Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +25 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

Policija jau trešo gadu turpina izmeklēt kailā Pinokio lietu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
monitors
m
Jā, Dievs viņu zin, kā mūsdienās beigtos Mikelandželo enģeļu gleznošana Siksta kapelā?
jautājums
j
Nū...Taču ne plikas.... Bet sakarā ar to , ka naudas nav ....Tad es noteikti iestātos par lielo un skolnieku Dziesmu svētku apvienošanu. Kā tas ir Igaunijā. Gan naudu ietaupītu, gan vecāki savus bērnus paši varētu pieskatīt !
ff
f
Aizliedzama arī Skolēnu dziesmu un deju svētkus. Tomēr meitenes īsos svārciņos...
jautājums
j
Jūs bērnus ar pagalēm salīdzinat ? nu, nu... Vispār slimo ir daudz .Tikai viņi neiet ārstēties...Viņi iet uz ielām, kur paši vecāki tirgo savus mazgadīgos bērnus. Un Jūs domājat, ka tas notiek tikai Taizemē, bet Latvijā nē ? Ak vai atšķirās tikai tirdzniecības apjomi....Un ko Jūs domājat Latvijā slavenais Tūns Taizemē dara ?Kādus pakalpojumus nodrošina? Esmu redzējis meiteni , kuru no 6 gadu vecuma tirgoja pašas vecāmāte. Tagad viņai jau būs kādi 16. Ļoti skaista meitene ...Fiziski ! Bet es nezinu, vai dvēseli vispār kādreiz varēs izdziedēt... Lai būtu skaidra mana pozīcija. Es neiestājos par kriminālsodu Neiburgai. Gan jau lietas tāpat nostāsies līdzsvarā... Bet es nekad neko tamlīdzīgu neatzīšu par mākslu, un vienmēr kategoriski iestāšos pret ! Jo sabiedrībai tomēr ir jāizvērtē savi riski . Un bērnu interešu aizsardzībai būtu jābūt visaugstākajai prioritātei.
tendence
t
Ja tā turpināsim, tad mūsu valstī nobeigsim gan uzņēmējdarbību, gan mākslu, gan visu pārējo, kas kaut ko rada...Paliks tikai tupa, ālava tieslietu sistēma... Piemēram, tiesnese Tālere uzsāka kriminālprocesu par komercnoslēpuma izpaušanu mikrouzņēmuma inženierim, jo policijas un tiesas tupaki uzskata sevi par ekspertiem poligrāfijas inženierijā...:):):) un tas process izgāja visas instances, jo valsts tieslietu sistēmas marasms ir neaprakstāms un korumpētība , protams, arī.
Inese >>>>>jaut
I
Ja šajā sabiedrībā kāds ir slims un ar slimu fantāziju, tad lai iet ārstēties. Un neviens šeit neaizstāv Polanski, bet tad jau PInokio autorus arī jāsoda, jo pagale arī bija kaila.
izbrinitais
i
Viens gudrs jautajums!!!!!
Skaistulis Trīcvaidziņš
S
Muļķu zeme. Un atkal --- jo šeit ir Latvija, šeit ir.......................
who cares
w
SUPER! Ar Ventu Kodolu gan šie tik ilgi neķēpājās...
heh
h
Tas gan ir viens kretinisks gadijums. Es jau tiku domajis - ja jau lieta piekliusa, ta jau bus izbeigta. Idini.
*****
*
nevajag izdarīt pārsteidzīgus slēdzienus, bet padomāt par uzrakstīto: 1) kļūda virsrakstā - pareizāk būtu Policija jau trešo gadu turpina (ne)izmeklēt kailā Pinokio lietu, jonodarījums pastrādāts acīmredzamas skaidrības apstākļos, visas iesaistītās personas ir zināmas, neviens nav jāmeklē ..., kas vēl trūkst lietas iztiesāšanai? Secinājums - policija lietu vienkārši neizmeklē, jo tai ir svarīgāki darbi krīzes apstākļos
nožēlojami
n
Šis sviests tikai parāda, ka arī krīzes laikā policijai ir pieitiekami daudz resursu, lai nodarbotos ar muļķībām.
traductrice
t
Dieviņ žēlīgais! Pedofīlu varot provocēt šāds plakāts! Ja tā, tad, šķiet, provocējošākais elements ir garais deguns. Slima fantāzija var saprast kaut kā ne tā... Vakar izlaida pedofīlu mācītāju - varbūt, ka par šo faktu būtu jāuztraucas vairāk? Un vēl, gan jau pedofīli zina, kur meklēt tādas bildītes, kuras tiešām ko var provocēt. POlicijai savukārt būtu vairāk spēka un vēlēšanās jāveltī to apkarošanai. Bet pie mums jau tā ir, ka ar lielgabalu šaujam pa zvirbuļiem, bet tur, kur tiešām prasās pēc kārtīgas tīrīšanas - kapa klusums!
ss
s
Tā lieta uzsākta laikam tapēc, ka mūsdienās klusībā liela daļa vīriešu atzīst ka ir pedofili! Kāpēc tad citādi vienkārši pliks puišelis kādam traucētu? Bērnībā taču visi pliki skraidījām pa pļavām, un nekādas lietas par to netika ierosinātas.
minna
m
Kā māte Neiburga pārkāpa jebkuras ētikas normas it kā mākslas vārdā.' Vai tā vispār ir māksla, par to, lai diskutē mākslas zinātnieki, plakāts tika radīts tikai intrigai. Nekur Eiropā tādu plakātu uz operas sienas likt nevarētu, jo cilvēki apzinās pedofilijas briesmas un , diemžēl, biežumu. Latvijas policija to noņemot, ir tikai pierādījusi, ka šajā ziņā esam Eiropas līmenī. Pat ja tādā veidā tiek pasargāts tikai viens bērns no izvarošanas, ar to jau policija ir izdarījusi pozitīvu darbu. Un Neiburgai kā mātei vajadzētu to novērtēt, nevis kādu tiesā sūdzēt. Tas, ka LNO direktors ir kungs bez bērniem, gan lietu sarežģī, jo iespējams, viņam citu bērnu liktenis tā nesāp kā tiem, kas paši ir vecāki.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas