Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte
Piebalgam partijas zemā reitinga iemesli esot skaidri

Piebalgs: Vienotībā nav sprādziena

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Piebalgs
P
grib lai atsuta granatas ?
...zemaa reitenga iemesli zinaami,.
.
ja shitos vardus vajag iemuuzinat vestures lappuses,ka nolaadeta sarkana zaglju,spepkavu un noziedznieku banda ciinas par varu pie siles pec 26.gadiem Latvijaa.
VVZ
V
Vienotībā sprādziena nav. Ir tikai smirdēšana, parazitēšana, pašslavināšana un nemitīga un konsekventa nodokļu, nodevu, sodu un represiju pastiprināšana. Pretīga varza.
Dace no Valmieras, toreiz.
D
Zemā reitinga iemesli viņam esot skaidri."Pamatiemesli ir, pirmais - es, Piebalgs, esmu idots.' iizbijushais oktobreenu-pionieru-komjaunieshu MEESLS un PEEDEEJAIS ATKRITUMS, kaadu es arii atceros Piebalgu kopsh kopeejiem laikiem Valmieras Viestura 3. vidusskolaa. Piebalgs ir lielaakais KAUNA TRAIPS muusu skolai, muusu Valmierai. Meesls, kursh totaali izgaazaas kaa Ministrs (Izgliiitiibas!!!) Latvijaa, kaa €uroKomisaars €iropaa (Aafrikas jautaajumos), un veel peec tam.
NP
N
Cik tad balsu var dabūt sorosieši , valsts izzagšanas atbalstītāji , genderu slavētāji ? 3% ar lielu reklāmu ir jau daudz
Burbulis
B
Balons vai nu pārsprāgst vai izlaiž gaisu lēnām vien. Kāda starpība.
trusis nejaukais
t
haha shitais funkcionaars izseedeejies briseles kreeslos pavaavuljojot kautko utopisku pa teemu un pabiidiijis papiiriishus portfeliitii ir paaraak taalu no realitaates. vinjam nu esot skaidrs.. turpini vien dziivot savaa burbuliitii.
No malas
N
Kaut arī Vienotībā ir daudz gudru un inteliģentu cilvēku, tomēr trūkst morālā atbildība un drosme tautai atvainoties. Šī politika ir gļēva, funkcionāra un manipulējoša. Izdariet kaut ko, kas uzlabo nevis grauj Latvijā. Politiķi joprojām nesaprot ko nozīmē kalpot tautai, nevis sev un savai partijai.
Paa
P
Jau kura partija peec kaartas - sagandee dziivi uz desmit gadiem , pazuud nosaukums un tuklumu uzkraajushie paargrupeejas.
!
!
Sprādzienu jums tūlīt šaduriks saražos. Būs. Tikai ne kontrolēts sprādziens, kā 9/11, protams.
!
!
Ebal(g), reitingus jūs nopirksiet citā kaktiņu aģentūrā, par to nav jāuztraucas. Jāuztraucas ir par to, ka jūsu politika lēnām iznīcina valsti, bet grāmatvediskais partokrāts tikai priecājas par skaitļiem. Aiz katra skaitļa (summas) stāv cilvēks, kas tad arī veido valsti. Un šo cilvēku skaits ir mazs, sarūk un ir ierobežots.
Ha
H
vienotībai ir jāpazūd.Kam vajadzīga partija,kura atbalsta galējo liberālismu,muslimu invāziju,globalizāciju?
pa skuju taku
p
...
Vienotības nodokļu politika
V
Štrunts par Vienotību. Daudz sliktāk ir tas, ka Vienotības populistiski stulbie jaunievedumi nodokļu jomā nožņaugs uzņēmējdarbības attīstību.
Piebalg!
P
Ej nu mājās!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas