Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +19 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Politologs: Zatlera lēmums nerunāt ar medijiem krievu valodā ir kļūda

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zeltene
z
Paldies Dievam, tas ir TIKAI viena politologa, šinī gadījumā Rozenvalda, viedoklis. Viņam, protams, kā ikvienam no mums, ir tiesības uz savu viedokli. Mūsu prezidentam ir cits viedoklis, tāds - kādu atbalsta lielākā daļa latviešu. Manuprāt, Rozenvalda k-gs pārāk bieži ir braucis uz dažādām diskusijām pie lielā kaimiņa, tādēļ arī šāds viedoklis. Bet atkal - neviens jau viņam nevar to aizliegt.
Nezinītis
N
Vai Rozenvalds gadījumā nav ebrejs?
opa
o
politilogs varbūt negrib saprast, ka valsts valoda ir latviešu, kā to saprot Zatlers.
mēs
m
Viņš nav LU Senāta priekšsēdis, tur nu Jūs kļūdaties un parādat, ka esat paviršs savos secinājumos!
AGIZ
A
Politologam vajadzētu painteresēties kādā valodā valstsvīri runā ar ārzemju žurnalistiem vienalga vai savā zemē vai ārzemēs.. Šī gada sākumā Londonā viesojās Krievijas ārlietu ministrs Sergejs Lavrovs kurš tekoši pārvalda angļu valodu.,taču preses konferencē Lavrovs runāja tikai krieviski.
:(
:
"..jo viņam jāapzinās, ka nav tikai latviešu prezidents, bet gan visas Latvijas prezidents.." - - -Tātad "visai Latvijai" jārunā krieviski????????????????????????????????????????
:o)
:
Rozenvalds kļūst aizvien neciešamāks (un stulbāks?)! Pat "visas Latvijas" prezidentam nav nekāda sakara ar krievu valodu, jo krievu valodā jārunā kādas kaimiņvalsts prezidentam savā valstī! Tas ir pretīgi un nožēlojami, ka mūsu valsts amatpersonas un politiķi, tādi kā Pabriks, Sudraba, Zaķis, Āboltiņa utt. runā ar Latvijas žurnalistiem krieviski.
pils
p
taarpi nevar rimties.
rīdzinieks
r
"Politologs' ir kļūda.
Enija
E
Laikam ir jākļūst par politologu, lai zaudētu pēdējās konsekvences un loģiskās domāšanas paliekas… Zatlers, biedri Rozenvald, ir Latvijas pilsoņu, nevis latviešu prezidents. Un Latvijas pilsoņu valoda ir latviešu valoda. Kam tas tā nav – brīvi…. Un atgriežoties pie konsekvences, Rozenvaldam tādā gadījumā būtu aši jāiesaka prezidentam ķerties pie lietuviešu, igauņu, poļu, čigānu u.c. Latvijas minoritāšu valodu apgūšanas. Neredzu nevienu iemeslu, kāpēc viena svešvaloda Latvijā joprojām ir svarīgāka par citām.
es
e
Rozenvalds ir LU Senāta vadītājs - tātad virza LU politiku???
edisons
e
Neizprotami, ka šādi "politologi" kā Rozenvalds (bijušais marksisma pasniedzējs), Ījabs u.c. tik bieši tiek preses slejās. Kādam tas ir izdevīgi, iespējams, osipoviešiem ...
Kash
K
Nemanīju, kad tad viņš šo lēmumu pieņēmis. Vēl nesen ar Pozneru stundu pļāpāja krieviski ka prieks.
I don't think so!
I
Obama neruna ar Hispanic medijiem spanu valoda, bet vinu runu tulko. Mums ir daudz vairak meksikanisi, ka jums tur krievini. Te ir Amerika un valsts valoda ir anglu valoda un nav iemesla valsts prezidentam runat cita valoda, ka tikai anglu. Tici man, Obama nerunas (pat ja vins macetu) ar visiem nelegaliem krievu iebraucejiem, krieviski. That would NEVER happen!
Vilis
V
Rozenvalds ir tipisks kārklu krievs, kā Pugo, Pelšo u.c. vēstures mēslainē aizslaucītie.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas