liepājas domes deputāta Jāņa Vilnīša pārstāvēto biedrību Liepājniekiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kavējas vilcieni Saulkrastu virziena līnijā

Piektdienas pēcpusdienā signalizācijas sistēmas traucējumu dēļ kavējas vilcieni Saulkrastu virziena dzelzceļa līnijā, liecina VAS Latvijas dzelzceļš (LDz) publiskotā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas