Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Pīlēns: Rīgas galvenā arhitekta biroja likvidācija kaitēs pilsētai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
fakto
f
Vecais zombijs Pīlēns ierunājies..brrrrrrr...
Reklāmists
R
Vai Latgales priekšpilsētā arī? Tad gan es esmu muļķis, ka par katru saskaņojumu maksāju. Ak tā, tagad ir nedaudz viltīgāka tā shema, bet, ja esi ar to darbojies, tad zini par ko es runāju. Par tām skicītē ar pildspalvu un vienam pie otra sūtīšanu. Maksāju arī starpniekam, kas aiznes un garantēti saskaņo. Droši vien padalās ar saskaņotāju.
tablete
t
...ne silti ne auksti, un nekas nemainīsies, tik tiem dažiem, kam jau saites ir vecās, tagad būs kas jauns, atkal jaunas shēmas jāveido , vecās takas bez garantijas))) tas tak labi ))))
45
4
man jau likās, ka Dripe tika visu laiku lamāts. Par korumpētību un citām nelietībām. Tagad pēkšņi, mēs bez viņa navaram. Bet ieilgusī graustu pieļaušana Rīgā, nedrīkstēšana pirmos stāvus gaumīgi pārtaisīt par vietām kur ir gan skatlogi gan ieejas no ielas ? Dīvaini labās attiecības un Norvēģu biznesa lobēšana? un vēl un citi skandāli. Pareizi dara,ka nepagarina līgumu.
Jautaajiens
J
Kapeec vinjsh vel nav cietumaa?!?
Būs vēl viens SKANDĀLS
B
Top jauns Triangula bastions – jaunā Marriott viesnīca Šausmas par Marriott viesnīcas jaunās apbūves izvēlēto arhitektūru un ēku „samudrīto” ģeometriju. Šāda arhitektūra Vecrīgai nav piemērota. Tā nerespektē šīs vietas vēsturisko arhitektūras kūltūrslāni un pilsētansambli kopumā, un patiesībā degradē gadsimtos uzkrāto Vecrīgas kūltūrmantojuma ideju. .. Projektēšanas biroj, SIA Arhiidea - lūdzu projektējiet savus eksibicionistiskos, uzmanības deficīta sindroma apsēstos projektus kaut kur citā, tukšā vietā, bet ne Rīgas vēsturiskajā centrā. Kā jums šķiet - vai Venēcijā šāds projekts ietu cauri? Vecrīga ir tāda pati Venēcija, kas sevī iemieso tik unikālo viduslaiku romantiku un atsedz aizgājušo gadsimtu elpu. Šādā situācijā arhitektūrai būtu jāatbilst KLUSĀS ARITEKTŪRAS standartiem, kas nevis konkurē vai kontrastē, bet gan tieši otrādi - izceļ un respektē apkārtējās vecās ēkas un to pilsētbūvnieciskās tradīcijas - pašai jaunbūvei paliekot "neredzamai" un "nemanāmai" - tādejādi nodarot vismazāko kaitējumu unikālajam pilsētvides ARHIFAKTAM, Kur ir mūsu mākslas un arhitektūras eksperti un profesionāļi? Vai tiešām Vecrīgā atkal tiks iedēta kārtējā oligarhu ola, kas līdzīgi kā Triangula bastions vai mistiskais Rātslaukums liks neērtībā novērst skatu no jaunbūves, jo tā būs kārtējais slavu alkstošo arhitektu neprofesionalitātes un egocentrisko instinktu paraugs. Lūdzu beidziet vienreiz zīmēties un sāciet saprast, ka jūs nedzīvojat mucā, bet gan plašākā sabiedrībā, kur ir jārespektē arī kas vairāk par iespēju kārtējo reizi kādam iedot pa "purnu" - šajā gadījumā vēsturiskās vides tradīcijām un kūltūrvēsturiskajam mantojumam.....
loms
l
Nu ko gan viņš tādu ir paveicis? Jā iespējams ka tāda institūcija ir vajadzīga tikai nez kāpēc ir tāds satraukums par personu esmu pārliecināts ka mums ir pietiekoši daudz kandidātu kas spētu tikt galā ne sliktāk ar uzliktajiem pienākumiem. Te manuprāt ir saskatāms publisks spiediens lai nosargātu ilgadīgi iestaigātās taciņas uz skaņošanām. Tas arī viss. Savu cilvēku lobēšana.
Martins1
M
Starp citu uzrakstiņu saskaņošana nav galvenā arhitekta lauciņš. Ja nav tev fakti, bet tikai pieņēmumi, tad neraksti. Esmu saskaņojis neskaitāmus uzrakstiņus un līdz šim neesmu nevienam devis. Cits jautājums varētu būt par mazāku birokrātiju un nodokļiem par šādiem pakalpojumiem.
Tā lūk...
T
Pilsētai kaitēs,toties varēs celt kur ko un kā gribēs.
Kaktuss
K
Zvirbulēn,tu tikko no cietuma?
Inga
I
Man vienalga, lai legāli nopelna tie spekulanti, bet nav gan vienalga, ka kukuļņēmēji. Kaut vai lai saskaņotu sūda uzrakstiņu, vai nojumīti jādod kādam, es baidos nosaukt uzvārdus.
zvirbulēns
z
Kā, viņš vēl nav cietumā?
vuarzazi
v
Rīgas galvenā arhitekta biroja likvidācija palidzès spekulantiem.
Reklāmists
R
Noteikti kaitēs dažādajiem saskaņotājiem ienākumu papildināšanu.
?!?
?
Shitais djzex vel Dziivs?!?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas