Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

PCTVL Saeimas vēlēšanās piesaka 85 kandidātus

Par cilvēka tiesībām vienotā Latvijā (PCTVL) otrdien Centrālajā vēlēšanu komisijā (CVK) iesniedza 11.Saeimas vēlēšanu kandidātu sarakstu. PCTVL vēlēšanās pieteikusi 85 kandidātus.

Saraksta līderis Rīgā būs PCTVL līdzpriekšsēdētājs Jakovs Pliners, kā arī Eduards Svatkovs un Vladimirs Buzajevs. 

Vidzemē saraksta līderi būs Andris Tolmačovs, Aleksandrs Prutkovs un Ludmila Rodionova, Latgalē - Miroslavs Mitrofonovs, Aleksejs Vasiļjevs un Ivans Popovs, Kurzemē - Elita Korsaka, Andrejs Boboško un Andris Tauriņš, bet Zemgalē - Valērijs Buhvalovs, Nataļja Čehova un Ludmila Ušakova.

Kandidātu vidū ir 58 vīrieši un 27 sievietes. 59 no 85 kandidātiem ir augstākā izglītība, bet 26 - vidējā izglītība.

23 jeb 27,1% kandidātu ir vecumā no 51 līdz 60 gadiem, 19 jeb 22,4% - vecumā no 41 līdz 50 gadiem. 16 kandidāti ir jaunāki par 30 gadiem, bet vēl 16 ir vecumā no 31 līdz 40 gadiem. Jaunākajam kandidātam ir 21 gads, bet vecākajam - 76 gadi. Kandidātu vidējais vecums ir 44,7 gadi.

55 kandidāti ir strādājošas personas, pieci kandidāti ir pensionāri, vēl pieci - studenti, trīs ir bezdarbnieki, bet viens - strādājošs pensionārs.

Kandidātu vidū ir 49 krievi, pa četriem ebrejiem un ukraiņiem, pa diviem armēņiem un latviešiem, kā arī baltkrievs, polis un vācietis. 21 kandidāts nav norādījis savu tautību.

PCTVL ir septītais politiskais spēks, kas iesniedzis savu kandidātu sarakstu CVK. Pa 115 kandidātiem pieteica Vienotība, Zaļo un Zemnieku savienība, Saskaņas centrs, Visu Latvijai-Tēvzemei un Brīvībai/LNNK un Šlesera Reformu partija LPP/LC, bet 60 kandidāti ir Par prezidentālu republiku sarakstā.

x x x

PCTVL kandidātu saraksts

Rīga: Jakovs Pliners, Eduards Svatkovs, Vladimirs Buzajevs, Vladislavs Rafaļskis, Natālija Jolkina, Tatjana Favorska, Deniss Gorba, Aleksandrs Kuzmins, Viktors Dergunovs, Žanna Kareļina, Andrejs Grocevs, Ivans Jengaševs, Tatjana Jemeļjanova, Vjačeslavs Altuhovs, Aleksandrs Gamaļejevs, Filips Dudins, Gagiks Sarkisjans, Jurijs Mašošins, Valentīna Goldinova, Neļa Maliha, Viktorija Murina, Taisja Bite, Sergejs Hoholko, Dmitrijs Jermaks, Dmitrijs Burluckis, Peresvets Bezdeņežnihs, Ludmila Vorobjova, Nadežda Poļakova, Vadims Gailišs, Aleksandrs Giļmans.

Vidzeme: Andris Tolmačovs, Aleksandrs Prutkovs, Ludmila Rodionova, Aleksandrs Malnačs, Viktors Jolkins, Andrejs Solopenko, Anna Vinogradova, Alise Djomina, Irina Novohatjko, Gaļina Bezdeņežniha, Jeļena Učaikina,      1949      Stopiņu Aleksejs Fjodorovs, Kristina Galihanova, Igors Koptenkovs, Žanna Šlikova, Andrejs Bessoļcevs, Viktorija Dušinska, Oļegs Fjodorovs, Anatolijs Kuzņecovs.

Latgale: Miroslavs Mitrofanovs, Aleksejs Vasiļjevs, Ivans Popovs, Ašots Mamikonjans, Boriss Lavrenovs, Jurijs Zaicevs, Andrejs Višņakovs, Igors Sorokins, Sergejs Solovjovs, Aleksandrs Blins, Grigorijs Gontmahers, Andrejs Goļicins, Andrejs Golubevs, Pāvels Prozors, Svetlana Groma, Artjoms Pučinskis, Sergejs Lazovskis, Jevgeņijs Golubevs.

Kurzeme: Elita Kosaka, Andrejs Boboško, Andris Tauriņš, Oļegs Dorofejevs, Marina Djakova, Vladimirs Vlasovs, Valerijs Potockis, Vladislavs Zeļenskis.

Zemgale: Valērijs Buhvalovs, Nataļja Čehova, Ludmila Ušakova, Maksims Galkins, Valentīna Kudrjavceva, Sergejs Ņevoļskis, Marija Dešovaja, Ludmila Kitova, Vladimirs Čuprovs, Georgijs Deveru.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

saraksti


* Vienotības kandidāti
* ZZS kandidāti
* SC kandidāti
* VL-TB/LNNK kandidāti
* Šlesera Reformu partija LPP/LC
* PPR kandidāti


Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas