Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Pujāts: Vanags sabiedrībai ir vajadzīgs kā garīgais tēvs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Karīna
K
Nē, Karina un neviens to neapgalvo, jo jūsu haotiskais viedoklis visiem ir labi zināms, bet ir jāpierod, ka ir vēl citas Karinas, un ,es nešaubos, labākas rakstnieces, un dvēselē tikušākas par jums. P.S. Līdz komentāram 21:39 jums vēl daudz jāaug, jo neesat tāda komentāra cienīga. -Karīna-
Karina
K
Komentaaru plkst. 21:39 neesmu rakstiijusi es.
kauns
k
Ja jau jums ir kauns, nenozīmē, ka jūsu kauna dēļ arī citiem būtu kauns jājūt.
bārbija
b
Žurnālā "Kitaj" savulaik bija glezna, ka saulei pie debesīm ir maoceduna vaibsti.
patriarhs
p
Sinodes izvēle norāda, ka vairāk kā 200 mācītāji ir sadisti- Vanags nomocīts un izdedzis; luterāņu gars -devalvēts; Dieva atbilde - sen redzama un jūtama (līdzekļu trūkums, autoritārisms; Krista nāve,;Elīzabetes izlaidīgais dzīvesveids; Baibas konformisms u.t.t.), taču viņi -ņe kovo ņe slīšu, ņe kovo ņe vīžu!
Zoja Monroza
Z
Pēc jūsu loģikas iznāk, homoseksuālu ļaužu nav daudz - tātad, tie jārej, bet laulības pārkāpēju-pilna Latvija un tādus riet- liels risks! Tas, ka Vanaga domas ir atbilstošas "Kristus atklāsmei" ir jūsu hipotēze, mana - pat ne tuvu tām, palasiet Kristus vārdus par garīdznieku bērniem! Bet tas, ka sinode sarežģījumus pēc Dieva prāta varētu atrisināt, neglābjami pēc utopijas izklausās, jo sinodē valda vanagprāts!
Karīna
K
Garīgais tēvs nedrīkst izskatīties pēc nolietota bomža, diemžēl, tieši tāds, ar katru dienu vairāk, Vanags izskatās.
advente
a
Luterāņu identitātes devalvēšana un īpašumu izsaimniekošana ir tas ĪSTAIS baļķis.
advente
a
Nedaudz kļūdaties- par Latvijas luterāņkatoļu baznīcu ar katoļluterāņu baznīcēniem.
VOILA!
V
Visi Pujāta paziņojumi izceļas ar īpaši augstu intelektuālo deficītu- nav ne lietu izpratnes, ne skaidra redzējuma, ne teoloģiskas analītikas- tas rodas no pārāk lielas iedomības un pašapmierinātības, no Svēto Rakstu nelasīšanas. Jo, ja garīdznieks Bībeli ir lasījis tikai vienu reizi (bet laji -savas 10 reizes vismaz), par kādu izpratni tad var runāt? Garīgos tēvus, kuri tādi bija izturot garo okupācijas laiku, 1993.g.turpat vai visus diskvalificēja - tad nu jaunus negaidiet! Un , ja cilvēks nespēja būt fizisks tēvs, kā gan viņš būs garīgs?Vai neredzat kādu "produktu" rada Vanags, jeb - acis ir aklas un ausis ir kurlas?Neaizmirstiet akls aklam nevar ceļu rādīt, jo abi BEDRĒ IEKRĪT! Ir liela kļūda uzklausīt Pujātu, vēl lielāka- viņa ļoti neviedās domas tālāk tiražēt!
Ēriks
Ē
"Ja mums ir dusmas uz kādu cilvēku, tad ir jālūdzas par viņu." Labi, mīļo debesu Tēv, lūdzu liec tan vecam paštaisnam liekulim beigās aizvērites!
who cares
w
"Ja mums ir dusmas uz kādu cilvēku, tad ir jālūdzas par viņu." === Nu, redzi. "Palasīji komentārus" un visu vakaru būs ko darīt.
Vija
V
Palasīju komentārus - man kauns par tajos teiktajiem vārdiem. Ja redzam grēku otrā cilvēkā, tad par maz skatāmies paši uz sevi. Ja mums ir dusmas uz kādu cilvēku, tad ir jālūdzas par viņu.
midu
m
"Garīgais tēvs" visu LELB ir nolaidis uz grunti...
lūgšana
l
kaut viņš noveltos no tā asmens, visi luterāņi būtu kā atpestīti....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas