Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

"PrivatBank" aplaupītājam tiesa piemēro piespiedu ārstēšanos psihiatriskajā slimnīcā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
patiesībā
p
nepārspīlē. taisnība vien ir.
Mazliet pārspīlēju, bet
M
Latvijā valsts psihiatrija kopumā ir nežēlīga un primitīva, nekāda privātuma, nekādas konfidencialitātes; tā pati padomju skola. Tur ir tāda attieksme, it kā katrs pacients jau būtu potenciāls noziedznieks, pastāv nehumāns pacientu reģistrs un viena diagnoze: šizofrēnija. Rezultāts ir tāds, ka cilvēki pēc palīdzības nevēršas. Padomājiet, kāpēc ir tik daudz pašnāvību. Arī bezmiega gadījumā ģimenes ārstam ir jāsūta dati uz šo reģistru, jebkuri mazākie traucējumi (slavenie veģetatīvie) ir reģistrējami. Ja vien ir iespēja, nevediet savus draugus vai paziņas uz Tvaika un citām līdzīgām ielām, bet meklējiet naudu, lai aizvestu privāti cilvēcīgos apstākļos ar pilnīgi citu attieksmi un filozofiju. Tā arī nav pilnīgi droša garantija, ka cilvēks izveseļosies, jo kaites var būt visādas, bet vismaz ir cerības. Droši vien, ka ar šo cilvēku nekā cita nevar darīt: viņa brīvība ir jāierobežo, taču tas nenotiek viņa dēļ, bet sabiedrības dēļ, jo nozāļošana ar antipsihotiskajiem medikamentiem viņam neko nedod. Psiholoģisku palīdzību viņš nesaņems, tā pat netiks piedāvāta, jo tas nav paredzēts. Psihologs tur veic tikai primitīvus testus, ko nav iespējams apstrīdēt un kas tiek veikti 1,5 stundās bez īpašas iedziļināšanās. Drūmi apstākļi, nelaipns personāls un laikmetam neatbilstoša pieeja.
patiesībā
p
tas ir ļoti nežēlīgi pret šo dzīvo radību. Mūsu "psihiatri", kam no medicīnas kā cūkai no debesīm, pataisīs to par ļenganu gurķi uz mūžiem. Neadekvāts sods, domāju.
nu
n
Fakts jau ir, ka lielākā daļa bandītu nav normāli, lielākajai daļai kārtīga zāļu dzeršana visu mūžu kvalificēta ārsta uzraudzība noteikti ir labāka prevencija nākotnes noziegumiem nekā 5 gadi zeku akadēmijā un tad atkal brīvība.
veel
v
tas būtu labs noziedzības likvidēšanas veids - visus noziedzniekus uzrtaisīt par nepieskaitāmiem
a' propos
a
Sorry, slimnīca nav cietums, te nav bijusī PSRS. Noziedzību izdarījušais neapšaubāmi jātur izolācijā cietumā, kur vienā mierā viņš visu mūžu var dzert psihiatra norādītās zāles, jo vairāk , vietējo mediķu uzraudzībā. Mūsu tiesas izpratnē jebkurš, kas izdara.noziegumu, ir psihiski nepieskaitāms. Te būtu leiputrija tādiem, kā 6 cilvēku slepkavam ASV. Viņš taču arī "nav normāls"!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šorīt pārbaudīs trauksmes sirēnas

Pirmdien no plkst.10 līdz plkst.10.08 visā valstī uz trīs minūtēm tiks iedarbinātas trauksmes sirēnas, lai pārbaudītu valsts agrīnās brīdināšanas sistēmas ieslēgšanas kārtību un tās darbību, kā arī,...

Pirmdien vietām gaidāms pērkona negaiss

Pirmdienas rītā Latvijā ir saulains laiks, vietām sauli brīžiem aizsedz mākoņi, liecina meteoroloģiskā informācija. Pirmdien daudzviet Latvijā uzlīs, vietām gaidāms pērkona negaiss, prognozē sinopti...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas