Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs

Pēc 36 deputātu pieteikuma Saeimā būs Zolitūdes traģēdijas parlamentārās izmeklēšanas komisija

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
to tiesiskums
t
Tu esi vislielākais stulbenis. Par tādiem parasti neko vairāk arī nesaka.
savadi gan
s
lunjova esot no tas pasas partijas no kuras usakovs, kurs lika pedejo parakstu zem si grausta proekta. laikam cer uz vienotibu vainu nogrust, neliesi. isti krievu gaume.
Apsmiekls
A
Ko tāds aktieris no suņa būdas var darīt tik svarīgā komisijā. Tāpat tā blondā meitenīte. JVakar jau pie Dombura varējām pasmieties. Ja arī būs tāda komisija, tad tajā jādarbojas īstiem speciālistiem. Domāju, ka tāda kmisija nav vajadzīga, jo viss ir skaidrāks par skaidru !
tiesiskuma meklētājiem
t
Nejauciet Valdi un Solvitu, tur kur viņiem nav bijis nekāda sakara. Vainojiet savu Ušakovu, kas vainīgs visā šajā trģēdijā. Ja izmeklēšanas komisija Ušakovu iesēdinās cietumā, tad viņai cepuri nost !
Jānis
J
Katrs bojā gājušais cilvēks ir liela traģēdija. Kāda izmeklēšanas komisija izmeklēs to nevainīgo bojā gājušo cilvēku trģēdijas, kuri nepārtraukti zaudē dzīvības uz mūsu ceļiem un ielās. Gadā aiziet bojā trīsreiz vairāk cilvēku, nekā tai Maximā vairāku desmitu gadu laikā. Izmetīs naudu vējā un viss
Gvido
G
Cik truliem bez smadzenju cilvekiem jabut lai nolaistos tik zema limeni ka anonimi raksta riebigas lietas?? Ja jums nava sirds tad vismaz cienas izradiet pret tiemn kas nevainiugi gaja zem sim drupam, boja, 54 cilveku nave ir ari uz jusu sirds apzinas , un talab nekomentejiet
Ha!
H
Nu un???? Nu kaut kādas darbošanās imitēšana! Ja par to viņiem nemaksā algu - lai ākstās! Ja maksā - va' mazums naudiņas deputāti man nozaguši. Nu un? Deputātiem naudiņa ir, man nav. Nu un. Ākstīšanās!!!!!!
bad
b
Kaimiņš vakar pie Dombura runāja reāli truli. Ar cietušo aizstāvību vien nevar attaisnot bezsakarīgu izrunāšanos. Laikam suņu būdas līmenis neļauj deputātam normāli izteikt un noformulēt savu domu.
mamma
m
interesanti, ka Vienotība un ZZS balsoja pret. ReRe roka tiešām ir gara un spēcīga. Kāds ir šādas ietekmēšanas mehānisms ? Kā tā kēde aiziet līdz ierindas balsotājam ? Vai Solvita komandē un nodrošina frakcijas disciplīnu ? Un ja jā, tad kurš komandē Solvitu ?
mamma
m
ā nē atvainojos! par 84 deputāti. Atvainojos vēlreiz. nav nekādas Rokas un nekādas komandas
  • 3
  • 0
tatuks
t
Prieks kam vajadzigas tas Saeimas komisijas ,jo labuma nekada. Ir tiesibu sargajosas iestades ,lai strada. Stradajiet pie likumiem-revizijas likuma un citiem,neviss raknaties tur ,kur jau jauns veikals ir gatavs.Nevajag list cita lauka.
tiesiskums
t
Jācer ka ši komisija izmeklēs arī Vienotības un sevišķi Āboltiņas un Dombrovska īpašo lomu šajā masu slepkavībā saistībā ar korupciju būvniecībā un būvniecības likuma sačakarēšanā pēc arzemju un vietējo "investoru" pasūtījuma.
jā, jā,
j
jo tieši Solvita un Valdis bija, kas ar varu iesēdināja Andri Misteru20 un Nilu Misteru54 viņu krēslos domē, un piedraudot ar kebabu no Mistera ķirsona, piespieda viņus korumpēties
  • 6
  • 2
Tas vēl nav viss, cik dzirdēju trol
T
tad šie divi nelieši, Āboltiņa un Dombrovskis, savulaik piedalījušies Rībentropa-Molotova pakta parakstīšanā, tā izraisot 2 Pasaules karu..
  • 7
  • 2
Kā tad
K
tavs tiesiskums slēpjās Āboltiņas vainā,bet mans Rīgas Domes un personīgi Nila Ušakova nespējā pašvaldības būvinspekcijas darba organizācijā un nespējā neko kontrolēt,jo tikmēr jāzog citur! Un ko nu?! Tai komisijā tā domās,kā mēs te,tad viņa nafig vajadzīga,jo ja slēdzienu neparaksta visi,tad viņa nav.
  • 6
  • 2
Sudraba
S
lai strādā par tiem diviem darbiniekiem par velti, Luņova lai pieraksta,Kaimiņs lai filmē.
tāds jautājums
t
Ko darīt, ja izmeklēšanās komiseja atklās, ka Sudrabas, kas, kā viņa teiva, nemaz nav viņa, sēšanos aeroplānā ir filmējis Kaimiņš? Tādas ir aizdomas, jo video ir skaidri jaušams, ka tas filmēts no suņubūdas pie žoga.
  • 4
  • 3
Kā nav kauna tā runāt -
K
lai komisija sekmīgi darbotos, no Maskavas tiks atsūtīta speciāla lidmašīna, lai aizvizinātu Sudrabas brāļa dēlus uz Maskavu, bet biedre Sudraba nebūs tā, kas viņus pavadīs.....
  • 4
  • 6

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jaunnedēļ gaidāms mierīgs un silts laiks

Jaunnedēļ Latvijā ieplūst silta gaisa masa, kas noteiks gaisa temperatūras paaugstināšanos, daudzviet termometra stabiņam pakāpjoties līdz +20 grādu atzīmei, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas u...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas