Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Plešs ievēlēts par Latvijas attīstībai ģenerālsekretāru

Iepriekšējās valdības vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs, 13.Saeimas deputāts Artūrs Toms Plešs (LA) trešdien partijas Latvijas attīstībai (LA) valdes sēdē ievēlēts par politiskā spēka jauno ģenerālsekretāru, aģentūru LETA informēja LA komunikācijas speciālists Kristiāns Vasiļevskis.

Plešs uzskata, ka LA aizvien ir nozīmīga loma valsts un pašvaldību politikā. Kā savus galvenos uzdevumus viņš redzot partijas ievēlēto pašvaldības deputātu atbalstu, esošo un jauno reģionālo nodaļu lielāku iesaisti partijas lēmumu pieņemšanas procesos, partijas restarta stratēģijas ieviešanu un sagatavošanos startam un panākumiem Eiropas Parlamenta un pašvaldību vēlēšanās.

Plešs norāda, ka, būdams LA līdzdibinātājs, ar kolēģiem ir izgājis cauri dažādiem posmiem partijas attīstībā. Viņš ieguvis bakalaura grādu Rīgas Tehniskajā universitātē transportbūvē un maģistra grādu pilsētu un reģionu inženierekonomikā. Pirms ievēlēšanas Saeimā Plešs bijis Bauskas novada domes deputāts.

LA līdzpriekšsēdētājs Juris Pūce uzskata, ka Pleša profesionālā pieredze partijai būs ļoti svarīga šajā posmā, kad tā īpašu uzmanību veltīs biedru iesaistei un piesaistei reģionālās nodaļās, daudz strādās pie pašvaldību deputātu kapacitāšu stiprināšanas, kā arī pieteiks jaunas idejas valsts attīstībai.

Plešs LA ģenerālsekretāra amatā nomaina Jeļenu Jesajanu, kura paliek LA komandā.

Kā ziņots, startējot vienā vēlēšanu sarakstā ar politisko kustību "Par!", LA neiekļuva 14.Saeimā, lai gan iepriekš kopīgais saraksts bija ievēlēts parlamentā un strādāja koalīcijā. Pēc neveiksmes Saeimas vēlēšanās partiju ceļi pašķīrās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas