Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +4 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Partijas grib ar Vējoni runāt par Gobzema pielaidi valsts noslēpumam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
hrv0301
h
TA ŠIE VISI IR TIKAI PAJOLIŅI !
dainis
d
komunisti nepadodas , tie lopi jākar kokos, nēesiet naivi , labs komunists ir beigts komunists
Rūdis
R
Jebkuru pamet saplosīšanai vilku barā... nu un te vēl kāds brīnās kāpēc spējīgi un gudri cilvēki neiet politikā?! Dagnija Beinerte de Galle gribēja ieviest jaunu kultūru..... diemžēl plosīšana notiek visās jomās un darba vietās. Vai mēs esam kanibāli?! un kur mūsu tautas vērtības un Simtgades prieki? Nauda nav dzīvē svarīgākais, bet mīlestība, kas trūkst visos līmeņos!!!
Tina
T
Ākstīšanās.Tas nav nopietni, būs jaunas vēlēšanās
aber
a
nost ar gobzemu !
Miks
M
Varbūt pie viena ar Vējoni varētu pārrunāt arī Gobzema acīmredzamo nepiemērotību premjera amatam.
vecie trako....
v
kļūst redzamākas un dzirdamākas pārbijušos zaglīgo zirnekļu trakošana burkā. Labā vēsts: pilnīgi noteikti vecajiem komunistu atkritumiem ŠOREIZ VAIRĀK NEKAS NESANĀKS! Paradokss, bet nepalīdzēs arī kaudzēm no valsts (tautas) nozagtā nauda.
Nav jau tas Govzemis tik vecs,
N
lai gan, kā mauka - veca!
  • 6
  • 1
Viedais māca
V
Noslēpumi - tā ir liela muļķība un lieli izdevumi, kas ir pilnīgi lieki. Visu, ko vēlas uzzināt ienaidnieks, viņš uzzina no saviem izlūkiem, - tāpat jau elektroniskajā vidē var uzzināt visu vai praktiski visu. Kāda jēga slēpt? Ja es vadītu valsti, tad es aicinātu pie sevis kaimiņus apskatīt visu, ko tie vēlas un visu arī paskaidrotu, ko tie grib. SPĒKS IR PATIESĪBĀ UN PAREIZĀ RĪCĪBĀ UN TĀM SPECIĀLA AIZSARDZBA NAV NEPIECIEŠAMA, jo pret tām nav nekādu rīku, ar ko tās varētu uzveikt. PATIESĪBA IR MONOLĪTS, jo tajā nav pretrunu. Jebkurš morāls netīrelis sajūt stresu, runājot ar cilvēku, kas ir atklāts un patiess, jo tam otram nav citas izejas kā runāt patiesību - atklāts cilvēks viegli dabīgā veidā otram uzdod tiešus jautājumus, kuri otram neatstāj citu izeju kā izgaismoties.
TrollisJT > Viedais
T
Vai apjēdz, kādu baru dienaszagļu un darba imitatoru Tu gribi atstāt bez darba, bez naudas un bez pašapziņas? Galīgs neprātis!
  • 4
  • 2
Čekas metodes.
Č
Vecs komunistu gājiens. Viņi jau nezin tādu jēdzienu kā godīgums. Viņi vienmēr ir izmantojuši pašas zemiskākās metodes, lai novāktu sev nevajadzīgus cilvēkus. Šis ir viens no piemēriem kā vecā mafija cenšas NOVĀKT sev bīstamu konkurentu !!! Tiek iesaistīti vizdažādākie spēki arī mēdiji, jo Gobzems ir jaunais politiķis, kurš vēlas, lai Latvija kļūtu par turīgu un tiesisku valsti ar turīgiem un laimīgiem cilvēkiem. Vecā mafija to, protams, nevēlas. Viņiem ir svarīgi, lai šeit labi klātos bagātajiem, bet pārējie, lai izdzīvo.
Nu, ja Gobzems muļķus un idiotus
N
ķer un ēd, un tāds kā tu, viņam pisuāram un spļaujamtraukam lieki noder.
  • 5
  • 0
Long
L
Domāju, tai pieejai, tad ir jābūt daudzpakāpienu sistēmai, ar daudziem sīkiem pakāpieniem. Tur jau it kā ir tie pakāpieni, bet domāju par maz. Kaut kādai pielaidei ir jābūt visiem, katrs deputāts pārstāv kādu vēlētāju grupu, un tiesiskā valstī, ja mēs tiešām gribam tiesisku valsti,ir jābūt pielaide visiem. Ministru padomei protams ir jābūt cits pakāpiens. Teiksim viņi nedrīkst zināt, cik mums tanku, divi vai trīs, nedrīkst zināt cik savervētu aģentu mums ir krievu vēstniecībā, cik reizes un kurš iet ar ziņojumu uz amerikas vēstniecību utt. Bet nevar taču tās "izsijāšanas" iestādes ko iegribās izbrāķēt, pēc sava prata, pat neuzrādot iemeslus, kas izkontrolēs, ka tur kāds ierēdnis nepārstāv kādas partijas intereses, vai vēl trakāk, kādas valsts interese? Tur kaut kas ir jādara, jāmaina, nav tur vis pareizi izdomāts.
zvirbulēns
z
Grib runāt ar Vējoni? Ko Vējonis var pateikt? Jārunā ar SAB Maizīti! Jājautā - Maizīt, kas par lietu? Guļam, ko? Kad modīsieties, kad sāksiet strādāt?
STRĀDĀ tikai Lembergs.
S
NOZIEGUMU strādā.
  • 2
  • 0
Udo Ulbergs
U
Nevis par valsts noslēpumu muļķībām (kādi var būt noslēpumi VDK mantinieku pārvaldītā zemē !?) ir jārunā, bet par nekauņas negodīgumu un totālo nepiemērotību valsts darbam. Bet vispār ir visiem jāstāv klusu un ar baltu palagu strauji jāvirzās uz zināmo vietu, jo neviens no tiem brāļiem nav labāks par otru, bet runāt viņi ies vispār pie recidīvista, kurš jau ir zaudējis vairāk nekā 10 tiesas par informācijas slēpšanu no tautas, zaglīgi Rīgas pilī sadalot naudu par nepelnītiem darbiem.
Reņģēdājs
R
Par ( Dzintara u.c.) lojalitāti, - nāk atmiņā fragments no LUSTRUM, kur Johansons uz Īvāna jautājumu: "vai TF daudz čekas aģentu?"atbild: "Diezgan, taču LNNK vairāk!". Nu ir tās pielaides no nepieciešama nopietna argumenta pārvērstas par politiskā cirka trumpi ( šorīd Pabrika piedurknē) ar Maizīti galvenā klauna lomā
izliecies par debilu?
i
klausities un ticeet nenoshauta psrs teroristu bandas loceklja melos?
  • 2
  • 0
laide
l
Vai kāds uzticētu savu glauno autiņu mehāniķim bez izglītības, kurš strādā pāris mēnešus? Bērnu skolotājam, kurš tikko iestājies augstskolā, veselību dakterim, kurš pabeidzis pirmo semestri augstskolā? Kāpēc Gobzems iedomājas, ka politika ir tāda rotaļa - kur ievēlēšana automātiski padara par speciālistu? Skaidrs, ka politika ir jāmācās - vai nu augstskolā vai praksē. Pielaide valsts noslēpumam nevar būt kā deputāta nozīmīte. Ir taču deputāti, kuri nestrādā "sensitīvajās" komisijās, neieņem augstus amatus. Ir tikai normāli, ja premjera amata kandidāts tiek pārbaudīts. Un nav normāli, ka pirmo reizi mūžā ievēlēts Saeimas deputāts tiek pie valdības veidošanas. Tur ir ačgārnība, nevis automātiskā pielaides neiegūšanā.
Jābūts Stulbiņš
J
Vēlos paskaidrojumu, kādi gan noslēpumi valstij var būt, ja tie nav militāra rakstura? Saprotu, ka ir jāslēpj valsts vīru un sievu blēdības. Jautājums te ir pa trešo noslēpumu variantu valstī kur mazāk par 2 miljoni iedzīvotāji.
  • 8
  • 4

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas