Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Politiķi: tas būtu brīnums, ja Kampars atkāptos

Ekonomikas ministram Artim Kamparam (Vienotība) ir jāievieš skaidrība savā pērnā gana ienākumu deklarācijā, taču ministra demisija tādēļ nav nepieciešama, uzskata ZZS frakcijas priekšsēdētājs Augusts Brigmanis.“Gan jau Kampars tiks galā ar savām problēmām. Viņam ir jāievieš skaidrība savā ienākumu deklarācijā, taču demisija nav nepieciešama,” uzskata ZZS līderis.

_Saskaņas centra_ (SC) Saeimas frakcijas vadītājs Jānis Urbanovičs norāda, ka tas būtu brīnums un pārsteigums, ja ekonomikas ministrs Artis Kampars atkāptos pēc atklātajām neskaidrībām viņa amatpersonas deklarācijā par pērno gadu. “Tas būtu brīnums, ka kāds no _Vienotības_ atkāptos šādu iemeslu dēļ. Ierasts, ka pret _Vienotības _pārkāpumiem dažādi likumu sargi ar četriem vai mazāk burtiem abrieviatūrās ir saprotoši. Varu iedomāties, kas notiktu ar citas partijas politiķi šādā gadījumā, sekas būtu nopietnākas un viņš jau sen būtu nobakstīts ar lietussargiem,” uzskata J. Urbanovičs. _Vienotības_ Saeimas frakcijas priekšsēdētājs Dzintars Zaķis norāda, ka ekonomikas ministram ir jāpaskaidro sabiedrībai, kā nauda radusies. “Es ticu, ka tam ir objektīvi iemesli,” tā Dz. Zaķis.

Jau ziņots, ka ekonomikas ministrs A.Kampars pērn no sievas dāvinājumā saņēmis 27 000 latu, liecina ministra Valsts ieņēmumu dienestam iesniegtā valsts amatpersonas deklarācija par 2010.gadu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas