Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Radušās aizdomas, ka Lācis nepamatoti saņem īres kompensāciju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lāpītāja
l
hm, leģionārus pat lāgā skolā par skolotājiem negribēja ņemt, vajazēja atrast riskēt spējīgu direktoru kas to pieņēma, bet bija protams izņēmumi....kuriem par zināmiem nopelniem(saistībām) ļāva gan mācīties, gan amatus ieņemt, un madonieši jau gan saka, ka dziļajos brežņev laikos Visvaldis esot ļoti pakalpīgs bijis vietējam partijas bosaam ,lai tik pašām viss būtu gludi- laiki protams bija grūti un biogrāfija nepareiza, saprast jau to var, tikai tā pareizā runāšana iesākās 1988.g. kad jau drīkstēja un nav tur nekādi disdentis brīnumaini varoņdarbi jāsaskata. Bet visur kur viņš ir piedalījies ir bijušas nesaskaņas-gan Pilsoņu konfgresā, gan LNNK, visur, jo tāds pasaules naba un egocentriski godkārīgs līdz slimīgumam kā Lācis,bieži negadās, un prasts aprēķinātājs, jo kad VL tiko dibinājās, tad viņš gan tur pagrozījās bet nesatartēja, jo izrēķināja ka netiks, tad aizskrēja pie lemberģistiem, un tikai otrā tūrē, kad bija tur sakasījies, tad startēja VL. Tā ka visam savs laiks- tagad laiks atpūsties un turpināt ralstīt grāmatas, pietiks lekties visur un vienmēr, uz krāsnsaugšu jātaisās Lācim.
kaila patiesība
k
Man nav ne mazākās VAJADZĪBAS, lai jūs man ticētu, varu tikai piebilst, ka mans '' cīņu biedrs'' laukos saņem 86,32 ls pensiju mēnesī un arī nesūdzas. Sūdzas tie, kam nekad nav gana un tie, kas Dievu nebīstas, jo ir akli pret tiem miljoniem pasaulē, kas cieš badu ikdienas. Ticiet vai ne, bet es jūtos gandarīta par savu dzīvesveidu un tas man tuvina Dievam,it sevišķi šodien, kad sākas lielais GAVĒNIS. Tas arī VISS, ko gribu pateikt, ja nepatīk, JŪSU problēma, ne mana, jo man problēmu NAV.
jaunietis
j
Kas gan te pateikts, ka 3 zvaigznītes klāt - vai kāda izcila frāze?
hm
h
šis nu ir tas gadījums, kad vajadzētu likumu- pēc 65 gadu vecuma pensijā un viss. Ja grib darboties, lai dodas uz kādu sabiedrisko organizāciju, bedrību utt.
jautājums
j
Neticu, kundze... Neticu ! Kaila varbūt...Bet vai patiesība? Vai varbūt tomēr Vienotības interneta sabiedriskās domas veidotāji, kas grib pārliecināt , ka pensionāri pilnīgi alkst, lai viņiem pensijas samazina ?
Givi
G
Lācis ir ists latvietis!
baķkin moķķiw
b
" >lauķei 08.03.2011 18:45 Kur tad viņš tajā laikā runāja par Latvijas okupāciju - Maskavas Valsts pedagoģiskajā svešvalodu institūtā ar KGB kuratoru? # 08.03.2011 18:48 Interesanti, kā Lācis vienīgais no leģionāriem netika represēts? Par kādiem nopelniem? # lauķe » >lauķei18:45 08.03.2011 19:00 1988.gadā diez vai Lācis bija jūsu minētās macību iestādes students....Nevajag sagrozīt faktus, bet pieņemu, ka varbūt jūs pats tajā laikā vēl bijāt tikai savu vecāku projektā? " .......................................................... ............................................................ .............................................. Tas študente Maskavā - PĒC LEĢIONA :))) - onkuls bija krietni agrāk laikam tomēr :))) - un 88. gadā par okupāciju jau runāja KATRS, KAM VIEN SLINKUMS NEBIJA - - tad - 88. - tā runāt bija topā - ar djubelbobelis kāpa kanālmalas stabā un runāja, runāja, bet tādi krievu laikos nez par ko vienā mierā disidendējuoši :))) izbijuši leģionāri varēja PAT TAI'S PIEMINĒTAJOS iestādījumos ...... arī 50-ajos, 60-ajos un citos visos gados droši tāpat runāt ..................... ..............................skažu boļše - daže nado bilo :P Un cik tas skaisti rezonē ar kārtējās kruto nacionalistu - kā agrāk teica STOIKIE ĻEŅINCI :) .... communiqué : " VL paziņojumā medijiem uzsver, ka šādu lēmumu VL valde un Lācis pieņēmuši atšķirīgo uzskatu dēļ atsevišķos būtiskos jautājumos. "Visvaldis Lācis bijis viens no organizācijas „Visu Latvijai!" nozīmīgākajiem iedvesmotājiem un ar savu devumu nacionālai lietai ir mūsu īpašas cieņas vērts. Šī iemesla dēļ „Visu Latvijai!" atturēsies no apstākļu iztirzāšanas publiskajā telpā, " pausts paziņojumā."
kaila patiesība
k
Jā, esmu redzējusi kā cilvēki dzīvo Āzijā un Āfrikā (tādi paši kā mēs) un pretī viņiem jūtos kā tāda nešķīstene un obžora, bet 1994., kad dzīvoju Vācijā, tad tās ar dārglietām apkārtās večas man kā dzīvi zārki šķita - tik nedzīvas un aukstas viņu sejas bija! Ja man būtu jābalso, es balsotu par ticīgiem,nesavtīgiem un pieticīgiem cilvēkiem - tādiem kā Kārlis Ulmanis, bet ar šausmām uzlūkoju tos, kas ar asinsnaudu īsina šo īso, mums no Dieva dāvāto laiku.Bībele nepārprotami pauž, ka bagātnieki nonāks ellē - tad kāpēc gandēt to vienīgo, kas mums dāvāts?
Piebilde
P
nevaru iedomātie dzīvokli Imantā 32 m2 un maksā 400 Ls un vēl izrādās, ka tur nemaz nedzīvo! Nav smuki, nu nemaz nav smuki!
beta
b
Jā, bet tikai tās valsts dotācijas, ai kā gribas, kā gribas... Un, ja būtu domājuši valstiski, labāk atļautu braukt bērniem un invalīdiem, bet tiem jau balsu maz...
beta
b
Malace esat! Cik saprotu, esat ārpus Rīgas, tur, ja nav slinks, nomirt nevar. Cilvēks jau var izdzīvot ar pavisam nelielu naudiņu, ja prot būt laimīgs sevī. Un tomēr, kad kaut kur aizbraucu un redzu koptos un priecīgos rietumu pensīšus, pārņem sāpe, kāpēc mūsējie neredz un negūst to, ko viņi. Par ko balsojāt, ja nav noslēpums?
kaila patiesība
k
Piebilde. Es dzīvoju labi, jo pensija ir liela- slava Dievam (manai mammītei krievu laikos mēnesī tikai 30 rubļi bija, bet daudzi produkti toreiz bija dārgāki un ,pie tam, deficīti), bet bērniem gan grūti, jo provincē nav darba un tāpēc bieži iznāk dalīties.
kaila patiesība
k
Par apsaimniekošanu maksāju 7,42 ls; telefonu (ZZ) vidēji 2,5o;ūdens -kādi 50 sant.; kādi 5-6 ls par elektrību, bet apkure dārga - 2010.gadā saskaitot kopā un izdalot ar 12 iznāca pāri par 29 ls mēnesī (kādreiz bija puse no tā). Viss.
//
/
kas pirms vēlēšanām atļāva pensīšiem par velti lietot Rīgas transportu? ----------------- Atļāva un tur savu vārdu arī pēc vēlēšanām.
kaila patiesība
k
Nē, nē, mīļā - man jau daudz gadu, bet ar tiem 140 ls es vēl bērniem palīdzu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas