Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +22 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 2. jūnijs
Lība, Emma

Policijas atklāj nelikumīgu alkohola pārstrādes ražotni

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
doktors
d
To Edmunds, gribēju piebilst, ka pašvaldības policija ir malači, ka konfiscēja tik lienu spirta daudzumu un aizklapēja ciet pagrīdes spirta ražotni, pateicoties šādām točkām akcīzes nodoklis tiek pacelts alkoholam.
Ak, vai...
A
Tur teikts: Veicot automašīnas apskati, policijas darbinieki konstatēja, ka tajā atrodas piecas 200 litru tilpuma mucas ar šķidrumu, kam bija alkoholam raksturīga smarža. - - Piebilstu: Piecas mucas ar nelikumiigu spirtu atklaatas!!! Piecas!!! Nu gan izciliiba un meistariiba atklaashanaa! Lietas, kuraas katraa pa 4000 (chetri tuukstoshi) mucaam pacelt speeka nav bijis!!! Nu tad nu lielamies ar piecaam... Nu, skumji, skumji...
ululiņš
u
Nevis refrakcijas, bet REKTIFIKĀCIJAS kolonna. Refrakcija ir gaismas staru laušana. Vienkāršāko rektifikācijas kolonnu var izgatavot no nerūsējošā tērauda caurules, pielodējot tai apakšā sietiņu, bet iekšā saberot nerūsējošā tērauda skaidas. Strādā diezgan efektīgi. Švāģers pārbaudīja.
Slavka
S
Valoda tam, kurš šo savārstījumu, ieskaitot spožo virsrakstu "alkohola pārstādes ražotne", tiešām, kā manam draugam Feģkam no Maskačkas!
NU BEIDZOT
N
Pat jābrīnās, ka policija nav tos 35 kubikmetra konteinerus "izņēmusi", bet beidzot "atsavinājusi". Tās sešas 200-litrīgās mucas varbūt tomēr "izņēma" ( četri veči un "izņem" svilpodami ).
who cares
w
Jebkurā gadījumā tas, ka etilspirts ir "dzēriens" un nevis kas cits, ir apšaubāms secinājums. == Ražošanas aizliegums mājas apstākļos arī ir apšaubāms un izskatāms Satversmes tiesā... :)
[email protected]
h
Virsraksta stils - vienkārši graujošs! Nelegālais alkohols nepatīk ? Turpiniet tik celt nodokļus un cenas!
edmunds
e
sho komentaaru delfos ieraudziiju, varbuut noder vaardi uzvaardi: -------------------------------------------------- Biedrība Temīda:: Tieslietu ministrs neatabalsta, 09.12.2008 23:54 Tieslietu ministrs Bērziņš darbojas pret valdības kursu, rīkojas, lai samazinātu ieņēmumus budžetā. Tieslietu ministra vadītā darba grupa iesaka, ka muita nedrīkst palielināt LR budžeta ieņēmumus un nedrīkst iekasēt muitas nodokļus no tiem ceļotājiem, kuri uzrāda muitas kontrolei vairāk kā divas pudeles vīna vai cita legāla, izplatīšanai ES sertificēta alkohola. Nodokļaa iemaksas vietā visi esot notiesājami! Izrietoši, nav skaidrs, kāpēc vispār muita atrodas un LR robežas! Pēc Gaida Bērziņa grupas ierosinātā, Latvijā absurdi notiesātas šādi ir jau 12 personas. Atbalstot Tieslietu ministra pozīciju, Muitas lietu prokuratūras virsprokurore Diana Krecu ir noteikusi, ka ikviens, kurš uzrādīs muitas kontrolei vairāk kā 2 pudeles vīna vai cita legāla alkohola, ir notiesājams kā bīstams noziedznieks par smagu noziegumu, paredzētu KL 190-1 pantā (sods līdz 10 gadiem brīvības atņemšanas - par narkotiku un citu Latvijā apgrozībā aizliegtu vielu ievešanu). Absurdā notiesāšana ir iespējama, jo jaunais Kriminālprocesa likums paredz iespēju prokuroram tiesas vietā noteikt sodu, ja apsūdzētais tam neiebilst. Kriminālprocesa likums nosaka, ka Šīs prokurora un apsūdzētā vienošanās nav pārsūdzamas. Kā sekas - nedz Augstākā Tiesa, nedz sabiedrība nemaz neuzzina, kāda patvaļa un nelikumības notiek prokuratūrā. D.Krecu vadītie prokurori piedāvā ceļotājiem izvēli - vai nu caur tiesu par pāris pudelēm legāla alkohola tiem būs 10 gadi cietumā, vai aeī upuris parakstīs atzīšanos neizdarītā noziegumā un piekritīs simboliskam sodam. Protams, ka šo prokuroru upuri izvēlas mazāko ļaunumu. (Agrāk to sauca par šantāžu un prokurorus tiesāja, bet tagad tā ir prokurora un apsūdzētā likumiska, "labprātīga" vienošanās). Saprotams, ka visas šīs notiesāšanas ir klaji nelikumīgas, un cietušajiem nodarītie zaudējumi būs jāatlīdzina mums, visiem nodokļu maksātājiem. Bet kāpēc par to neatbild Diana Krecu? Ierēdņi un prokurori, kuri rīkojas nelikumīgi, ne tikai parazitē un saņem algas uz mūsu rēķina, bet papildu vēl nodara mums visiem lielu kaitējumu. Ja nekavējoši atlaistu no darba tikai tos dažus TM ierēdņus un prokurorus, kuru bezjēdzības dēļ ir nelikumīgi notiesāti cilvēki, valsts budžets tūlīt vinnētu 200 tūkstošus latu. Un tādu ierēdņu ir daudz - no kuriem valstij ne tikai nav nekāda labuma, bet kuri papildu vēl nodara budžetam kaitējumu. ------------------------------------------------ -
lala
l
nemaz tik slikti neizskatās - ir ogles filtri, destilācijas līkumi ar nosēdumtraukiem priekš fūzeļa. mantai jābūt tīri labai. tikai izskatās, ka izmanto veco,labo 'podiņa' metodi, lai gan tādās rūpnīciņās ir prātīgāk izveidot refrakcijas kolonu - efektīvāk un var darboties nepārtraukti, nav arī 2-3 reizes jāpārdzen.
Hmmm
H
Es gandrīz katru dienu pārstrādāju alkoholu. Parasti vīnu vai alu. Nezināju, ka tas ir nelikumīgi.
who cares
w
" Par nelikumīgu alkoholisko dzērienu izgatavošanu (ražošanu)" == Varbūt, tas nav "dzēriens", bet bioetanols degvielai? Bauskas rajons jau sen ir slavens ar savu spēju apgādāt 1/2 Latvijas ar degvielu....
Tarzāns
T
Tur ražo alkohola pārstrādi?
māte
m
Apskaties Ludzas tirgu,mūsu vīri nodzeras ar to Krievijas šņabi.
Terorists
T
Gan jau kādam kundem iesmērēja vāju ļergu,un šamējais atriebes dēļ ņēma un nobombija.Bet nu poliči piedēvē sev lielo ieguvumu un rūpi par valsts budžetu..Bet nu varēs paši no muciņas pasmelt un ninīti ieraut un par budžetu nedomāt.
I.B.
I
šo projektu realizē Jelgavas tirgū. KATRS var pārliecināties. Vai nav smieklīgi?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas