Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Premjers sarūgtināts par Nemiro vēlmi apiet valdību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Хохотун
Х
А Кариньш будет праздновать Европейский праздник , День Освобождения 75 лет прошло
vērotājs
v
Tagad redzams, kāda ir reālā situācija ar vēlmi atcelt OIK. Tādas vēlmes nemaz nav, jo OIK'ā ir iepītas augstas amatpersonas. Tiklīdz kāds atkal pacels šo jautājumu, tā izrādīsies, ka šo personu nedrīkst pielaist noslēpumiem, ka vajag atstāt ministra posteni u.tml. Un pēc visa būs jābūt priecīgam, ka nepiekabina vēl kādas "problēmas". Bet par šādu "godīgumu" partijas taču pašas sev piešķīra attiecīgu finansējumu. Partijas rullē!
R
R
Risināt? Nekas nav jārisina, ir jāatceļ uzreiz un pilnībā. Tieši tāpat kā bankām atņem licences - dažu staundu laikā. Elektrostacijas ir tāds pats privātais bizness. Konkretajā situācijā - valdības piesgts ikkatra cilvēka apopzadzēju bizness. Kādi te, Kariņ, zagļu atbalstam vēl vajadzīgi risinājumi? Ķīnā šādi biznesmeņi un viņu atbalstītāji no valdības jau būtu pielikti pie sienas.
Pionieris
P
Kariņ, nebēdājies , Nemiro nevienu likumu nav pārkāpis , tikai glābs tautu no tava OIK !
Un kā tiksi galā
U
Ar OIK “investoru” sūdzībām daudz simt miljonu E vērtībā par laustiem līgumiem? Īsta purga! Tavi berni ari par to maksās. Kā tu izvilksi to skabargu bez iekaisumiem? Vai tev ir kāds Varbūtt tev ir?
  • 0
  • 0
Tas bija un ir blēdīgs bizness
T
Tā kā tas bija uz blēdīgiem pamatiem balstīts bizness jau iesākumā, tas nebauda tādu tiesisko aizsardzību, kāda ir paredzēta godīgam biznesam. Līdz ar to ir jābeidz tā panikas celšana un vaimanoloģija par drausmīgajām tiesvedību sekām. Vairāk, nekā mēs zaudējam no šī OIK turpināšanas, mēs nevaram pazaudēt.
Emša projekts saviem čomiem
E
Iesākumā tas bija Emša projekts saviem čomiem, kas paredzēja tā saucamo obligāto iepirkumu par divkāršu realizācijas tarifu, kas realitātē bija seškārtīgs tarifs pret vairumcenu. Tā kā projekts bija ļoti, ļoti, ļoti ienesīgs, ar to sāka nodarboties daudzi politiķi un viņiem pietuvinātas personas. Beigu beigās tas izvērtās par milzīgu bremzi ražojošajiem uzņēmumiem.
Pensionārs
P
Esmu priecīgs!
Otrs variants
O
Iemarinēt OIK vēl uz gadiem trīsdesmit!
senču ols
s
vai tad mums ir bijis kādreiz arī izcils premjers???... nosauciet lūdzu kaut vienu. Zinu gaili ,kurš lembem par sviestmaizi atdeva Ventspils ostas pabrīķus , vēl nemaz privatizācijas aģentūras nebija , par ko dabūja mildu un gadu bēguļoja no taisnas tiesas un par kādiem ciekuriem pievāca ķīpsalu? ... var turpināt , pedopils ar ir bijis un sarainis ar bija un tā bez gala,
senču ols
s
nu varbūt Valdiņš , bet to daudz neieredz
  • 10
  • 7
Uldis
U
Kariņ ,lai Tu šuneli nebūtu sarūktināts es Tev ASV plušķi varu iedot pasūkāt .
Jānis
J
Kariņu pie kriminālatbildības nesauks?
q
q
Kariņš ir oiklis.
Edvins Eglitis
PM Karins tacu OIK teetins, no Ekonomikas ministrijas laijiem. Loti ceru ka tas Aseridans tiek apsudzets un notiesats par kaut ko, vienalga ko, ceramstas notiriis to augstpratigo smiinu no vina gjiiimja
  • 18
  • 4
mieriņš vērotājam
m
Kariņš vakardienas intervijā pierādīja, ka ir OIK sistēmas pusē, jo pats ir bijis gan šīs afēras ieviesējs, gan izpildītājs, tāpēc ministrs pareizi izdarīja saīsinot birokrātisko ciklu!
vērotājs
v
Bet Saeima jau arī var vērtēt EM iesniegto. Tādejādi ir tikai saīsināts birokrātiskais ceļš. Nemiro vienpersonīgi negrasās kaut ko ieviest, kaut arī apiets Kariņa k-gs, kurš taču pats arī stāvējis pie OIK šūpuļa
:(>Dostojevskim
:
Saeima mums ir bezatbildīgu populistisku intrigantu pulciņš, kuriem maz rūp valsts attīstība, bet ļoti rūp vienam otra apkarošana. Ja ZZS kaut par milimetru būtu par Latvijas attīstību, tad tagad neveltītu visus savus spēkus pretīgu politisku intrigu vīšanai. Par Saskaņu nemaz nerunāsim - viņiem - jo sliktāk, jo labāk - saimnieks naudu piemetīs!!!!
  • 15
  • 4
premjeram bail?ka
p
OIKisti nevarēs vairs turpināt tautas klaju un pretlikumīgu apzagšanu ar uzspiestiem klaušu maksājumiem. Ne velti tak pats darināja OIKistu "šūpuli". Un, aktīvi piedalījās OIKā shēmas "likumiskā" pamatojuma veidošanā, Tagad būs jāatbild noteiktu biedru priekšā. Afēra nevar turpināties, Kariņa kungs. Cik tad var kampt ? Pareizi, Nemiro, ja komandieris ir švaks un neuzticams, jārīkojas pašam !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas