Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Pavļutam 183 304 eiro parādsaistības

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Nonie
N
Alakazaam-ifnormtaion found, problem solved, thanks!
Tajaa pusee
T
Nesaprotu, par ko tik liels satraukums. Aiznjemties no bankas, piemeeram, nekustamaa iipashuma iegaadei, ir vispaarpienjemta prakse visaas rietumvalstiis. ASV shaads aiznjeemums parasti ir uz 30 gadiem. Nu labi, shajaa gadiijumaa kungam pieder divi dziivoklji, ko var uzskatiit par paarmeeriibu. :-) Ja plaans ir no daljas nekustamaa iipashuma atbriivoties, lai aiznjeemuma apjoms pieskanjojas pashreizeejiem ministra ienaakumiem, tad taa ir adekvaata reakcija uz izmainjaam vinja finansiaalajaa situaacijaa. Taapat kaa vienoshanaas ar aizdeveeju par procentu maksaajumiem. Normaala, atbildiiga pieeja.
liepajnieks
l
kā Tu nesaproti? ja jau netiek galā ar mikroekonomiku tad kā viņš tiks galā ar makroekonomiku? viņa darbībām nav rentabilitāte. nekāda pozitīva pieredze ekonomikā. tikai patērētāja filozofija.
  • 0
  • 0
re,ko!
r
Lūdzu, mani par ministru, jo man nav parādu! Kontā vēl ir nauda! Varu Pauļutam uzdāvināt, lai iznāk maizei Kā tādos parādos var iedzīvoties? Man alga 10 reizes mazāka nekā ministram!
ja
j
beidziet apbižot Pavļutiņu - pastrādās 45 gadus par ministru,neēdīs un kredīts būs atdots
jautrais
j
un par bankām Pavļukam jāstāv klusu... citādi ...tiks. izd...
bubulis
b
Nu beidziet cilvēki pārspīlēt. Domāju, ka cilvēks spēs ar savām saistībām tikt galā. Nekas stipri aizdomīgs ar tur nav kā bija Kampara gadījumā, bez tam puisim ir arī nopietni uzkrājumi. Cilvēkiem, kuri kaut ko dara parasti ir kredītsaistības, bet saistības nebūt nenozīmē maksātnespēju. Nav jau visi tik bagāti kā Šķēle, Šlesers vai Bērziņš, kuriem ir milzīgi skaidras naudas uzkrājumi, bet daļa no tiem iegūti brīžiem apšaubāmām metodēm un shēmošanu. Līdz ar to naudas daudzums kontā nav sinonīms labam politiķim. Tiesa parādsaistības nav nekas pozitīvs ar ko būtu jālepojas :)
Blondīnei
B
Ierēdnis jau varbūt arī neņemtu, bet šis jau nav tas gadījums. Te cilvēks nav bijis ierednis un pēkšņi par tadu kļuvis. Domāju, ka lielākajai daļai ministru ir kredïtsaistības.
  • 0
  • 0
Blondīne
B
Protams, ka salīdzinājumā ar Latvijas bankas prezidentu Rimševicu un Krūmani Pavļuta parādi nav TIK lieli. Taču vienalga nesaprotu, kā ierēdnis var ņemt lielus naudu, kā viņš var būt pārliecināts , ka viņam vienmēr būs labi ienākumi.
  • 2
  • 0
>12.57
&
labi, ka bauri tic meļņikam...pa kluso zog kopā, ved cēsu alum kontrabandas spirtu.......u.t.t.t. Nu un tad, ka norej avīzēs priekš gojiem
Jukums
J
Tas ir SIKUMS salidznot Lembja paradiem.
vai es ko nesaprotu?
v
Parāds ir 128 tūkstoši, bet "AS DNB bankā Pavļuts uzkrājis 10 000 latu, bet AS Swedbank - 2011 latu. Pavļuts aizdevis 4088 latus." Dabūs atpakaļ parādu un pieliks uzkrājumus (tas kopā 106 tūkstoši), tad parāds būs tikai 22 tūkstoši un tā taču nav mirstamā vaina. Es parasti pie biezajiem cilvēkiem nesaprotu, kāpēc viņi ņem tik lielas naudas uz parāda, ja pašiem ir visai lieli uzkrājumi. Par uzkrājumiem taču maksā mazas naudas, bet par parādiem novelk lielus procentus, bet kāpēc tie cilvēki tik dumi dara - nu galīgi nav skaidrs.
aa
a
Nu bet jūs iedomājaties to skatu - ekonomikas MINISTRS iet uz banku un LŪDZĀS, lai viņam samazina maksājumu. NOŽĒLOJAMI!
?
?
Interesanti, kas tieši tur ir nožēlojami? Izmantot savas tiesības nav nožēlojami, daudz nožēlojamāk ir ķengāties un vēlēt citiem sliktu.
  • 3
  • 0
Baņķieris
B
Kredītsaistības Latvijā ir 400 000 cilvēku. 100+ tūkstoši dzīvoklim uz 25 gadiem arī ir izplatīts sapnis. Cita lieta ir tie, kas aizdevuši 100 000 vai aizņēmušies no privātpersonas. Tos uzreiz vajadzētu no valsts pārvaldes atsijāt, tas vienkārši ir lodziņš korupcijai nākotnē.
aa
a
Eu, labais. Ekonomikas ministrs - kredītu nespējnieks. Nu DNB tagad var viņu ietekmēt. Vai tāds var būt objektīvs miniustrs? Muļķu valsts.
stingrā mamma
s
aa, kādēļ lai pavļuts sliktāks par premjera Dombrovska sievu, VL deputātu Parādnieku, Latvijas Bankas Rimševicu un Vienotības aunu laika tēvu Repši? Tiem visiem ir nesamērīgi lieli kredīti, Rimšrevics visu Latviju ar mieru eirozonā iegrūst, lai pats no kred;īta ātrāk vaļā tiktu.
  • 1
  • 0
Bē,bē-aa
B
Vai par jūsējo ministru ādas uzvalciņā arī biji tikpat satraucies?Viņam tak parādsaistības bija piecreiz lielākas,bet ministrēja un bēdu nezināja!
  • 0
  • 0
Kredīts
K
Kredītsaistības jau nu gan ir daudziem, varbūt strādājot ministrijā un mēģinot ar tām tikt galā, zinās, kā jūtas liela daļa sabiedrības.
liļa
l
Nekā skandaloza,parādsaistības knapi Zatlera divu autiņu vērtībā
stingrā mamma
s
2 Zatlera, vai 3 Dombrovska.
  • 0
  • 0
Jukums
J
Nu nezinu, Pauvļuts tāds cerīgs izskatījās, salīdzinot ar vairākiem viņa priekštečiem. Pagaidīšu ar secinājumiem un cerēšu beidzot uz kādām reformām valsts un tautas interesēs vismaz viņa vadītajā ministrijā.
nesaprotu...
n
Nav taču viņš nevienam neko nozadzis! Šobrīd nevienam neklājas īsti labi.
  • 5
  • 3

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nākamajā nedēļā iespējamas salnas

Nedēļas nogalē naktis kļūs vēsākas, gaisam nākamās nedēļas tumšajā laikā atdziestot līdz pat nullei grādu, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas