Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Plāno mainīt Veselības ministrijas valsts sekretāru

Veselības ministrija (VM) varētu nomainīt valsts sekretāru Kārli Ketneru, kurš varētu tikt pārcelts darbā uz Finanšu ministriju (FM), ziņo Latvijas Televīzijas (LTV) raidījums Panorāma.

Šīs pārmaiņas tiek plānotas jau ilgāku laiku, jo Ketneram trūkstot līdera īpašību un kapacitāte vadošā amatā tieši Veselības ministrijā, taču tiekot uzsvērtas viņa analītiķa spējas un līdzšinējā darba pieredze. Tāpēc Ketneram varētu tikt piedāvāts darbs FM Ēnu ekonomikas apkarošanas departamentā.

Finanšu ministre Dana Reizniece-Ozola (ZZS) atzina, ka Ketneram "piedāvāts ir, bet es sapratu, ka nav nekādas vienošanās".

Ketners VM valsts sekretāra amatā ir nepilnu gadu, atgādina LTV. Viens no problemātiskiem apstākļiem Ketnera pāriešanai strādāt citur ir iespējas atrast piemērot kandidatūru Veselības ministrijas valsts sekretāra amatā.

FM Ēnu ekonomikas apkarošanas departaments ir jauna struktūrvienība, kuras vadītāja amats būs pakļauts FM valsts sekretāra vietniekam nodokļu administrēšanas un ēnu ekonomikas apkarošanas jautājumos - tas arī ir jaunizveidots amats un uz kuru nesen izsludināts konkurss.

Ketners savulaik FM jau ir strādājis, 2003.gadā vadīja Valsts ieņēmumu dienestu, bet akadēmiskajā darbībā ir zinātnisku publikāciju autors nodokļu administrēšanas jomā.

 

Top komentāri

ee
e
Kā veselības nozarē strādājošs cilvēks gan gribētu iebilst, ka šis valsts sekretārs Veselības ministrijā ir vislabākais no visiem iepriekšējiem. Līdzsvarots un netaisa teātri, saprot drēbi. Ek. bet ko nu tur.. Gan jau viss izlemts.
Juris
J
Un tā nu mēs rotējam......... bez jēgas un bez atbildības........rotējam....., ka tik tais gaiteņos palikties........
pārsteigums
p
Liels bija mans pārsteigums uzzinot, ka viņš tagad strādā Veselības ministrijā par valsts sekretāru. Ko tas cilvēks saprot no veselības aprūpes, manuprāt neko. Viņa specialitāte ir nodokļi, pat grāmatas par tām sarakstījis. Kas tad tāds notika, ka vajadzēja pamest VID vadītāja amatu,, tad RTU nodokļu un muitas katedru, kur bija katedras vadītājs. Varbūt vaina ir viņā kā cilvēkā un neprasmē ar kolēģiem sastrādāties.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nevar nebalstīt

AirBaltic joprojām nepieciešama valsts "aizmugure".

Statistika nav tikai vienkārši cipari

Par Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) vietu valstī un vēlmi padarīt CSP par galveno datu centru, kas politikas plānotājiem palīdz pieņemt kvalitatīvus lēmumus, Guntars Gūte sarunājas ar ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas