Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Trešdiena, 8. maijs
Staņislava, Staņislavs, Stefānija

Premjers taisnojas, ka lielo valsts uzņēmumu vadības algu trīskāršošana nav bijusi padomā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
anira
a
Nu ir jasaka-sausmigi! Redz ko nozime,kad amatpersonam paaugstina algas.Sanemot decembra menesa apkures rekinu,viss dubulta aprekinats.
Vilis
V
Laba bilde.Vai tiešām Valdim kauns sameties par sadarīto?
domīgais
d
Ja mainās atalgojumu sistēma, tātad arī mainās tiesiskās attiecības, tātad jāizsludina starptautisks konkurs uz vakantajām vietām. Baigs kretīnisms, tad jau galvu spiešana skrūvspīlēs ir bērnu spēles, kā gan citādi tos kontu numuriņus uzzināt, ja ne ar skrūvspīlēm. Ar mafiju citādi nevarēs.
Gunta
G
GMI samazināšana bijusi padomā?
Vēlètāja
V
Nacionāļi, es par jums balsoju! Kāpèc neseko jūsu rīcība pèc šī ciniskiā fakta atklāšanās? Sēž locekļi divos krēslos un saņem 9000Ls Nozarē esot tādas algas citās valstīs tādveidīgajiem ! Te nav cita valats, te ir valsts, kuras iedzīvotàju 44% ir reāli nabagi. 40% ksut kā velk, bet pārējie var atļauties dzīvot. Tā ir pārvaldīta šī valsts. Paldies par izcīnīto naudas pielikumu mātēm, bērniem, bet pie tā nevar apstāties. Nesagaidīšu NA iestāšanos par ētisku rīcîbu VAS, nebalsošu vairs par NA. Man vairs nebūs par ko balsot.
Pie varas esošie nezina, kas notiek
P
Premjers V.Dombrovskis un ministri nezina, ko dara. Faktiski tas ir aicinājums tautai uz masveida protestiem un streikiem. Redziet, valdēs esošiem nav ko ēst, gandrīz vai mirstot badā, grimstot nabadzībā. Ko tad lai dara pensionāri, invalīdi, trūcīgie, kas ir bez darba? Un vesela virkne citu - skolotāji, mediķi, policisti, ugunsdzēsēji, robežsargi un vesela virkne citu? Valdis Dombrovskis un Vienotība parāda, kā melot tautai un izvairīties no atbildības. Vai tas izdosies?
domīgais
d
Streiks tas ir efektīgi, arī špicku vajag īpašumiem pielaist. Pretīga čekistu kliķe.
  • 0
  • 0
Nopietns komentārs.
N
Atceroeties, kā tapa 2013. gada budžets? Kādā ilgā, grūtā cīņā ar citiem politiskajiem spēkiem Nacionālajai Apvienībai bija jāizcīna kaut vai neliels atbalsts ģimenēm ar bērniem! Rīkojumu celt algas funkcionāriem parakstīja bez cīņas pazīmēm. BALSOSIM PAR NACIONÀLO APVIENĪBU, kas rūpējas par visas sabiedrības labumu! Vienotība sevi ir pilnīgi diskreditējusi. (Zaķis, Dombrovskis &Co) Kopā ar SC uz šrotu viņus visus!
@
@
A varbut kadreiz ari vajag izlasit par ko balso?
Wate
W
demokratiskas valstis par tadam lietam pasi atkapjas no amata. Valdis gaida izsaukumu uz briseli un visu atstaj nozaru ministru vara,ja kas slikta komunikacija :)
flex
f
Nabagiem noņēma desmitnieku,šitiem trīskāršoja algas,supernevienlīdzības autors tas Dombovskis........
Premjer, ministr, paskaidrojiet !!!
P
Kā attaisnojama algu celšana vadībai, ja NEMAZ NECEĻ ALGU UZŅĒMUMĀ STRĀDĀJOŠAJIEM? Dzelzceļam un Latvenergo taču ir augsti rādītāji. Vai mums te orki valsts uzņēmumos stādā? Varbūt vajag izdot MK rīkojumu, ka orki strādā brīvprātīgi- bez samalsas?
Vecais Alfs
V
Viss ir pareizi, šī labējā valdība jau rūpējas tikai par bagātajiem. Par trūkumā dzīvojošo Latvijas tautu nav vērts naudu izšķiest, jo tā strauji izmirst ( nomirst vairāk nekā piedzimst ) vai arī pie pirmās izdevības aizbēgs uz ES.
guilty
g
Valdiņš: "upsīīī... kam negadās!"
tantuks
t
Ta tas ir visas vietas,neko nezin,neko nesaprot. Kurss ta balsos pas Vienotibu???????
SM
S
Pūce ir tik slims,ka nevar pat parunāt,bet Anrijs Matīss nav spējīgs runāt,atrodoties ārpus valsts!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas