Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Premjera reitinga kritums parāda attieksmi pret valdību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pēteris
P
Paldies liktenim ,ka Latvijā atradāS CILVĒKS,kas no labi atalgota amata sēdās premjera krēslā ,lai darītu visu iespe'jamo ,lai valsti izvilktu no bedres ,kurā mūs iegrūda iepriekšējie vadītāji bezatbildīgi tukšojot valsts maku un valsts kasi .Paldies Dombrovska kģam par nepateicīgo ,bet tautai vajadzīgo darbu .Pirmais premjers ,kura teiktajā ieklausās tauta ,jo runā saprotamā tautai valodā ,.Klausīties ,nenozīmē dzirdēt ,bet to ,ko premjers pasaka ,ir visiem saprotams,viņu var sadzirdēt..Var redzēt ,ka ir dzīļi zinošs ,inteligents ,nosvērts,kompetents ,uz visiem jautājumiem dod izsmeļošas un saprotamas atbildes,nelieto grūti saprotamos specifiskos finansistu terminus ,kā Godmanis ,kurš kaut kādus skaitļus rēķināja galvā ,bet mēs pat pārbaudīt to nevarējām ,tā izlikās ,ka blefo.Lai Dievs dod Dombrovska k-gam spēku izturēt opozicijzas un tautas partijas spiedienu ,kuri laužas pie varas,bet mēs viņus negribam .Mēs zinām ,ka krīze drīz beigsies ,tas ir likumsakarīgi,bet laurus nepamatoti grib piesavināties tie ,kas lika sprunguļus premjera ratos un bremzēja lēmumu pieņemšanu .
jautājums
j
Tieši kādi rezultāti būs JL politikai ? Pilnīga latviešu emigrācija uz ārvalstīm ? Valdības realizētā politika ir graujoša Latvijas ekonomikai. Kāds eksports ? Kokmateriālu ? Nū...Tas jau ir bijis...mežonīgie 90tie...Eksporta garantijas ? Rezultātus redzēsim pēc gada . Jo tās ir ļoti augsta riska investīcijas...Un Latvijā riski kaut kā nospēlē vienmēr...Merfija likums !
a13
a
Es brīnos kā zvirbulis vienmēr pie visiem rakstiem ir viens no pirmajiem komentētājiem. Vai Tu, zvirbulēn, citu neko nedari?
onckuļs
o
Jūs un kādi citi varbūt arī gribētu mutācijas,bet par laimi tā nav,Jaunajam Laikam ir sava moderna ,attīstīta,demokrātiska,godīga,caurspīdīga politika,un ja to izdotos pilnībā realizēt valstī un sabiedrībā,tad visāda veida panākumi mums būtu nodrošināti.
Saulīte
S
" Dombrovskis ir pirmais - neatkarigais, zinošais, profesionalais politiķis - PREMJERS kopš neatkarības atjaunošanas" šeit gribētos apbrīnot tautas īsatmiņu - jā premjers viņš ir pirmo reizi. Bet toties, pavisam īsu brīdi pirms krīzes atklāšanas, viņš tak bija finanšu ministrs... ja nekļūdos.
Nu
N
Jaunais laiks ir tāda kā Tautas partijas mutācija.
onckuļs
o
Brīvajam biznesam nevis valdībai ir jāattīsta tautsaimniecība.Valdība un Banku sistēma jau cieta zaudējumus no iepriekšējo valdību attīstītā spekulatīvā biznesa ```pokupai i prodai```vai tādu tautsaimniecību jūs gribētu atkal. Jūtiet,ka tiek attīstīta eksport biznesa iespējas,kas ienes finanses no ārpuses.Valdība savu iespēju robežās dot zaļo gaismu visāda lieluma uzņēmējdarbībai,bet bankas vēl nav pārliecinājušās,ka jaunie biznesi būs efektīvi.Bankām ir graujoši bēdīga pieredze no valsts neregulētā `pokupai i prodai `` iepriekšejo valdību darītāju garantētāju laupītāju biznesa.
Dadzis > Dzerim
D
Mīļais, tu tak esi vai nu galīgs muļķis vai akls fanātiķis - tāpat kā tie 3%
ups
u
Dombrovskis ir pirmais - neatkarigais, zinošais, profesionalais politiķis - PREMJERS kopš neatkarības atjaunošanas. Lai viņam veicās !
Džonītis
D
Kādas te emocijas? Vienkārsi Dombrovskis ir pats bez sava viedokļa. Viņš ir kā marionete, kuru rausta kurām nav slinkums to darīt. Ministru prezidentam tomēr ir jābūt savam viedoklim un to arī jaaistāv. Latvijas tauta pati šajā sistēmā savas intereses aizstāvēt nevar, jo nav tāda mehanisma. Valsts Prezidents arī ir bez "zobiem", bet Ministru Prezidents "lokās pa visiem vējiem". Priekš kam mums būtu jāaizstāv šādi cilvēki un sistēma kopumā? Parex lieta parāda, kādā valsts iekārtā mēs dzīvojam. Un nviens pret šiem noziedzniekiem nav spējīgs nostāties, kuri visnekaunīgākajā veidā ir mūsu mājas pārvērtuši par drupu kaudzi. Viņus pat nedrīkst nosaukt, lai nenonaktu uz tiesas sola par viņu uzstādīto noteikumu pārkāpšanu.
Attieksme ir tāda
A
jo valdība 9 mēnešos nav izdarījusi neko, lai tautsaimniecība varētu attīstīties. Citiem vārdiem uzņēmējdarbības vide netiek uzlabota. 9. mēnešos Dombrovskis vēl nav pat likvidējis savu milzīgo "ministriju".
klucis
k
Es domaju, ka pec vairakiem gadiem cilveki atceresies so laiku, un iedos patieso vertejumu Dombrovskim un ari valdiba. Si ir pirma valdiba Latvijas vesture, kas atjaunoja valsts speju maksata algas sabiedriskaja sektora, pienemot loti smagus un nepopularus lemumus, isteno strukturalas reformas un iet uz prieksu neskatoties uz milzigi negativo noskanojumu sabiedriba ! Dombrovskim un tiem , kas pec labakas sirdsapzinas veic savus pienakumus, lielaka davana naks pec gadiem, pec tam, kad valsts bus atjaunojusies un cilveki bus partikusi.
Kja
K
Būsim godīgi - nevis ar "nepopulārajiem valdības lēmumiem", bet idiotiskiem!
borcinsh
b
...duls ir tas reitings ! Ir vel japateikt Dombrowskim PALDIES ka aiznemies ar to, shajaa gruutaa laikaa !!!
Tā gan
T
Šīs aptaujas ir pilnīgi garām. Nu kā gan cilvēks, kuram samazināta alga, pensija vai kurš palicis bez darba, vertēs pozitīvi? Ne jau visi ir tik gudri, lai saprastu, ka ne Dombrovskis pie tā vainīgs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas