Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

precizēta - Draugiem.lv pirmais investīciju projekts – saziņas tīkls skolai un vecākiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
II
I
Tie, kas spriedelē, paši nezinot par ko, lai īpaši nepārcenšas savās gudrībās. Šobrīd e-klase ir samērā dārga gan skolai, gan vecākiem. Es kā māte ar visām iespējami lielajām atlaidēm samaksāju Ls 7 gadā, lai tikai redzētu dēla sekmes e-klasē. Lai vai kā, bet tā ir naudiņa. protams, varēja izvēlēties arī citu maksāšanas grafiku, bet tad tā kopīgā summa par gadu būtu divtik. Mykoobs vecākiem, skolai un, protams, skolēniem ir bez maksas. Un tas šobrīd ir būtiski. Un pieminētās atskaites - te jāsaka labus vārdus gan e-klases, gan Mykoob virzienā! ir, protams, dažādi griezumi, bet ideja ir viena - ne tikai atvieglot skolotāja darbu, bet padarīt informācijas apriti ātrāku, pārskatāmāku un efektīvāku. Esmu strādājusi (un arī strādāju) ar visām pieminētajām (Moodle ieskaitot) sistēmām. Mūsu skolā esmu uzķērusi to, ka gan skolotājiem, gan skolēniem patīk, ka vienā sistēmā ir iespējams ne tikai informēt, bet arī precizēt kādas neskaidrības. Nudien saku paldies Mykoob darba grupai!
mnja
m
mykoob=mypoop?
ehes
e
visdrizak ka mykoobieshi kaukur kadaa skolaa dabujushi ar kadu skolotaju pie eklases pasedet. un ta uz uraaaa spiedushi idejas, screenshotus taisijushi un tt. bet tapat nekas iznjemot PR nav sanacis.
Arī biju domājis
A
Paldies Rudīte par brīdinājumu!
lasītājs
l
tik pat labi domēns varēja būt wouble.lv Nosaukums pilnīgi garām un nevienam skolotājam to neatcerēties. Kaut kur lasīju ka tas nozīmē tizlenis no angļu valodas tipa koob, citur kauss.. ei nu sazini tagad skolā laikam alus kausus tukšos. Bet nu godīgi sakot ļoti nepatīk šādi pakaļ skrējēji. Pats zinu kā tas ir kad man pakaļ skrēja un nošpikoja ideju.. necienu tādus.
nunu
n
ir e-klase un ir parejie....
Rudīte
R
draugieminvesticijas.lv ir blēži....mani piečakarēja.....teica, ka projekts mans ļoti labs, aktuāls...tikai redz viņiem tas arī esot jau tapšanas stadijā. UZMANIETIES!!!!
jancs
j
ir darba instrumenti un ir visadi citadi kaa shis te.
esis
e
ta pati purvciema skola spljaudaas par to mycoobu. tur caur direktori, radizm un pazinjam teica ka jalieto mycoob. mesls pedejais.
IT
I
lai puišiem veicas, novēlu izdošanos!
@
@
Vāji. Nekas tur nesanāks, jo tā ir izklaide.
cik zinu
c
Cik zinu ļoti daudzas skolas lieto e-klasi un tas ir taa noteikts ka jālieto. Sistēmā ir ne mazums kļūdu. Bet kļūdas ir labojamas. Var jau taisīt visādas sistēmas, bet vai vajag. Pirmkārt tomēr gribētos ka skolotāji labotu mājas darbus, vairāk sauktu atbildēt un vairāk liktu atzīmes un lai vērtēšanas sistēma būtu vienkāršāka un normāliem cilvēkiem saprotama. Lai spēks tiek izlietots zināšanu apgūšanai, nevis stulbu atskaišu pildīšanai.
lixe
l
atgadina kaut ko no tweeter ko izmanoto plashi anglijas skolas
Reinis
R
Nu, ir, piemēram, tāda MOODLE vide, kura līdzīgi darbojas jau sen un bez maksas. Mācību vides parasti ir bez maksas un open source, kā arī integrējamas attiecīgās iestādes info sistēmā. Kam būs vajadzīgs MyKoob? Figviņzin.
kalvis
k
Vairāk kā puse .lv skolu lieto e-klasi. Manuprāt, Deac varētu nervozi sākt pīpēt, ja 1) šim uztaisītu labu stundu saraksta plānotāju. Bet labu, tirgū k-kādi ir, bet puse no viņiem nekam neder. 2) šo ieintegrēs draugos, tātad, līdzās galerijām etc. stāvētu skolas dienasgrāmata, kas varētu būt grūti par godu tam, ka katram otrajam pusaudzim ir 2 profili, neīsts vārds vai sirsniņas un smaidiņi vārdā. Mācību materiālus tāpat jau var visādos skolotajs.lv publicēt vai skolas mājaslapai moodle piestutēt, ar tiem vairāk tās rūpes pienācīgus sataisīt, nevis nohostēt. A citādi switchoties tikai tādēļ, ka tur pogas krāsainākas, neinteresanti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas