Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Prezidents rosina palielināt valsts finansējumu partijām, lai mazinātu to atkarību no ziedotājiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pensionāre
P
Kad PREZIDENTS domās par pensionāriem ? LPF regulāri BĒRZIŅA kungam iesniedz priekšlikumus - bet pilnīgs klusums , varbūt pirms vētras ?
hyge
h
es vispar izsaku neuzticibu valstij
Gpower
G
Āboltiņa pati vainīga, ka iekļāva pārbēdzēju neliešus savā sarakstā, tā patiesībā panākot to pašu rezultātu, kas notika ar Zatlera partiju - zaudējot valsts finansējumu un partijas sagrāvi. Pārbēdzēji, jeb jaunie šakalēni, ko Vienotība uzpirka, lai iznīcinātu Zatleru, tagad iznīcina pašus uzpircējus! Manā jaunībā sacija - Ar tādiem neliešiem uz viena poda pat nedrīkst iet, tāpat, kā Cietumā, kur tadi sēž pie atsevišķa galda!
Obama
O
nauda jauki nāk kā pa reni tas nozīmē ka drīz var iestāties gaidāmās labās pārmaiņas vēlēšanu saraksta personām kā arī sponsoriem ziedotājiem.
Pjolkins
P
Cilvēki, neesiet muļķi, nebalsojiet par šīm kremļa partijelēm
seņotāja
s
tad jau būs izdevies arī Lembergam 'iepravīt smadzenes", tas jau ir panākums ;)
Misha
M
Cik gan īsa atmiņa ir tautai! Krīzes dziļuma galvenais cēlonis bija "gāzi grīdā"politika Inflācija 17% ( tagad 0.5%) Budžeta deficīts bija 10% Tagad - 0.9% Vai mēs kāpsim otrreiz uz tā paša grābekļa
ret
r
Normāli šādos pārdošanas procesos tiek cienīts komercnoslēpumā princips. Un ņemot vērā pilnīgu morāles un ētikas iztrūkumumu mūs masu mēdijos un to pērkamibu, ar kabatas vaukšku funkciju, būtu praktiski neiespējami normāli darījumii
pederasts
p
Ušakovs sava partijas biznesa bīdīšanu salīdzina ar valsts diplomātiskajām aktivitātēm, nekaunībai nav robežu
swanns
s
Krievijā pensionāri izkāmējuši kā skali
DDR
D
Noskatoties Dombura raidījumu, palika tāds jocīgs iespaids par Bondaru! Viņš neatlaidīgi bīdīja savu ideju, ka vispirms jāvienojas par darāmajiem darbiem, un tikai pēc tam, par to, kas tos darīs! Bondars jau tādā veidā darbojās, kad viņu gribēja piesaistīt par "lokomotīvi' ZRP , pirms Rīgas Domes vēlēšanām. Bet tāādā gadījumā, sastādot darbu sarakstu, un pēc tam, nevienojoties par sadarbību, iespējams kādi darbi "pakārtos gaisā", jo nebūtu to izpildītāju! Izskatās, ka Bondaram ir lielas, vai pamatoti, ambīcijas? Izskatās, ka Bondars vispirms uzstāda savas ambīcijas, un tikai pēc tam grib griezties pie savas apvienības ar jautājumiem, ko tā vē€las darīt! Novērtējot šo situāciju , laikam tomēr, lai darbs būtu produktīvs, vajadzētu par tālāku kopdarbu vienoties tomēr tikai patreiz esošajai koalīcijai
x5
x
Jā, Vitālij, Tu tiešām neredzi baļķi savā acī. Mēs taču saprotam, kādi ir Dombrovska plusi un mīnusi, bet vairums krievu balsos par Ždanokām un Rubikiem, pat ja viņi zags atklāti gaišā dienas laikā. Tieši krievi ir tie, kuri absolūti nekritiski attiecas uz saviem politiskajiem favorītiem (ar retiem izņēmumiem, protams). Un vēl pasaki, ka man nav taisnība..
Kāda bobika dēļ tās bratanu bandas
K
Tik mazā ļaužu grupiņā kā latvijieši jāvirzās tikai personām ne pārtijām. Taču esam vairs tikai kā ļuberci. Tur divas bandas tiek ar visu galā. Te algojam 280 tūkstošus.
Latņš.
L
Ko tā Sudraba mokās? Pat "kustības, vai kā nu viņu tur sauc" adrese bija jāreģistrē pie kaut kāda krievu aktivista! Vai darba plāni ar draugiem no Krievijas specdienestiem ir saskaņoti? Pilnīgi nesaprotami, kā var organizēt kaut kādu kustību "politiskā nulle",- laikam jau vienīgi tad, ja ir ieinteresēti kādi 'pagrīdes spēki
JIMI
J
Šlesers lai izbeidz murgot,tauta pat nevēlās viņa vārdu dzirdēt.Lai iet un pabimbā.Kas bija! nevari pavilkt! 3 bērnus,tagat tautu kāsīsi,lai nākamos zagļus izaudzinātu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vēl viens vaibsts televīzijas portretā

Par publisko skandālu saistībā ar Latvijas Televīzijas lēmumu rīkot EP priekšvēlēšanu diskusijas krievu valodā Guntars Gūte sarunājas ar politologu Jāni Ikstenu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas