Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Politologs: Gobzema kandidatūras noraidīšana var nopietni ietekmēt valdības veidošanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kjjhhh
k
raimīti groza solvitiņa Vienotībai izslēdzot S. Āboltiņu no likvidēšanai paredzētās “vecās” Vienotības, viņa saglabājusi ietekmi uz Jauno Vienotību un tagad atkal var parādīties kā šīs partijas ietekmes persona un politikas noteicēja, svētku laikā apmeklējot Valsts prezidentu un dodot savu piekrišanu valdības sastādīšanai viņas ietekmē esošas jaunvecās vienotības partijas virsvadībā.
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
GOBZEMS LATVIJAI NAV DERĪGS ! > PAJOLIŅŠ !
Pilsonis
P
KPV ir pilnīgs sūds. Vēlētāji, kas pār šamiem balsoja, ir garīgi atpalikuši.
Prātotājs
P
Mjā! Tik tiešām Rīgā divus cirkus nevajag.Pietiek ar vienu klaunu baru,kas kā ambiciozas un cimperlīgas jaunkundzes."laužās un tielējās".Par saviem solijumiem aizmirstot dalot tos "krēslus". Vēl tik atliek viens šova elements-kārtīgs kautiņš dalot vietas pie tās "siles".
:)
:
Labi pateici pas jenotiem,naciķiem un paristiem un pirdāniešiem.
  • 3
  • 4
Tā savadi izskatās
T
Kariņš pielaidi valdības (valsts) noslēpumiem nedabūs.Drūma tā pagātne,tikai neviens nepasūta nomelnojošus rakstus.Vinķele arī nedabūs,pat neievēlēja,bet par ministri virza. Kāpēc par viņiem tā neuztraucaties un nenomelnojat, bet kāpēc par Gobzemu tads trakums ?
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
Bet,kurš idiots grib Latvijai uzkārt kaklā šo pajolu Gobzemi ?
Rādiet savu komunistu !
R
Es jau gaidīju, kāds būs iegansts un atrada Gobzemu. Nevis Gobzems vainīgs, bet jums bail no tiesiskuma - VIENS LIKUMS VISIEM !!! Ilgi spēlējat šo teātri, ilgi krāpāt tautu un tēlojāt, ka ieklausieties tautas balsī. Jau no paša sākuma jums ir SAVĒJAIS kandidāts, komunists, kurš bruģēs to pašu ceļu, kuru ejam jau 28 gadus, lai mafija un izredzētie lepni uzdzīvotu, šikotu un netiktu sodīta, bet tauta, lai velk savas dzīvības un NĪKST !!! Mēs neesam aunu bars, visu redzam un saprotam, variet nekarināt savus makaronus uz mūsu ausīm. Atmoda ir sākusies,šis sasaukums būs grūtāks, bet tauta tagad skaidri ieraudzīs, kas ir kas. Pavisam drīz valdīs jaunie un mūsu zeme kļūs brīva un atplauks !!! Būs labi, Gobzem.
...
.
Bet vai tad ar citu nolūku Gobzems tika izvirzīts šim amatam?
rekur
r
Kādi laimīgi cilvēki tie Kučinska ministri. Vējonis Valdības veidošanu novilks līdz februārim. Un tad izsludinās Ārkārtes vēlēšanas. Un Kučinskis un Co sēdēs līdz vasaras vidum. Bet "Šreijenbušas pažarnieki" no politiskajām partijām dabūs trūkties. Pusi no viņiem noteikti neievēlēs.
:)
:
KPV malači! Izdirsiniet tos vecos blēžus,tāpat,kā viņi izdirsināja pārējos.
.
.
Ar kremliniem ir tā, jo lielāks haoss, jo viņiem labāk:D
  • 10
  • 2
Ministrs
M
Iekšlietu ministrs vienmēr ir bijis izšķiroša pozīcija, sākot jau ar 1918.gadu. 90-os gados problēma bija pārkrievotais un daudzos gadījumos nelojālais miliču sastāvs. Tagad mums ir iespēja nostiprināt šo pozīciju, varam pat atdot atpakaļ tādas funkcijas kā pašvaldību uzraudzīšana, būvinspekcija un civildiensts, bet, nu, nē ... kur nu! Parādās kurzemnieks (kotlešnieks) un saka, ka viņš esot baigi kruts. Nu, kas, jūs - kpv.lv, tiešam nevarat saņemties un attīrīties?
ko spēlējaties ar tautu ?
k
Vējiņ, beidz laist muļķi. Tu taču zini,ka neviens netiks,arī karēklim nekas nebūtu sanācis. Met ārā savu fruktu, vienalga vai tas ir pīle, vai meža sesks, vai ozols un kučieris no puzes kliķes, bet parādi,lai tauta var pasmieties. Cik tad ilgi iemidzināsi tautu un ļausi ar mūsu naudu vecajiem varai biebarot oligarhus.
  • 12
  • 4
>ministrs
&
Viņš ir kotlešnieks, bet tu esi sarkanās sērgas un zagļu piekritējs, jūti,ka tuvojas tava kraha stunda ? Tev un tavai sapuvušajai mafijai gals.
  • 7
  • 2
biedri Ministr:
b
Diemžēl šodien visbiežāk lojalitāte vairs nav mērāma pēc etniskās, ne ar pēc pazīmes:imigrants-pastāvīgs iedzīvotājs...
  • 5
  • 2
Ilona Kulda
I
Laikam arī šo valdību neizdosies izveidot, visi gaida princi no ārpuses
bet, mīļā Ilona:
b
Ja nu ne princi gaida, bet savu sponsoru pavēles, ko tad?
  • 9
  • 2
Newberry
N
Lindiņa tik sakarīgi runā, tik labi visu saprot, redz un novērtē, bet Gobzemi pēkšņi neredz. Kā tā var būt? Tad jau viņa arī ir tikpat vāja, kā IeM pretendents? Tiešām?
NEXT>bet
N
un tas Lindiņas bizness...ka tik nav nācis no Rodinas...kā jau lielākā daļa biznesu te ....
  • 7
  • 6
bet
b
Lindiņa ir tikai biznesa sieviete: Kāds gan tādai sievietei varētu būt sakars ar zināšanām politikā?
  • 7
  • 6
duuna.
d
yas ir pareizi,bet ,ja ta normali,katram ir ambicijas,un neviens nedoma par tautu,visi par savam antipatijam.Visiem pie kajas,galvenais,ka katrs doma,ka vins ir tas neaizvietojamais.Bedigi
>duuna
&
Normāli: Nu gluži tā pat kā Tu un citi te DIENA
  • 3
  • 1
Kārtējais šahs un mats?
K
KAPI.LV tādā veidā mierīgi pačakarēs Kariņa modeli. Ja Kariņš atteiksies no viņiem un ņems vietā ZZS, tad spītēties atsāks JKP, kura sponsors neļauj viņiem iet vienā valdībā ar ZZS un tā tas riņķa dancis turpināsies
runā
r
ka JKP sponsors esot TrollisJT un grāmetvede...
  • 8
  • 3
Grāmatvede
G
Kuŗš tad ir tas JKP sponsors?
  • 4
  • 3

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas