Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā -2 °C
Skaidrs
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Pieņemts šā gada budžets

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
TTT
T
Nu tā Moneywal prasību izpilde, kas prasa 7.5 milj., Jau kļūst aizdomīgi dārga. Noguldījumi bankās sarūk, TUA sakārtotas, grāmatveži ziņo, skaidras naudas darījumi nekā īp izslēgti, policija ir, VID ir, kad ir, FKTK ir, kur tad tā nauda aizies?
Intereanti
I
vai budzētā ieplānoti vājprātīgi tēriņi ierēdņu, armijnieku, dīvainu organizāciju armijām un latviešu tautas izglītības, medicīnas un sociālās aprūpes vajadzību absolūt aignorēšana un šo izdevumu mērķtiecīga likvidēšana?
Interesanti tie krievu analfabēti,
I
kas mūžu te dzīvojot, latviski joprojām vēl neprot:BUDZĒTĀ; ABSOLŪT AIGNORĒŠANA; LATVIEŠU TAUTAS IZGLĪTĪBA; ORGANIZĀCIJU ARMIJĀM un tamlīdzīgi atavismi.
  • 0
  • 0
zhilkin.jame
z
Бpocить кypить нaвceгда всего за день? Лeгкo, нo только этим дедовским методом - http://antitabak.club Излeчит дaжe опытных курильщиков с 30-40 летним стажем. Кypил 26 лет пo пaчкe-полторы вдeнь, но бросил без физический и моральных усилий за 1 день!
GoodMan&ParexK&K
G
Budžets tiks izpildīts ar vājprātīgā VIDa palīdzību. Izrīto miljardu atmaksai un krievbandīt&naclopu eksistencei piķis bija, ir un būs.
Dairis
D
Bija aizkustinoši redzēt, kā Gobzemis gandrīz kaukdams lūdzās valdību, lai tā viņam dronu nopērk, jo prāta aptumsuma brīdī viņš var mežā pazust, bet drons varētu viņu ATRAST. Lai kā viņš lūdza deputātus BŪT CILVĒKIEM, BŪT ŽĒLĪGIEM, kā cilvēki un žēlsirdīgi izrādījās tikai ZZS un Saskaņa, un Aldis bez drona palika.
Jā, un interesantākais ir tas,
J
ka OIK atcelšanu tagad prasa ZZS, lai gan, kad paši 28 gadus valdīja, darīja visu, lai OIK pieņemtu un noturētu. Nebija NEVIENA no ZZS, kas balsotu par OIK NEPIEŅEMŠANU. Nu, pēkšņi sākuši par TAUTU rūpēties, lai gam līdz šim tikai par KRUSSTĒVA stipendijām interesējās.
  • 10
  • 0
kartons
k
aizkustinoši koalīcija noraidīja visus savus pirmsvēlēšanu solījumus
  • 6
  • 10
Paldies Dievam!
P
Pirmais budžets, kas nav Puzes muižā tapis, un pirmais budžets bez VENTIEM pilna koferīša. Strepaņenko bezmaz apmīzās, nemitīgi tribīnē kāpdama, savukārt DRO bezmaz atnesās, no lielas pārpūles, bet Gobzemjam Sokrātu tēlojot bezmaz smadzeņu kaite piemetās.
Pagudrajam.
P
Un zīmīgi, ka ZZS darīja VISU, lai to nepieņemtu. Ir jābūt ĻOTI gudram, lai līdz tam aizdomātos.
  • 1
  • 0
pamuļķim
p
Vispār jau pats Vekselberga klēpja krancītis Kankariņš atzina, ka šis pilnībā ir ZZS budžets.
  • 5
  • 4

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas