Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Sestdiena, 15. jūnijs
Vilija, Vits, Žermēna, Baņuta

Politiķi: tas būtu brīnums, ja Kampars atkāptos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vārna
V
Kad beidzot Kamparam kāds pajautās, kā tas nākas, ka viņa sieva neuzticas LV bankām??? Kamparam, protams, ir jāiet, bet Urbanovičam gan vajadzētu paklusēt, ņemot vērā sava kolēģa Silova lietu.
Ojārs
O
Vai tiešām Ekonomikas ministram ir nedēļu jādomā, kā sabiedrībai paskaidrot, kā nauda radusies?!
Buba
B
Kampars taču nav galīgi bez smadzenēm, - jābūt ļoooti svarīgam iemeslam, lai tā gultos zem mēdiju tanka.
Princese
P
Pie visa vainīga izglītības sistēma. Nu kauna lieta, ka skolotāji nav iemācījuši bērniem ticami melot. Stingri jākontrolē skolotāji, jāceļ viņu kvalifikācija. Jau no 1. kl. jāmāca bērniem ne vien tukši runāt, bet arī ticami melot. Tad būs labs garants stabilai nākotnei, noturīgai valdībai un miljonāru skaita straujam pieaugumam.
Zane
Z
Jā, tad jau visam Latvijas parlamentam būtu jāatkāpjas, tur neviens nav godīgs cilvēks...Viens šmaucas ar dzīvokļu kompensācijām, viens neapmeklē sēdēs, kārtība jau sākas no mazām lietām, ja cilvēkam mazās lietās ir kropla uztvere, kur nu vēl lielās, valstiskās lietās....Tas ir vēl okupācijas sekas, ka visiem vajadzēja visus apčakarēt, lai iegūtu kādu preci !!!! 50 gadi komandekonomikas ir pamatīgu pliķi iecirtuši LATVIJAS EKONOMIKAI !!!! Neprotam vairs saimniekot paši, bet ir cilvēki, kas saimnieko paši !!!! Cepuri nost !!!!
Zane
Z
Ko tad Lembergs, Šķēle, Šlesers vēl dara politiķu rindās, viņi savus miljonus ir vairojuši ar valstij piederošiem īpašumiem, interesanti, kāpēc viņi vēl strādā politikā un nav atkāpušies no amatiem...?
eddy
e
Oho, nezināju, ka Dienas žurnālists Uldis Rācenis ir atkodis to, ka Kampars pērn esot piestrādājis arī kā gans! :D ''Ekonomikas ministram Artim Kamparam (Vienotība) ir jāievieš skaidrība savā pērnā gana ienākumu deklarācijā, taču ministra demisija tādēļ nav nepieciešama, uzskata ZZS frakcijas priekšsēdētājs Augusts Brigmanis.''
viecha
v
Kampars ne tikai padarīja Latviju bagātu un veicināja uzņēmējdarbību,pareizi pieregulējot nodokļus un tarifus.Viņa nopelnu sarakstā ir arī riteņa izgudrošana un meža dzīvnieku pieradināšana!Kalvīša laikā cūkas klīda gar upi,tagad ražo mums bekonu un karbinādes,ka ne eksportēt nespējam!Visa Eiropa rindā stāv.
cony
c
Kampara kungs ir labākais ekonomikas ministrs ,kādi bijuši pēc atjaunošanas laikā,jo pirmo reizi sadzirdēju,ka Latvija sākusi samērā veiksmīgi pelnīt ar eksportu,protams bija arī iepriekš,bet ĻOti pareizi Kampars dara,ka atbalsta eksportspējīgu ražošanu un visu procesu,kas saistās ar eksportu.Arī kādreizējais Prezidents Ulmanis ,Latviju darīja bagātu ar bekona un sviesta eksportu uz Angliju un citām valstīm.Par tiem dažiem ģimenes tūkstošiem,pie kā piesienās kompromantu meklētāji, pie mums laukos pat zvirbuļi pasmējās.
He he...
H
Citāts no IR » Latvijas ēnu ekonomikas minis 08.04.2011 14:06 ...Ministrs intervijā noraidīja minējumu, ka sievas veiktais dzīvokļa pārdošanas darījums oficiāli noformēts par zemāku summu, lai izvairītos no nodokļa nomaksas, taču nespēja paskaidrot, kāpēc dzīvesbiedre pārdevusi īpašumu par tirgus situācijai neierasti zemu cenu... Ja šī ir taisniba - vai šai muļķu varzai nevajadzētu atkāpties? __________________________________________ Šit ais man patika.... he he... bet knapsītī un vidītī Vienotības jenotu draudziņi sēd, tāpēc kemperiņš un citi jenotīši var turpināt ZAGT .... ne čiku, ne grabu.... hi hi.... Un dumrovsku voldiņa cinisms ir nu ir ļoooooti SMUKS.... he he.... ka redz viņi paši un viņa orgāni šo lietu izskatīšot (tāpat kā Rēzeknes burtnīciņas) un tautiņa te , lai nesprēgājot.... hi hi... Nu bet buckānes un dumrovskīša biznesīts MK jau parāda Vienotības jenotu īsto seju... he he...
J
Laikam jau vienotība ir samērā godīga, ja izdodas uzrakt tikai kaut kādus kontrabandas lakatiņus vai pārsimt latu nesamaksātus nodokļus, tie tomēr nav dzelzceļa sastāvi ar nelegālu spirtu un nez no kurienes uzradušies desmiti miljoni latu.
pacietība
p
uzslava Urbanoviča kunga izteikumiem!.. Adekvāti situācijai -- īpaši jau teiktais "nobakstītu ar lietussargiem" .. varētu vēl papildināt .. "ietītu čigānu lakatiņos.."
Elizabete
E
"ekonomikas ministram ir jāpaskaidro sabiedrībai, kā nauda radusies. “Es ticu, ka tam ir objektīvi iemesli,” tā Dz. Zaķis." Izklausās jautri. Pat ja pratīs paskaidrot, kur rodas nauda, tas nav ekonomista cienīgi, tik dīvaini un nepārdomāti aizpldīt un nodot SAVU deklarāciju. Kā gan var rēķināt Latvenergo miljonus un budžeta naudu, ja nevar SAVU algu saskaitīt.
garāmejot
g
Ģeniāli, Zaķi. Nauda radusies "no objektīviem iemesliem". Sēdies, pieci. Un tagad jautājums - ja absolūti identiska situācija būtu ar kādu kampējpartijas taukmūli, Vienotība neķērktu līdz aizsmakumam? Jautājums, protams, retorisks, jebkurš zina atbildi. Pretīgie liekuļi.
ripa
r
Ko te Urbanovičš muld, kā tirgus vecene. Kā tad ir ar to ka = uz vēlēšanām saņemta nauda priekš SC no austrumiem, tāda informācija bija no SAB. Vot, Urbanovič, kur tu ievies skaidrību, nevis te par kādām kapeikām lecies, kur nevajag.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas