Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

precizēta - Operai piešķir papildus pusmiljonu latu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nuuuuuuuuuu ..........
n
"Linda 08.12.2009 20:57 Beidzot kāda laba ziņa! Beidzot nelikvidē, bet glābj! Priecājieties, latvieši, mums Opera ir un būs!" To, kAS VĒL TE BŪS, tu mēs vēl nezinām, bet glābj nevis operu, bet BIEZĀS PAKAĻAS, KAS PARAZITĒ OPERĀ.
nu tak
n
un ar ko gan partiju tēviem savu draudzi mierināt, ja ne ar privātdzīves favoritiem - nekā tak cita nava
b.r.
b
Vajadzētu mainīt vadību kopā ar grāmatvežiem un ekonomistiem kas noveda pie parādiem..Operu ..un ne tika tikai ...ierosināt kriminālietu par nesaimniecisku darbību kura nodara zaudējumus valstij... Kas tā par bezatbildību saņem algu atbildības par darbu nekādas.... Tas tik pie mums LV ir iespējams citur jau sen par šadu situāciju būtu atkāpušies no ieņemajiem amatiem...
cepumu paciņa
c
Vai opera ir vienīgā kultūras iestāde, kuru apmeklē tūristi? Piemēram, daudzi Rīgas muzeji vasaras sezonā ir ārzemnieku pilni, visādā ziņā viņu tur ir krietni vairāk, nekā tajos pāris leišu autobusos, kurus reizēm gadās pamanīt pie operas. Varbūt arī šiem muzejiem varētu iešķiebt katram pa pusmiljonam? Vajadzību taču ir tik daudz, nākamā gada budžets atkal tiek samazināts par trešdaļu... Kāpēc nē?
cigoriņu tējai
c
Tā ir , kad sadzeras cigoriņu tēju, bieži jaskrien un prātiņš paliek novārtā. Palasi ko rakstījis "xxx"
filozofs
f
izlasiiju rakstu un komentaarus , raksts gudri uzrakstiits , premjers Dombrovsis piemineets kaa ļaunais no JL ,bet par to kas tad ir uzņeemeejs Žagars , ne vaarda, Žagars ir uzņeemeejs TP biedrs un balsts , viņa vietnieks iecelts ministra amataa , es arii Dombrovska vietaa nedotu ne santiima , taa ir tiišaa naudas izsaimniekošana , ar ko tad citi teaatri sliktaaki ??? nodokļi jaamaksaa visiem cik pienaakas , tas jau ir tas pats teepistu inkasaacijas projekts , sacels breeku , ja neatlaidiis nodokļus , nosauks par nekulturaalu nekauņu , un pataisiis par muļķi sabiedriibas aciis , teepistu bezkauniibai nav robežas , rupji apdiršot citus sev kaldina reitingus lai ieliistu saemaa , kad ieraugu to glumo dziedaataaju , vemt gribas , kur taadi kretiini rodas , viņiem valsts nekaadu sveetumu nenoziimee , kaa lai vispaar par ko taadu balso , Zagars sen jaatriec uz Zagarkalnu , ieriikojis teepistu barotni operaa , diez vai no Žagarkalna kautko lecina saviem partias bonzaam....
Pasaka
P
ES priecajos par šo zinju,jo vismaz opera turpinās pastāvēt. JAUKI ,ka valdiba atbalstīja!!! PAR TĀM lētajam biletēm ,Jums Anna,TIEŠĀM PIEKRIITU! nevienā no LR teātriem nav leto stāvvietu vai LĒTO SĒDVIETU ! lai OPERAI VEICĀS!!!
t
t
ta arī būs turklāt - kam paši lno nebūs iešķiebuši ielūgumu, tie būs samaksājuši pārāk daudz, lai atteiktos
t
t
nē, vai zini, neaiztaisīs vis` muti ciet te ir runa par "principu", kā nesen teica "slavenie" motociklisti un runa nav par to, kurš iet uz operu vai neiet - nabadzīgie vai bagātie kas gribēs, aizies vienmēr, vai galu galā noklausīsies lr3 tiešraides pat no la scala runa ir par to, krieviski sakot, "hamstvo", kas piemīt apburošajam pleibojam až
Nikija
N
Ja NEVAR pastāvēt tad jāmaina direktors,nav ko baroties uz nodokļu maksa'tāju rēķina ,.Es uz operu neeju,pārāk dārgi.Tad kāpēc man jāmaksā?
Linda
L
Beidzot kāda laba ziņa! Beidzot nelikvidē, bet glābj! Priecājieties, latvieši, mums Opera ir un būs!
Anna
A
Iesaku visiem AIZTAISIET MUTI !!! Visiem zināšanai : uz Operu iet arī nebiezie cilvēki un tikai lai ļautos tai baudai, ko dod mūzika. Esmu skolotāja, tātad nu jau mazturīgā. Uz Operu eju 20 gadus. Mana recepte visos laikos bijusi šāda: - biļete 2.balkonā par 2-3 latiem; - uz viesizrādēm pērku stāvamvietu par 2 latiem. Kā redzat, pat kino izmaksā dārgāk! Tie kas bļaustās par sabiedrības krējumu, tie laikam nemaz nezin, ka ir arī lētas biļetes, jo nekad tur nav bijuši !!!! Priecājos, ka Opera turpina strādāt !!!!
boikots
b
Ja šī būtu normāla valsts - cilvēki ar kaut cik ne cik lielu godaprātu, viņi boikotētu LNO 90to g. jubilēju pēc dažām nedeļām. Bet neesam mēs normāla valsts, un svētku dienās mēs visos glancētos žurnālos redzēsim kā "sabiedrības krējums", faktiski drazas, gozijās jubilējas pasākumos.
Pingvīne
P
Treknie pingvīni iet uz Operu, tievie tusē pie televīzoriem. Tikai treknie, nepaliekiet slimi. Cik zinu, tad smadzenes, jo vieglākas, jo ilgāk tām ir dzīvot spēja.
t
t
interesanti, algas tādas pašas, cik saņem, piemēram, reālu peļņu un ieguldījumu valsts budžetā nesošas VAS, bet cik daudz reižu mazāka atbildība ir šim až??? VAS vadošajiem noņem algas, neapjēdzot, cik samērojama ir viņu atbildība ar pienesumu, ko sniedz šie uzņe'mumi un to darbinieki bet te vienam pleibojam un viņa kantorim viss tiek piedots jā, orvels pareizi teica - dažas cūkas ir vienlīdzīgākas par citām c'ūkām un nesāciet bļaut, "kulturāliķi", ka ne jau viss mērām latos. šobrīd ir izņēmums un drīz var ies'tāties arī t.s. "neparedzamie apstākļi", kur kultūra tiešām būs pēdējais, kas vajadzīgs, jo vairāk par starptautiski atzītām izrādēm cilvēki pieprasīs pamatvajadzībām nepieciešamos resursus - uzturu, sociālo drošību opera man patīk, klasiskā mūzika - ļoti bet attieksme, kas parādās šajā brīdī - pretīga. diez ko tad arī saka, piem., paša až draugi, - laukers, karlsons, plauži, lūkina u.c. - vai no morāles viedokļa arī viņi spēj rast attaisnojumu un saskata samērību?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas