Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Pūce pārvēlēts partijas Latvijas attīstībai valdes priekšsēdētāja amatā

Par partijas Latvijas attīstībai valdes priekšsēdētāju pārvēlēts līdzšinējais priekšsēdētājs Juris Pūce, informēja partijas pārstāvis Artūrs Toms Plešs.

Pūces kandidatūra bija vienīgā, kas tika izvirzīta. Par viņu šodien notiekošajā partijas kongresā nobalsoja 96 delegāti.

"Pēdējos divus gadus esam neatlaidīgi strādājuši, lai piedāvātu Latvijai iespējami labākos risinājumus, kas veidotu Latviju par izglītotu, attīstītu un modernu valsti. Mēs turpināsim to darīt, līdztekus stiprinot arī mūsu partiju – kļūsim vēl spēcīgāki, atvērtāki un plašāk pārstāvēti," norādīja Pūce.

Pūce norādīja, ka partija 2017. gada pašvaldību vēlēšanās plāno startēt vairāk nekā 15 vietās. Tuvākajos 2 mēnešos plānots radīt vienotu piedāvājumu startam Rīgā. Partijas pārvēlētais vadītājs norādīja, ka cer uz sadarbību ar Vienotību un Latvijas Reģionu apvienību, radot tādu piedāvājumu, kura uzmanības centra ir pilsētas iedzīvotājs un tiek izskausta esošā mēra bezatbildīgais un nekompetentais vadības stils.

Partijas Latvijas attīstībai kongresā tika grozīti arī partijas statūti, kas nosaka, ka valdes locekļu skaits no esošajiem 8 tiek palielināts līdz 14. Par partijas valdes locekļiem tika ievēlēti Edgars Jaunups, Baiba Fromane, Andrejs Žagars, Rihards Pīks, Andris Bačkurs, Rasma Zaharenko, Ilze Grīnberga, Gatis Zamurs, Artūrs Toms Plešs, Viesturs Liepkalns, Jeļena Jesajana, Māris Mičerevskis, Viesturs Zeps, Sergejs Akuličs.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas