Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Politiķi: Nodokļu reformas un veselības finansējuma grūtību dēļ var krist valdība

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
Ja nebūtu bijuši barikāžu vīri Latvija šodien būtu Krievijas sastāvā ! Patīk tas vai nē ,bet viņi IR pelnījuši ne tikai piemiņas zīmi ...Bet ordeni ! Jo viņiem barikādes varēja beigties kapos ! Tikai šai valdībai trūkst smadzeņu lai to saprastu !
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
Kučinskis nav no labiem...bet cita nav......
Pašvaldības = korupcija
P
Pašvaldības Latvijā ir nenormāli pārfinansētas
Skaidri redzams......
S
Taujāta par valdības sadarbību, Āboltiņa akcentēja jau iepriekš pausto, ka Vienotība atbalsta premjeru un vēlās, lai šī valdība nostrādātu līdz Saeimas vēlēšanām. Vienlaikus viņa akcentēja, ka ir ļoti svarīgi būt pārliecinātiem, ka nodokļu reformas jautājumā lēmumi tiek pieņemti sabiedrības labā. Tāpēc viņa cerot, ka minētie ZZS valdības pārstāvji spēšot piedāvāt tādu modeli, par kuru koalīcija vienosies.------ Āboltiņas divkosība izpaužas visā krāšņumā, ar nolūku gāzt esošo valdību un atkal pašai mēģināt tikt pie teikšanas. Kas liedza un liedz koalīcijas deputātiem strādāt kopīgi pie efektīvas nodokļu sistēmas izveides. Nē ,atkal liek sprunguļus riteņos , lai viss izgāztos.
vai
v
Efektīva nodokļu sistēma ir tāda, kur jūs legāli nemaksājat, bet citiem ir pienākums maksāt par jums?
  • 2
  • 0
Raimonds
R
Valstij ir jādarbojas budžeta ietvaros, tikai un vienīgi. Premjers un ministri rok sev bedri, pēc mediķiem nāks ārā citi gudrinieki, kuriem arī vajadzēs simtu miljonu, pedagogi, kultūras darbinieki, ugunsdzēsēji utt. Apgriezt jaunās iniciatīvas un citas politiskās muļķības, palielināt pamatnozarēm.
citāts
c
No Napoleona spārenoto frāžu kolekcijas: ''Budžetu veido tā: man ir x naudas un par to varu atļauties y, bet ne w. Nepareizi ir mēģināt veidot budžetu tā: man gribas un jūs man dodiet!!!'' Pat ja Napoleons nebūtu ne uzvarējis 60 kaujās, ne pieņēmis Civilkodeksu un izveidojis vēl šodien pastāvošos departamentus, bet publicējis tikai šo vienu teikumu, viņš būtu jāuzskata par ģēniju.
  • 1
  • 1
reforma kā pašmērķis
r
vai populisma instruments ir nolemta neveiksmei. Vienu tādu nenotikušu reformatoru - Zatleru - Latvija jau ir redzējusi.
Mums
M
principā valdības nav. Ir feodāla-lēņu valsts, kurš katrs velk segu uz savu pusi, pašvaldību "mazie Ķeizari" dara ko un kā grib... Nav "valsts vīru/sievu" šajā valstī. Kāds reformas? Grūstīšanās smilšu kastē...
trollim Hash
t
Vai tu valsts nodevēj jau esi aizbēdzis no briesmīgās Latvijas vai vismaz gatavojies to darīt ar nākamo Maskavas vilcienu?
  • 2
  • 10
jums
j
Kremļa troļļiem principā nav smadzeņu vai arī tās atrodas nevis galvā, bet citur.
  • 2
  • 6
Hash
H
Tieši tā, ATŠEŽ savus mēnešus, gadus. Saņem labu naudu, kompensācijas, visādus izdevumus un beigas vēl IZDIENAS PENSIJAS.Par ko ? Valsts izzagšanu. Bet ieguvums Latvijai ar - zīmi,Latvijas ārējais parāds aug kā sēnes pēc lietus.Latvijas tauta bēg no Latvijas,bet dzirdam ka Mums iet arvien labāk. Kāda valdības krišana, jāsāk STRĀDĀT.Ja nekas nemainās, atmaksā algu Ministri, cik ilgi tas Cirks notiks.
  • 8
  • 5

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šorīt pārbaudīs trauksmes sirēnas

Pirmdien no plkst.10 līdz plkst.10.08 visā valstī uz trīs minūtēm tiks iedarbinātas trauksmes sirēnas, lai pārbaudītu valsts agrīnās brīdināšanas sistēmas ieslēgšanas kārtību un tās darbību, kā arī,...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas