Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Politologs: KPV LV valdības veidošanas procesā pārbauda robežas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
izturību AG
i
Paldies tam žurnālistam,kurš gribēja uzrakstīt kaut ko riebīgu par gobzemu, bet, izlasot rakstu,sapratu, ka Gobzems ir viskārtīgākais, visīstākais LATVIETIS, kurš jau no agras bērnības ,dzīvojot laukos, vēl mazs būdams, ir palīdzējis vecakiem visos smagajos lauku darbos,pats nopelnīja savām mācībām, vēlāk ,gādāja par sirmo māmuļu, mīl un ciena gādā par savu ģimeni,/nokārtojot jau laicīgi mantiskas attiecības ģimenei un bērniem / ,jo, izskatās ,ka pēc Gobzema dzīvības kāro šakāļi ,to jau visa Latvija redz un dzird,tādēļlūgsim Dievu, lai šim drosmīgajam ,gudrajam cilvēkam pietiktu spēka izturēt šos mēslu vezumus, ko pašlaik vecie partijnieki kopā ar saviem žurņaļugam ,gāž virsū
Jautājums
J
Kā tad būs ar pielaidi Valsts noslēpumam šiem KPVL ministru amata kandid;atiem? Vai tiešām Didzis Šmits varētu to saņemt?????!!!!! Nemaz jau nerunājot par Aldi Gobzemu... Šlesers piestrādā!
Kārtējais šahs un mats?
K
KAPI.LV tagad tā mierīgi pačakarēs Kariņa modeli. Ja Kariņš atteiksies no viņiem un ņems vietā ZZS, tad spītēties atsāks JKP, kura sponsors neļauj viņiem iet vienā valdībā ar ZZS un tā tas riņķa dancis turpināsies
Uz foto
U
Šis it tas pats bomzis kurš vakar piedzēries gar miskastēm vārtījās uz Mazā kalna ielas.
.
.
Nesaprotu, kāda publika balsoja par šiem KPV...
Margarēta
M
Nu, Šuplinska un Beitnere Galla kā izglītības ministra kandidātes nav mazāk traģisks piedāvājums. Nedomāju, ka vienai vai otrai ir sajēga, kas patiešām ir zinātne, kas nav, ka viena vai otra spētu veikt nepieciešamo augstskolu programmu samazinājumu, lai tas atbilstu iedzīvotāju skaitam un demogrāfijai, nevis producētu nevērtīgus diplomus. Un visbeidzot tas izglītības satura modernizācijai pārviltu treknu svītru un Latvija turpinātu izglītības sistēmā ražot savu galveno eksportpreci - lēto nekvalificēto darbaspēku Rietumiem. Toties Raini un Aspaziju, un Mērnieku laikus visi tie fabriku strādnieki būs lasījuši, kas pats galvenais tamlīdzīgu personu izpratnē par izglītības saturu.
P.Stučkas LVU kolēga
P
Biedri Rzenvald, manuprāt tieši NA piedāvātie ministru amatu kandidāti liek domāt, ka tās "kadru soliņš" ir par īsu- mūžīgais kandidāts Zīle izrādās viltus kandidāts, bet viņa vietā allaž tiek piedāvāts universālais šķēlists Gerhards, kurš nojaušamu iemeslu dēļ pat vairījās balotēties vēlēšanās.
  • 7
  • 5
Skolotājs
S
Tavuprāt Melnais Kārlis ar savām mūžīgajām reformām rokrokā ar Ilzes V. Kārli=Karlīnu ir gaišie tēli?
  • 4
  • 5

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas