Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +27 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 25. maijs
Junora, Anšlavs

Policijas akadēmiju varētu likvidēt jau šogad

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lietu bīdītāja
l
Poličus patrieks uz Vaivariem, bruņotos uz Ādažiem vai Alūksni, un NĪ andelis pie Kīšezera varēs sākties. Jaunais prihvatizāciajs vilnis uzsācis pašvaldību īpašumu pievākšanu. Policijas ēku Rīgas centrā pie kanāla jau taisās andelēt. Pienāks stunda, kad arī LU izmetīs no centra, jo runa jau nav par izglītību, bet par parktiskām lietām. Izglītību var organizēt arī telšu pilsētiņas purva malā, galvenais, lai varenajiem tiek !
jojo
j
ja jau neiet strādāt uz Iekšlietu ministrijas struktūrām, tad Iem arī nekam nav derīga. Likvidēsim arī to! Nevis likvidēt, bet uzlabot vajag, ja jau pēkšņi LPA tik nerentabla iestāde!!!!!!!!!!!!!!! Te slēpjas kas cits, kādam ir lieli plāni attiecībā uz zemi un ēkām. Un pārējie dara visu, lai lai šo kādu apmierinātu!!!!!!!!!!!! Tur visa sāls. Visur ir dzirdīgas ausis, kas sadzird pat slepenas lietas un plānus :D
ES
E
LU vnk skauž, ka atnāks gudrākas galvas no LPA un ieņems budžeta vietas!
jautrais
j
Mācību iestāžu likvidēšana nozīmē tikai par valdošās kliķēs aprobežotību un nemācēšnu domāt, bet maziem vaukšķiem, kuri smilkst līdzīgi kā ministrijas dāma, tie visu laiku tikai mācēs laizīt ,bet kost nekad.
***
*
Nu ko lai saka-PĪZDA tu Mūrniece esi!!! Un vispār...interesanti gan, cik juristu no tā sauktajām citām augstskolām aiziet strādāt VP?!
Jānis
J
Pareizi jau ir, ka likvidēs to lielo monstru un cerams, ka mums policistiem vismaz tad algas paliks. Pareizi arī saka politologi- Latvijā nav vajzdzīgs tāda iestāde, kura neveic neko un tādi onkuļi, kuriem jau 70 un vairāk vēl cenšas teikt, ka māca visu jauno. Vai kauns viņeim nav. ĻPA studentiem laikam tiešām var rasties problēmas studēt tālāk, jo kā jau te dzudzi raksta- laikam nevarēs pavilkt studijas citur-nespēs
skumj
s
Nu ir beidzot absolūti nenovēršams un, galvenais, acīmredzams iemesls likvidēt to akadēmiju. Laikam uzturēt trīs koledžas ar baru darmajedu ir ekonomiski izdevīgāk priekš IeM. Jo svarīga ir robiņu koledža - mums vajaga tik daudz robežsargu, arī uguns dzēsēju vajaga un Kauguros tur arī viss rullē! Un visiem policistiem būs nauda, ko maksāt LU par izglītību...ak, ko gan es kavēju laiku. Nu jau vairs tiešām nav runa par strukturālām reformām, tas jau nokavēts. Tā tik turpināt.......skumji. UN Ziemeļu koridors tapa!
andis
a
LPA studenti nespēs sekmīgi mācīties Latvijas Universitātē
Uldis
U
Būs vēl viens supermarkets!
Valērijs
V
No sākuma dudzi no LPA studentiem nav izturējuši konkursu stājoties Latvijas Universitātes juridiskajā fakultātē, tāpēc arī aizgājuši uz citu augstskolu, bet uz kādiem nosacījumiem viņus tagad uzņems LU? Vai tas ir taisnīgi pret pārējiem?
Policists
P
Ļoti pareizs lēmums par Policijas akadēmijas likvidāciju! Es beidzu Latvijas Universitātes Juridisko fakultāti!
Qwert
Q
Nu ko var cepties par to zemi...Pareizi teica politologs Ijaba kungs ka latviesi ir tada divaina tauta - laika kad ir krize butu jaizmanto katra iespeja nopelnit valsts budzeta, bet latviesi sezh uz siena kaudzes un doma - ka tik kads man to siena kaudzi nepanem. Nu un kads mums visiem labums no tas LPA zemes un ekas??? Ja musdienas vel ir gribetaji kas ari gribetu to visu nopirkt (par ko es ljoti shaubos), tad lai perk !! Un naudu valsts budzeta! Kaut tam pasham algam. Citadi mums ta valsts tiesham divaina paliek - shodien visur raksta, ka samazinas algas valsts parvalde, t.sk. policistiem u.c., bet milzigu akademiju mes uzturesim... Un arguments ka vini pashi krizes laika nopelnis ar maksas studentiem (sak, tikai neklapejiet ciet...) ir absurds. OK, tad ludzu, parveidojaties par privatu augstskolu, pieradiet, ka varat un esat spejigi sanemt pasutijumu no tas pashas policijas (varbut LU bus labaks un letaks piedavajums), maksajiet valstij par milzigo padomju laika tipa ekas iri, inventaru utt.
R(8)
R
A prekskam mums policisti , tie ir tikai lieki izdevumi tadai valstij ka Latvija , vartu jau ari likvidet vel armiju , robezsardzi , sabiedrisko transportu , pastu , VUGD , utt.......................lai paraditu cik stulbi esam visai pasaulei , laikam jau tomert Latvija ir bananu republika.................
Han!
H
Maskavas Valsts Industriālā universitāte - Latvijā darbojas nelikumīgi, bet IeM liela daļa darbinieku ir ar šiem diplomiem.
ska
s
un kuras būtu tās citas augstskolas?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas