Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Partijas no Lapsas avīzēm nebaidās

Saskaņas centrs (SC) ar lielu interesi un veselīgu humoru gaida Lato Lapsas avīzi par SC, tā portālam Diena.lv atzina SC deputāts Valērijs Agešins.

Ieskatoties portāla Pietiek.com mājaslapā var redzēt aicinājumu ziedot naudu žurnālista Lato Lapsas avīzei Saskaņas Centrs. Pietiek!, lai to varētu iespiest un par velti izplatīt iedzīvotājiem.

Jau ziņots, ka pirmā šāda veida avīze bija Vienotība.Pietiek!, kuru daļa iedzīvotāju atrada savās pastkastītēs. Vienotība šādas avīzes parādīšanos skaidroja ar faktu, ka acīmredzot Latvijā ir spēki, kuriem ļoti nepatīk, tas ko un kā partija dara, tāpēc par to tiek izplatītas nomelnojošas ziņas. Jāpiebilst, ka avīzes Vienotība.Pietiek! iznākšanu finansēja vairāki uzņēmēji, kuru vārdus L.Lapsa atteicās atklāt. L.Lapsa šādas avīzes sola par katru no Saeimā pārstāvētajām partijām, taču tikai pirmo avīzi par Vienotību apmaksāja nezināmie uzņēmēji. Avīzes par pārējām partijām plānots izdot par cilvēku ziedojumiem, ja tādi būs.

V. Agešins portālam Diena.lv atzina, ka frakcija ar lielu interesi un veselīgu humoru gaidot avīzi par SC. "Galvenais, lai avīzē izklāstītie fakti atbilst patiesībai nevis ir apmelojumi. Taču jebkurā gadījumā mēs negrasāmies rīkot nekādas raganu medības. Ikvienam ir tiesības paust savu viedokli," norādīja V.Agešins. Politiķis arī izteica pārliecību, ka naudu L. Lapsam noteikti izdosies savākt, jo cilvēkiem par šādām tēmām ir liela interese, turklāt partijai netrūkst nelabvēļu. V.Agešins arī atzina: ja avīzē būs kādi partijas reputāciju graujošie raksti, kas atbilst patiesībai, tie noteikti partijas iekšienē tiks izvērtēti. Par Vienotībai veltīto avīzi V.Agešins bilda, ka tajā izkāstīstie fakti atbilst patiesībai.

Zaļo un zemnieku Saeimas frakcijas pārstāvis Kārlis Seržants portālam Diena.lv norādīja, ka viņu šādas avīzes parādīšanās par viņa partiju nebaida. K.Seržants pieļāva, ka galvenie L.Lapsas uzbrukumi partijai varētu būt saistītie ar Aivaru Lembergu. Par Vienotībai veltīto avīzi K.Seržants atzina, ka "nekā jauna jau tur nebija. Visus šos rakstus es jau pirms pusgada lasīju portālā Pietiek,com." Politiķis arī norādīja: ja rakstos atspoguļotie fakti neatbilst patiesībai, Vienotībai ir visas iespējas vērsties tiesā.

Nacionālās apvienības pārstāvis Jānis Tomelis portālam Diena.lv apliecināja, ka arī viņa partiju L.Lapsas izdevums nebaida. "Tas ir normāls politiskais process. Pieļauju, ka galvenie uzbrukumi būs veltīti tieši mūsu partijas līderiem," norādīja J.Tomelis. Par avīzē Vienotība. Pietiek izklāstīto J.Tomelis bilda: tas gluži vienkārši nobāl tā priekšā kā "treknajos gados" rīkojās Tautas partija vai Šlesera partija.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas