Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 3. jūnijs
Ineta, Inta, Intra

Privātās klīnikas dibina firmu, kas attīstīs medicīnas tūrismu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dace
D
Chill out, Teodora! Neesmu no sēņu audzētāju sugas, kas aizbrauca, jo Latvijā iztikai nepietika. Maksāt par med pakalpojumiem varēju ar Latvijā nopelnīto un varu arī tagad. Ne jau visiem aizbraucējiem iemesli ir vieni un tie paši - naudas trūkums. Ir cilvēki, kas dodas prom no mazā Latvijas tirgus, jo vēlas veidot starptautisku karjeru, kā arī neredz tālākas karjeras izaugsmes iespējas. Un ne jau tāpēc, ka Latvija sūkā, bet gan tāpēc, ka pilnīgi loģiski 2 miljonu tirgū (LR) nav pieejamas tās pašas karjeras iespējas, kas 30, 40 vai 60 miljonu tirgū (lielās ES valstis).
dase
d
sen jau vareja sadu biznesa promo taisit. ikreiz brinijos, kadel tad latviesi to agitativi, kampanveidigi nedara, ja jau cilveki te atrod letak, kvalitativak, labak... ari latvijas tekstila rupnieciba kopa reklamejas krievija, nu visiem ir pasutijumi, te ilgi gribeja kauties pasi par sevi, varbut bus pie prata nakusi???
Teodora
T
He, he, he - kā redzams no Daces kom., tad ekskursijas ir paredzētas vērienīgas - vispirms jābrauc prom nopelnīt, lai Latvijā varētu maksāt...
vilis
v
Malači!
Dace
D
Ļoti labi! Pati eju pie ārstiem katrreiz, kad atbraucu uz Latviju, jo uzticos saviem dakterīšiem daudz vairāk kā tiem, kas manā mītnes zemē un par to cenu, ko man šeit prasa par paskatīšanos manā virzienā (ne ārstēšanu), Latvijā es varu visas savas problēmas atrisināt. Lai dzīvo Latvijas medicīna!
Oskars
O
Kad MŪRNIECE sāks STRĀDĀT un IZŅEMS visas IEKĀRTAS kuras pieder VALSTIJ-TAUTAI ne atkal ZAGĻU MAFIJAS kārtējai uzdzīvošanai izmantojot TPun KRIEVU MAFIJAS REFORMU GUDRĪBU tās privatizēt.
plakanais
p
Ja plastiskās ķirurģijas cenas atšķiras tikai par 10-20%, tad drīzāk pie mums tas ir dārgs pakalpojums.
ui
u
super ideja !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas