Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Pirmoreiz zīdainim sirds muskulī transplantētas cilmes šūnas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Moise
M
yah I had a great time there too, spending the whole oofernatn relaxing (and eating curry puff.)Let's go to more fun places next time!!
in-vivo
i
Ja agrina vecuma si problema paradas var pienemt ka genetisks pamats. Attistibas traucejumiem ari genetisks pamats. Varetu but toxisks insults dzemde, bet citi audi ari butu skadeti, ne tikai sirds. Gruti spriest, fiziska izmeklejuma rezultati nav mineti.
Ieva
I
Nejauc divas lietas: ģenētiskas mutācijas, kas ir visās šūnās, un attīstības traucējumus, kas nebūt ne vienmēr ir saistīti ar ģenētiku vai arī, ja ir, tad ne tādā mērā, lai papildus šūnas nevarētu nostiprināt muskuli.
mammaDaba
m
kas ir zarnu kauls??
In-vivo eksperimentalists
I
Ja pacietam iedzimta problema ar sirds muskulu sunam, tas pats defekts atradisies vina cilma sunam. un pacienta cilma sunas vinu neizglabs. Allogeneic (cita donora) cilma suna parstadisna but saja gadijuma vispiemerotaka be t procedura mazliet komplicetaka.
nv
n
izmanotju iespēju vēlreiz un vēlreiz teikt lielu PALDIES dr. Lācim! Noteiki Veslību un visu to labāko maziņam!
Mazulitim.
M
Dzīvo mīļais, mazais bērniņ! Lai Dievs tev dara veselu tavu sirsniņu! Vecāki, dzivojiet ticībā ,aplieciniet ,ka viss būs labi,un būs labi.Lūdziet Dievu ,lai Dievs palīdz jūsu bērniņa sirsniņai izveidoties,un kļūt veselai un stiprai. Tas ko nespēj cilvēks ,to spēj Dievs. Paldies ārstiem par uzdrīkstēšanos,un vecāku drosmi.Lai izdodas!
DaBl
D
Cepuri nost ārstu un arī vecaku priekša,kas nebaidās riskēt!!!!
cc
c
aertbser s e[b]rgsery[/b]
Hava
H
Lai mazajam veicas izveseļoties!
Ieva
I
Nu bez šīs operācijas viņam 100% sanāktu agra nāve. Turklāt, tā kā no sirds un asinsvadu sistēmas viedokļa cilvēkam vistuvākais (taču ne identiskais) lopiņš ir cūka, būtu vajadzīgs daudz formalitāšu, kā arī liela nauda, jo šādām cūkām būtu jānodrošina pēc iespējas labāki apstākļi.....
ace
a
Vai ir pietiekami pētījumi (vēlams ar pozitīvu iznākumu), kas apliecina jaunās metodes drošību un efektivitāti citiem zīdītājiem? Citādi pēc tāda eksperimenta "a možka sanāks" ar cilvēku izklausās...
Innovacija
I
Butu loti intresanti ja varetu izsekot paarstadito clilmes suns likteni pec ieviesana sirdi. Cik sunas injektetas un cik paliek sirds muskuli? Teicami ka cilmas suna parstadisana veikta pacienta pukstsosa sirdi !!!
Ieva
I
Lūk, tā ir īsta taupība! Malači zinātnieki un ārsti!
tuklais
t
patiešām forša ziņa

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas