Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Premjers pārliecināts par valdības atbalstu Jakāna rotācijai; TP aizvien pret

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Oma - Kārlis
O
Lielākai skaidrībai iesaku izlasīt komentāru 1.01.2010. 17.37 ar Jakāna "izcilās" biogrāfijas izrakstu un padomā! Un vēl! Šoreiz taču neiet runa par Repšes parādiem, bet gan drēbnieka - Jakāna atstādināšanu no amata, jo viņš zaudējis vadības uzticību. Ir jābūt milzīgai nekaunībai un varas apziņai, lai šādā brīdī turētos pie krēsla un uzspļautu visiem, arī lielai sabiedrības daļai, kas uzskata, ka morāle ir kas vairāk par sausu likuma pantu! Katram nelietim taču nerakstīsim likumu, ne tā?!
mia
m
ko lien svešā makā?
Vientulais vilks
V
Milo kurmit, nejau esto Repsi tik smalki parzinu ,bet gan Karlitis,bet vai tu pats neesi ari KARLITIS?Maiziti nopelnu talu,talu noLATVIJAS.
mia
m
ka tam oranžajam ieliktenim patiešām nepiemetās kāda slimība. Tā reizēm mēdz liktenis izspēlēt ļaunus jokus.
Kurmis
K
Nemaz tik vientuļš nēesi,ja jau tik labi pārzini Repšes pakaļu un vēdera saturu.Un cik saprotu,labi zini ,kāpēc tik ļoti Jakāns traucē tavam maizes devējiņam.
Vientulais vilks
V
........un vel 2000 cermes Repsem pakala,ka tu tas neesi uzskaitijis?
Lāčplēsis
L
Seko saulvedim uz Russobaltīju latvi undzīvosi tu ziļizaļi ēsdams laimes desu ikdienu, tavs saulvedis ir Kangarovichs!!!!!
TP - Uz kapiem!
T
Kaut ta TP vienu reizi aizritos! Nekas viniem nespid! Es visu laiku biju par viniem balsojis, bet tagad kaut man piemaksa - neparko nebalsoshu. Man kauns, ka esmu uzticejies zagliem un bernu aplaupitajiem!
Ješka
J
zzs atbalsta jēlo voluntārismu un mīda likumu ar kājām kopīgi, strīpainā pakaļas laizītāji.
Kārlis
K
Pēc laikraksta Diena aplēsēm 2005.g.Repšes parāds ir 1,4 miljoni ls, un ja šī kredīta summa ir jāatmaksā 10 gados un proc. likme ir 7/.proc.,tad mēnesī tas sastādītu 16300 ls.Kā atgādina laikraksts,iepriekš vid,pārbaudot Repšes ienākumus un izdevumus 1999- 2003.g. konstatēja 50000 ls.pārtēriņu.padomā par to,kas ir šis strīpainais.
Nav
N
Tautas partijai nav darba. Nekādi priekšlikumi par bezdarba samazināšanu neizskan no TP. Vienīgais , kas interesē TP, ir stutēt caurkritušo darboni Jakānu. Kāpēc? Kas atlec TP-ai no Jakāna ? ZZS ir sapratusi, ka jādarbojas logiski, ka jādomā valstiski.
Tere
T
ko var melot,atkal jēlais melo,par nodokļiem taču uz š.g. cipari nav redzēti,tie cipari,kuri parādījās par izgājušo gadu vēl ir Jakāna nopelns,nemelo jēlais.
kurmītim
k
Par dumpi uz kuģa vienmēr ir sods, pat gadījumos, kad dumpja izraisītājam ir taisnība. Vienmēr ir jāizpilda uzdevums un tad var sūdzēties, bet to te nezin kāpēc grib aizmirst.
gints
g
Ja es esmu bijis zaļo piekritējs,tad tagad man ir nopietni jāapsver šis gājiens,kas patiešām ir šokējoši.Vai tiešām domā,ka sabiedrība ir aitu bars,kuri ir tik stulbi un akli?Kā var atbalstīt šo strīpaino nelieti,šo meli un divkosi,tad jau paši nav labāki par jēlajiem.
fats
f
mani sarūgtina fakts,ka ZZS ir kļuvuši par strīpaino pakaļu laizītājiem....,bet ko padarīt,ka nauda nesmird.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kultūras ministre Logina atkāpjas no amata

Kultūras ministre Agnese Logina (P) nolēmusi personīgu iemeslu dēļ atkāpties no ministres amata, un šos pienākumus viņa beigs pildīt 17.jūnijā, aģentūru LETA informēja Kultūras ministrijas sabi...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas