Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

Plāno iecelt Dombrovska parlamentāro sekretāru; apspriež Kristovska kandidatūru

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Redz kā!
R
Jā, vēl arī apjūsmotāji varētu ģirtvaldim paprasīt, kā viņš visādus mēslus iepirka Latvijas armijas vajadzībām. Bet šī avīzīte jau veidojas kā Jenotības mājaslapa, pamatā arī komentētāji te tādi -piemērojušies tendencei...
Redz kā!
R
Ak tu Die's! ģirtvaldim atkal jauns amatiņš! Svarīga Jenotības persona!
A
A
Ko tad tu izplati klačas?
Tante
T
Man ar Lembergu nav nekāda sakara,tāpēc viņš nav un nevar būt mans labvēlis.
izbijis valsts patriots
i
Jā es arī zinu ka dažiem labi samaksāts,bet es runāju ne jau par atsevišķiem gadījumiem.Es nevērtēju cilvēku pēc viens divi. Vilcienu tiešām atjaunoja šlosis---slēdza lembis ,jo Ventspils reisam vajag peļņu.Apskaties kā kursē autobusi pa V-pils rajonu,bēdīgi.Naudiņa neripo,par tiem kas tur dzīvo ,kam jātiek tai pašā pilsētā uz darbu --Fijasko.Lembim par to nošpļauties,.kaut gan daudzi maršruti ir jāuztur mākslīgi,cilvēku dēļ.Tātas ir visur Cilvēku transports ne visos virzienos ir izdevīgs.Kad mēs to sapratīsim--liekas nekad. Saprotiet vēl vienu lietu--pilsētas mēra amats nav un nevar būt par pamatu pirmatnējā kapitāla uzkrāšanai.ATCERIETIES TO NU REIZ UN UZ VISIEM LAIKIEM. Tad tas jau būs solis uz priekšu.
Mirdziņa
M
Nu šitais vīrietis ir īstais, kas sados tam kverplim Aivaram pa zobiem vienreiz. lai protas suns, ko ēdis. Noriebies tas Aivars no Jēkabpils . Graustu miljonārs!
A
A
Tantiņ, vai dieniņās! Steidzies, nu! Nepalaid garām izdevību, kamēr tavs labdaris uz brīvām kājām!
Tante
T
Par Berķi nezinu,kādu algu viņš maksāja saviem strādniekiem,bet par Lembergu-šoreiz pilnīgi garām.Lai Dievs dod visiem tādu saimnieku,kāds ir Lembergs-tā teica mana kolēģe,kuras vīrs strādāja pie viņa. Vilcienu maršrutā Rīga-Ventspils atjaunoja Šlesers.
izbijis valsts patriots
i
Zini man neskauž bagātība ,bet Latvijā pagaidām daudzi ,pat varētu teikt 90% no oligarhiem nesaprot ka vidusslānis ir jāveido.Pie vidusslāņa pieder kā ierēdnis ,tā rī kārtīgs galdnieks,pat ja viņam nepider firma.Jārada apstākļi cilvēkiem pelnīt,tad jau pārējais notiks--bagātība vairosies. mums šī lieta ir tādā Burund;i līmenī --diemžēl.
izbijis valsts patriots
i
Tu zini es par cik es pazīstu vienu no vienotības līderiem ļōti ļoti labi ,tad viņš no mazotnes tikka audzināts ar pārākumu par citiem psiholoģisku ,garīgu utt.Man ļoti ļoti tuva radiniece bija viņam klases audzinātāja,bet viņu mamma sirdsdraudene..Mums mājās par šito bila lieli strīdi.Katru dienu neko citu,tikai par to kādus panākumus atkal guvis protams dabūju pa ausīm --tu neko nesaproti ,utt Daudzās jomās tagad uzmanīgi vērojot un to cvissu zinot man atkrīt jautājumu KĀPĒC? Kā tev ar finka pareģojumiem ,tie neko nerāda.
Lelle
L
Varētu tā būt, jo Ventpsils priekš uzņēmējdarbības ir mirusi pilsēta. par to daudzi uzņēmēji ir sūdzējušies. Man ir būtībā vinalga kas ar tiem miljonāriem notiek, bet man nav vienalga, kas Saeimā sēž pērkamas prostitūtas, kas pieņem absurdus likumus, kuri vērsti tikai uz bagātnieku bagātības vairošanu. Līdz šim tā ir bijis un nekas neliecina, ka kaut kas varētu arī mainīties, jo pie varas raujas tie paši mērgļi, kuriem banku konti piedzīti ar tautasi nolaupīto naudu.
izbijis valsts patriots
i
nekur nav nekādas garantijas,bet tā attieksme pret cilvēkiem Berķim un Stepānovam ir daudz ,pat ļoti daudz llabāka.tikai kas tam atkal ticēs. Mani tikai kādreiz izbrīna kāpēc neļauj daudziem veidot biznesu ja tas nav saistīts ar pašu karustēvu. ne jau par velti tie paši krieviņi pateica ,ja nebūtu mazā vīriņa naftas vads būtu pilns.
Lelle
L
Es nezinu tās visas rebes, bet spiežu bišķīt savādāk. Viņi-tie oligarhiņi var taisīt rebes, viens ar otru plēstie un villoties, dalīt savu naudu un īpašumus, cik uziet, bet ja es nojaušu, ka kāds no viņiem nopērk deputāteli, tad tāds deputāts man pilnīgi un galīgi nav vajadzīgs tai Saeimā! Bet šobrīd notiek deputātu pirkšana kā vecu prostitūtku no visām pusēm un tas ir vairāk kā nožēlojami. Kamēr tas turpinasies, nekas te nemainīsies. Kur ir garantija, ka tas Berķis būs labiņais līdz brīdim, kamēr varēs sev labvēlīgus likumus caur Saeimu izgrūst??? NEKUR.
izbijis valsts patriots
i
Atbildēšu ,bet šoreiz no tāda praktiska skatījuma. teiksim Berķis zēniem kuri viņam taisīja remontu ne tik vien ka samaksāja ,bet vēl no uzlika 3 kārtīgus konus ,nu tādus par 100ls gabalā..Lembis sacēla brēku kā strādniekiem drīkst maksāt algas ,kurš iedomājas šitai sugai maksāt ap 350 -400 ls mēnesī. Minimālo un ne vairāk.Pat savā kāpņu telpā kur viņam ir dzīvoklis{tas pilsēts teritorijā} neviens negribēja vienoties ar Lembi.,jo viņam gribējās tur paplašināt apartamentus. To pašu vilcienu ---palaida kamēr Lembis bija būrī ,tika laukā --tutū. Tāpat atsāka tai laikā darboties daži uzņemumi,ostā.nez no kurienes uzradās dažiem termināliem prece.kasd lembītis atgriezās atkal Tu -tū... Kāpēc.?
Lelle
L
Vai kāds man spēj atbildēt ar ko oligarhs Lembergs, kas maksā stipendijas ZZS, labāks vai sliktāks par oligarhiem Stepanovu un Berķi, kuri savukārt pērk Vienotības deputāteļus? Kamēr šitais vājprāts turpināsies, nekas te šajā $ūdu migā nemainīsies. Tauta ir sadalījusies divās nometnēs: vieni par vecajiem kretīniem, otri par jaunajiem-vecajiem kretīniem, bet vini visi darbojas kā vecas pērkamas prostitutkas... Kamēr Saeimā neienāks pilnīgi jauni kadri un šitie nebūs izolēti no sabiedrības, nekas te nemainīsies

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas