Laika ziņas
Šodien
Migla
Pirmdiena, 3. jūnijs
Ineta, Inta, Intra

Psihoterapeits: Zatlers nesaprot, ka viņš nevar garantēt partijas nepieciešamību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
riks
r
Psihoterapeits nesaprot, ka partijas nepieciešamību nevar garantēt principā. varbūt var provēt pamatot. Человек - Latviešiem ļoti raksturīgi, ka viņi neprot lietot savu valodu. arī citas valodas! Человек - kas raksturīgi latviešu žurnālistikai, ka latviešu žurnālists piesargājas kādai populārai personībai labot stilistiskās kļūdas un pareizi. a to darbaļaudis nodomās, ka pats prot tik gudri выражопыватся! manuprāt, vairumā gadījumu gan tās kļūdas 1-kārši nepiefiksē.
lai paārstējas
l
Psihoterapeitam vajadzīga med. palīdzība !!!!!
Ivars Graudums
I
Kaadas reformas tad Zatlera partija taisiis? Tas jaapasaka, citaadi notiek tikai tukshu salmu kulshana!
bla, bla
b
Kurs var iztulkot virsrakstu latviesu valoda:)?
skaudīgajiem
s
Tagad atraduši šovu, rakstīt nav ko, pieķērās ,,Reformu partijai,, kura vēl top, laikam vecie iesūnojošie baidās, būtu labāk vecie darboņi domājuši, lai masveidā neizbrauc no valsts cilvēki, labāk domātu valstiski kā radīt darbavietas, jo privātais sektors nevar nodrošināt, pietiek trekni padzīvoja, lai valda tautas ievēlēti cilvēki, jo cer beidzot uz to labo, cik var !!!!!
murgs
m
Nav nekādas loģikas psiho teiktajā!
Valdis
V
Kā tai teicienā - cāļus skaitīs rudenī... Saprotams, Zatlers droši vien tā īsti nezina kā politiku gadsimtu gaitā taisīja senajā Grieķijā un Romā, tomēr viņam noteikti ir itin labs priekšstats - kas Latvijā salaists dēlī pēdējos 20 gados. Piesaistot attiecīgus ekspertus un citus kaut ko reāli mainīt gribošus cilvēkus, var mēģināt daudz ko vērst uz labu.
psihoterapeut
p
1. " Zatlers nesaprot, ka viņš nevar garantēt partijas nepieciešamību" - spēcīgi teikts - uvažaju ! 2. " Tas nozīmētu, ka daži partijā ir svarīgāki nekā es," Rudzītis." - njaaa.... mūsējais .... VALSTS ESU ES UN BONAPARTE :) 3. " Ilga Kreituse...... analoģijas ar Joahima Zīgerista partiju." - latvju partvadoņu Zigerista komplekss :) 4. " To redz jebkurš prātīgs cilvēks, un tas atbaida pievienoties ZRP," teica Rudzītis. " - ...... DRUSK PRĀTĪG CILV : - Oi, GRAND MERCI !!! Frofessor ! Kur lab, ka izlasīj - a to es domā, ko man tāds bails beidzamā laikā nāk virsū !!! Un vel mums te pa sēd tād nobijušes staiga - tagad mēs zinās, kas pa vain - Jus pac, ja gadijuma kas - Jekabiels kazarmas kabinet imejet ... vai kur citur pienjem ? ( Tieš pa šito konkret partij baidīsanas jautājum ) ................................................... " ..... uzsvēra ZRP komandas pārstāve Daiga Holma. ..... " - un Jumsim es sacīs tā - Zatlers pavisam vienkārš - ar pavisam draņķigam zol's kārtem rokā - pasacīj "Lai tā būd rūc !", palik pa LIELO un NOVINNĒJ ! Ko lai tur Rudzits vai Jus sacīt - kā te specālsts pareiz sacīj's "To redz jebkurš prātīgs cilvēks" - ka jūs ab muld - bet TAS GĀJIENS BIJ ELEGANTS :)
Blondīne
B
Es gan teiktu , ka psihiatrs pārāk vienkāršoja problēmu. Šeit vajadzētu tā nopietnāk un vairākos līmeņos. 1. Zatlers viens pats ir nekas un skaidrs, ka lietas organizē viņa ..... komanda. 2. Zatlers atrazdamies noteiktu cilvēku ielenkumā un informāciju par lietām gūstot no viņiem, ir šobrīd ar paaugstinātu pašvērtējumu. 3. Partijas nosaukumu ,domāju, ka izdomāja PRāristi, bet tie pie mums bieži vien nav tie profesionālākie un spēcīgākie ( paši par sevi viņi domā, ka ir) 4.Būs tas kas būs un kurš to zin, kas būs!
Arturs-pensionārs
A
Problēma ir arī tā,ka tikko nāksies sākt reālas reformas ,katram būs savs viedoklis .Kautkādas virspusējas gaudas par itkā trim oligarhiem ir vairāk nekā muļķība ,jo caur šo prizmu nav iespējams kautko reformēt.Nu labi atņemsim kautko tīri komunistiski kādam no trim ,latvieši pie atņemtā netiks pat tuvumā ,jo atradīsies prāvs ārzemju kapitāls un viss prom būs.Vai lembja vietā mums vajadzīgs šveices meronietis ? Nu un kā reformēsim,ja runas vīru,bet ne speciālistu Lieģi ,Brisele aptin ap pirkstu un zemnieki faktiski vairāk nedabūs tik un tā .Vai Zatlers dos ? Viņam taču nekā nav.Ne naudas ,ne zināšanu otrpus medicīnas.Pat raidlaiku ,kā lembis,apmaksāt nevar...
Mampe Šnabdeguns
M
Jau otro reizi gadā domas materializējas.... Par Zīgeristu izteicos mazliet pirms Kreituses, kas man sagādāja zināmu pārsteigumu, jo - šķiet - bija Saeimā kopā ar banānpuiša partjbiedriem. VZ kompānija man arī izskatās maķenīt banāniska: liels uzsvars uz esošās situācijas dekorēšanu un tamborēšanu, tā vietā, lai zeķi izārdītu un adītu no jauna. VZ ir lielisks ārsts, bet nav politiķis, kādi nav arī visi viņa sabiedrotie. Mani vairāk gan baida tas, ka daudzviet arī komentāros lasāms, ka nopietnas pārmaiņas un ko jaunu valstī daudzi var negribēt. Piemēram, ja pabalstu saņemšanas vietā būs jāstrādā, ja kas mainīsies valsts pārvaldē vai - piemēram - tiks pārbaudīts, kas īsti 20 gados valstī noticis. Līdz ar to, izskatās, ka dažs labs jau sarosījies - redz Barča, kas startē iekš ZZS, jau ir izmetusi makšķeri pensionāriem, sak, nauda ir! Latvju Dārgums Aivars sadomās startēt vēlēšanās utt. Vēl viena partija ar uzsvaru tikai uz patoloģisku godīgumu, diemžēl zaudēs to priekšā, kas pasolīs apmīļot kādu lāga dvēseli un iešķiebt tai kādu grasi...
rinķī apkārt
r
Rudzītis ir sevī iemīlējies narciss, pirms laiku viņš vienu līdzīgi tendenciozu rakstu bija nopublicējis Satori.lv. Otrs Ījabs :)
Aivars
A
Savaa laikaa,Zilaa kalna Marta teica,ka labs, labu nemaitaa !Taatad uz priekshu Zatler un viss notiksies !
x
x
Zatlera kengataji sarosijusies, vinus var saprast jo Tautas partijas aktiva Zatlera kengataju nelabais gals loti biede..
vika
v
''politika ir ciniska lieta''../ .varbūt mums pietiek ar šo cinismu un ZRP būtu tas, kas mums ir nepieciešams!?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas