Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Plaude: kustības mērķis panākt, lai 2020.gadā vidējā alga ir 3000 eiro mēnesī

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
uldis
u
Vajag sākt ar sīkumu–līdz vēlēšanām sagādāt darbu esošajiem bezdarbniekiem,un tikai tad domāt par kosmiskām algām.Necik sen te viens arī solija sagādāt 50000 darbavietas,bet vairāk par vienu nespēja.
Skaistule
S
Kārtējā dir--ja raujas pie varas un naudas.
kurmis
k
Valsts ir jāvada kā ģimene, nevis kā uzņēmums. Pasarg Dievs no uzņēmējiem politikā. Cik daudzi no viņiem var pastāstīt par "veiksmes stāstiem " uzņēmējdarbībā??? Ja jau mūsu uzņēmēji būtu tādi "gudrinieki un veiksminieki", tad jau Latvijā nebūtu krīzes !
ssd
s
zagļu, politisku prostitūtu,atkatu sistēmas radītāju,korupcijā slīkstošu darboņu saiets.......
vērotāja
v
oi, Jezus, Jezus!
xxx
x
haizivju uzbrukums
hihi
h
smiekli nak
cccPlaude
c
''Plaude: kustības mērķis panākt, lai 2020.gadā vidējā alga ir 3000 eiro mēnesī'' Aizmirsa piebilst, ka tie 3000eiro domaati SEV, nevis valstij
lāčplēš
l
Kārtējā piečakarēšana un skatoties uz šīsdienas situācīju,tad latvieši vien līdz 2030 .gadam maksās kredītus,strādās par nieka grašīem rietumu deģenerātu labā un bērni mācīsies skolās pie Streipa kunga ,kā pareizi ir jasūkā eiropas deģenerātu bonbongas.Tāda ir jūsu nākotne latvieši,ja jūs nepacelsiet tikumības zobenu un nešķelsiet pretī tai eiropas liberāl maucības elitei.
....
.
...daļa apvienības biedru kā uzņēmēji ir piedal'jušies valsts apzagšanā un uzkrājuši kapitālu izmantojot haosu, kas tika veidots valstī- Naglis vien ko vērts ar visu privatizācijas procesa vadīšanu...un atkal ir rūpes par savu biznesu, bet nav ne VIENA VĀRDA!!!! par vidēja un mazā uzņēmēju slāņa radīšanu un atvieglotu noteikumu mazajam un vidējam biznesam- tas tiek nīcīnāts vai lielie uzņēmēji vienkārši izliekas to neredzam....nebūs mums nekādas algas, kamēr neattīstīsim daudzam godīgu konkurenci un nenodrošināšim izdzīvošanu arī mazajam uzņēmumiem...atlkal jau pa .lielam ši apvienība pāstāv savas intereses.....un blefo uz sabiedības sāpīgiem jautājumiem...
viesis
v
Pietiek jau ar to, ka šī kustība ir saplūdusi ar LPP/LC un TP. Plus vēl odiozais Nagļa kungs, kura domāšana un filozofija ir absolūti kaitīga sabiedrības interesēm, un man jau no tā vien nav ne mazākās vēlēšanās, lai šai apvienībai būtu vispār jelkāda teikšana.... Cerams, ka iedzīvotāji būs pietiekami daudz iemācījušies, lai neņemtu pa pilnu visus šos solījumus. Vilks arī būtu gatavs zvērēt kļūt par veģetārieti, lai tikai viņu ieceļ par ganāmpulka uzraugu......
sabiedriskais fui
s
kārtējais makarons reņgēdājiem.To savu vidējo viņi lai iebāž sev kautkur,ja mimimālo solītu 1000ls tad tas vēl tautu varētu ieintresēt,bet tāpat ticamība tam visam 0.
Astrīda
A
Ļoti ceru, ka kāds to kundzi pamodinās, pirms viņa sasapņo kaut ko vēl neiespējamāku un stulbāku
!!
!
Latvijā šeftmaņus sauc par biznesmeniem! Lai ir tik drosmīgi un atzīstas cik konvertās samaksājuši aldziņas saviem darbiniekiem. No Karnītes sacītā nesen TV bija noprotams, ka 50% ieņēmumu Valstij iet garām.
Dr.xy
D
I have a Dream! 2020.gada 99,9% no Latvijas iedzivotajiem bus miljonari.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija paliek tukša

Valsts iedzīvotāju skaita kritums 34 gadu laikā par teju 30% ir satraucošs fakts.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas