Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Prezidents aicina izvērtēt Sudrabas atbilstību Rīdzenes sarunu izmeklēšanas komisijas vadītājas amatam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
latvietis
l
ir pēdējais laiks 4.atmodai !
Fui
F
Tāda lēna, gļēva koķetēšana ar sabiedrību un deputātiem. ,, ne zivs, ne gaļa"
Bērziņš
B
Āzis par dārznieku ir tikpat labs, cik Sudraba par komisijas vadītāju.
replika
r
Kas tad vērtēs? Lai izvērtētu Sudrabas atbilstību, noteikti jāizveido jauna komisija.
GG
G
Sūdraba sen nav kritusi ģibienā. Tagad būtu īstā reize.
URRRĀĀĀ...
U
Sarkanie boļševiku aicina Vislatvijas debīliķus bez apstājas balsot par komūnistiem, naclopiem un svoločiem. Tieši to viņi darīs arī turpmākos 26 g., jo galvās ir daudz, daudz perfekti stulbu kaku. Большое спасибо всем латышам-долбоёбам за это от чекиста Путина&Сo. Это здорово поможет розрушить ES и NATO из внутри. (Liels paldies visiem bļam/bļam-latviešiem par to no čekista Pūtina&Co. Tas lieliski palīdzēs sagraut ES un NATO no iekšpuses.)
Izejot
I
no fakta par Saeimas deputātu vienlīdzīgumu,nav svarīgi tas,ko viņi savstarpēji vienojas darīt.Bet šitas jau parāda diskrimināciju starp Saeimas deputātiem.Tiesai jālemj,ja kāds tikai izvirzīs apsūdzību,kuri ir tikai prokurori.Ja prokuros neizvirza apsūdzību ko visi tā gaida no ziņās izskanējušā,tad apsūdzības izvirzīšanu ir jāuzņemas Latvijas pilsoņiem organizētā veidā,ja tiesa nepieņem,tad pilsoņi organizē pilsoņu tiesu.Pilsoņi var tiesāt,ne kā kādu ielikt cietumā vai novākt,bet apturēt kaut ko,tas ir,neļaut gribēšanai izspausties.
Maldies pukš,
M
jo pukš ir no ausīs dzirdamā pukš ar tev saprotamo izejas pukša vietu.Bet nesaki,ka tu tagad aplūko savu pukš vietu spogulī,un nesaki ka tev spogulis ir īsts,bet var būt tevī tas spogulis ir atspulgs no tava spoguļa,kur tavs spogulis ir no tava spoguļa radies atspulgs.
  • 1
  • 1
Lembe Piebaldzēns
L
Prrr,...prrr,...prrr,..pukš !
  • 3
  • 1
Spidola Lacplese
S
Vai sitais taukmulis no resnuma neparsprags? Latvijas tauta, lielaka dala, dzivo liela nabadziba, liela dala no viniem dzivo ar niecigu 300 eiro/menesi pensiju un minimalo 380 eiro/menesi algu, bet Vejonis no resnuma vai parsprags. Ja ta tas turpinasies ir jacer, ka vins netiks arstets un kapa guldits par Latvijas pilsonu lidzekliem.
Idiot,
I
saproti ka ekonomika ir pielāgota valstīm ar citu ekonomikas parametriem.Pielāgots nav saplūdināts.Latvija apgroza valūtu,kur tās iegūšana atmaksājas ar jebkādu veidu tās iegūšanā,ja valūta būtu ārējā tirdzniecība,bet nu tā jau tiek prasīta kā nodoklis,tādēļ tam eiro vajadzētu līdzi pastāvēt arī vietējai valūtas apriti kā lekšējās ekonomikas rādītāju.
  • 1
  • 3
Prezidents ar vērtībām
P
un stipru raksturu nevis aicinātu izvērtēt, bet izteiktu vērtējumu, ka notikušais ir cūcība un tāpēc nav pieņemams. Tā kā tas nenotika, tad vērtējiet paši, kāds ir mūsu prezidents.
senču ols
s
....lupatbunte
  • 10
  • 0
:)
:
Vējonis aicina - Saeima pasūta.....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas