Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +26 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

Pujats: krievi ģimenē var runāt savu mātes valodu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
.lg
.
Eminence, kai palīk ar Jyusu tāvu voludu, ar latgalīšu volūdu? Voi esit isastuojs par tū?
Vilnis
V
Ko tas Pujāts no politikas saprot. Jeb kāds šim maksā par viņa stulbajiem komentāriem
Eva Braun
E
ceru ,ka latvieši stingri iestāsies par savu valodu un kultūru ... KOMPROMISU NEDRĪKST BŪT ! Paldies ,Pujat !
lasitaja
l
Pirmspadomju Latvijaa krievu vecticiibnieki neierobezhoti lietoja krievu valodu gjimenee un savaa starpaa. Valsts skolas latvieshu valodaa sho nemainiis, ja gjimenee, bazniicaa un personiigaa saskarsmee lietos krievu valodu. Nekas vinjiem netiek atnjemts, ko citi dabuutu. Krievu valodu var ietilpinaat kaa vienu no sveshvalodaam pamatskolaa. Shaada pieeja tikai stiprinaas kopiibas sajuutu jau no beernu dienaam. Patlaban viena puse grib patureet savu priviligeeto staavokli (dizhciltiigie?) un otra puse neredz kaapeec tie tiek lutinaati 20 gadu peec Latvijas neatkariibas atjaunoshanas. Pareizticiigo bazniica var naakt talkaa ne tikai ar religjijas stundaam krieviski, bet ari ar krievu literatuuras intereshu pulcinjiem, kursiem, u.t.t.
Ēriks
Ē
Pujātam, par brīnumu, var tikai piekrist. Nekas, ka tik elementāra un ačimredzama patiesība, ka to tikpat labi būtu varējis pateikt jebkurš domājošs pamatskolas bērns! Tomēr, tieši tāpēc grūti saprast, kāda velna pēc atkal veido rakstu par Pujāta teikto? Ja tur būtu kas oriģināls, ģeniāls, vēl daļēji varētu saprast, bet šo? Varbūt tieši tāpēc, ka Pujāts biegās patiecis ko prātīgu?
Leviathan
L
Man ir nospļauties ko tāds Pujāklis gvelž! Un es domāju, ka visai tai krievu diasporai - vēl jo vairāk. Idioti autoritāti atraduši! Stulbeņu tautu kā jājuši tā jās. un tāds Pujāklis var tur no savas muldēšanas kaut vai publiski pekas atstiept - kamēr šī te stulbeņu tauta neķersies pie mieta, te nekādas kārtības nebūs! Bet te atkal jau lasu - "cik viņš pareizi runā" - nu un kas, ka pareizi? Krievam no tā "pareizuma" kas - zobi sāp vairāk, jeb latviešu valoda labāk mācās? Ar rungu pa kūkumu visiem žīdiem Ābeliem un krievu Sīpolu Žaņiem! Te nebūs nekādas aptaujas, jo tādai te nav jābūt!!! Bet jūs, idioti kā apjāti auni iesiet un balsosiet! "Par", vai "pret" - pat vairs nav aktuāli - nav jābūt pat domai par šādu referendumu!!! Bet šiem gaisa maisītājiem ir jāparāda viņu vieta Rumbulas mežā!
kaaposti
k
provokatorisks virsraksts
Jonis
J
Visu cieņu Pujata kungam. Šoreiz pateica, kā naglai uz galvas. Latviešiem ir tiesības dominēt savā zemē.
ritdienis
r
Ja man "'vajag štengrāk argumentēt""-tad parasti izsakos krieviski,jo latviešu valodā ir "'ilgi 'jāskaidro-kur ir jāiet un kas ir jādara"" ,lai uz pusdienas laiku""būtu atpahaļ""!
dzimtā valoda
d
Un tēva nē?
Buba
B
Vai Pujāta viedoklis iepriekš saskaņots? Jo draugiem Šleseram un, it īpaši, Ļedjajevam tas nepatiks.
vetis
v
Dievs, svēti Pujātu un Latvijas valsti.! Dievs, dodi Latvijai prezidentu ar plašām pilnvarām un saprātu atjaunot obligāto dienestu. Visiem vīriešiem jāiziet Latvijas zemes aizsardzības apmācības kurss ( 6-8 mēneši). Arī P A S T Ā V Ī G I dzīvojošiem slāviski runājošiem. . Ar zvērestu apliecinot uzticību valstij kurā dzīvo. Tas liks aizbraukt tiem, kas negribēs šo zvērestu dot ! Latviešu bērnu dārziem un pamatskolām jābūt par brīvu ar siltām pusdienām un bezmaksas grāmatām !
vetis
v
Dievs svēti Pujātu un Latvias valsti. Dievs dodi Latvijai prezidentu ar plašām pilnvarām un saprātu atjaunot obligēto dienestu,kas jāiziet visiem arī pastāvīgi dzīvojošiem Latvijaā . Ar zvērestu apliecinot uzticību valstij kurā dzīvo. Tas liks aizbraukt tiem,kas negribēs šo zvērestu dot !
jautrais
j
.. nu gan svētais tēvs brauc auzās...kas tad tam latvietim liedz zaudēt savu valodu..jāustraucas šajā laikā ir par ekonomiku.. drīz jau latviešu vispār nebūs, jo visi aizbrauks.... svētais tēvs laikam grib lai krievi pārstāv latviešus tālākā vīzijā..jo latviešus kā nāciju jau nīdē savējie latvieši..
hmm
h
Pirmo reizi par 100% piekrītu Pujatam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas