Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Pirmajā tautas skaitīšanas dienā anketas aizpildītas par vairāk nekā 45 tūkstošiem iedzīvotāju

"Pirmajā tautas skaitīšanas dienā mājas lapai tautasskaitisana.lv bijusi liela iedzīvotāju atsaucība, un līdz plkst. 17:00 elektroniskās anketas aizpildītas jau par vairāk nekā 45 tūkstošiem iedzīvotāju", informē Centrālās Statistikas pārvaldes (CSP) priekšniece Aija Žīgure.

Ikviens Latvijas iedzīvotājs varēs aizpildīt tautas skaitīšanas anketu elektroniski tiešsaistes režīmā internetā vēl līdz 10.martam.

Speciālisti prognozē, ka ar katru dienu anketu aizpildīšanas intensitāte mazināsies.

Jau ziņots, lai piekļūtu tautas skaitīšanas anketai mājaslapā tautaskaitisana.lv, ir nepieciešams autorizēties, izvēloties ērtāko veidu: personas kodu un pases numuru vai internetbankas identifikatorus (Citadele, DnB NORD Banka, Latvijas Krājbanka, SEB banka, Swedbank), vai arī elektronisko parakstu.

Izmantojot kādu no autorizācijas metodēm, lai aizpildītu tautas skaitīšanas anketu internetā, datorsistēma piedāvās unikālu, katram iedzīvotājam izveidotu anketu, kuru var aizpildīt vienā vai vairākās autorizācijas reizēs.

Ja ir nepieciešams pārtraukt aizpildīšanu vai interneta vai sistēmas pārslodzes dēļ anketu nav iespējams aizpildīt, to var saglabāt un tās aizpildīšanu var turpināt vēlāk, turklāt anketa tiks atvērta pie pēdējā atbildētā jautājuma.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas