Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 14. jūnijs
Saiva, Santis, Sentis, Tija, Saivis

Raidījums: Partijas Vienotība "liberālais spārns" gatavojas veidot jaunu partiju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Man pietiktu ar to,
M
ka partiju nosaukumi atbilstu viņu būtībai. A tagad - kā sniegputenis virmo jēdzieni "liberāls", "konservatīvs", "kreiss"... . Tam visam pa virsu - kādi šos hameleonus vēl nepārtraukti dēvē par "politisku spēku". Kāds tur spēks? NE-SPĒKS!!!
populistiskie sociālisti ne liberā
p
Kā vispār kādam var ienākt prātā Viņķeli un viņas sabiedrotos nosaukt par liberāļiem? Viņi pēc savas būtības ir populistiskie sociālisti!
Kramiņš
K
Viņķele var iet pie Lemberga par preses sekretāri. Māk apieties ar žurnālistiem un draudēt ar cenzūru!
  • 3
  • 0
troļļi pret Latviju
t
Jūs pēc būtības esat Lemberga troļļi.
  • 1
  • 6
Lass
L
Nevajag mums eiropas liberalas vertibas!Ne migrantus,ne praidus,ne viendzimuma laulibas
Redziet!
R
Šādiem mūdžiem un izdzimteņiem,kā šie Losssi, tikai viena vērtība eksistē , proti, pilna Latvija ar krievu migrantiem un pederastiem, un ar KP un Krievijas liberastu vērtībām. Nekādi nesaprast, ko šis draņķis Eiropā meklē, ja reiz tās vārdu pat uzrakstīt nemāk.
  • 2
  • 6
lecam bedrē!
l
Pareizi, mums vajag īsteni austrumnieciskus oligarhus, kuri mums nolaiž asintiņu, lai pārāk trekni nedzīvojam. Par Ļembergu! Par Šļeseru! Par Ušakoffu!
  • 3
  • 8
j
Tev vajag kremļa vērtības- ar steku pa galvu par tarašanos nepareizā vietā, izmešanu no mājas, jo kāds varai pietuvinātais iekārojis zemi un izpakaļošanu cietuma kamerā.
  • 4
  • 7
Nmb
N
Spārns vai āža kāja ?
Jaunpartijieši
J
Ainārs Šlesers (dzimis Ainārs Leščinskis[1] 1970. gada 22. janvārī Rīgā) ir latviešu uzņēmējs un politiķis, bijušais satiksmes ministrs, ekonomikas ministrs un Rīgas vicemērs. Kopš 2013. gada — partijas "Vienoti Latvijai" priekšsēdētājs. A. Šlesers ir miljonārs, līdzās Aivaram Lembergam un Andrim Šķēlem tiek uzskatīts par vienu no trim ietekmīgajiem "oligarhiem".[2] No 1998. gada, gatavojoties Saeimas vēlēšanām, bijis trīs partiju un vienas partiju apvienības dalībnieks: Jauno partiju (1998—2002), Latvijas Pirmo partiju (2002—2007), LPP/LC (2007—2011) un "Vienoti Latvijai" (2013), visas šīs organizācijas kādā to darbības posmā vadījis. A. Šlesers ir bijis vairāku Saeimu deputāts.
Ganu Rūdis
G
Šitie nebūs ne p....ji, ne karoga nesēji.
reptilis
r
Es jau sen komentāros rakstīju,ka būtu godīgi,ja Vinķele un kompānija veidotu savu partiju,kura iestājas atklāti par SAVĀM ""vērtībām"",nevis ,kā pelēkie kardināli vai kaut kādi spiegi darbojas no aizkulisēm...... ,lai piedalās vēlēšanās godīgi,tad redzēs cik reāli atbalsta visu šo Kārļu un Karlīņu būšanu:)))))
bezizeja
b
kas vinjai cits atliek - vinjai tak pieder statuss "Visvairaak sviitrotais Vienotiibas deputaata kandidaats". Nogrimeesies, nofotkaasies ar kakji vai zirgu, noiirees paaris autobusa pakaljas un varbuut izdosies ieraapties atpakalj Saeimaa pa kjemertinja lodzinju...
  • 3
  • 2
Viņķele pārāk sevi sasmērējusi.
V
Tā sakot, ābols no ābeles tālu nekrīt. Ja Vienotībai pietiktu gudrības, tā apvienotos, jo skaidrs, ka Latvijas krievi un komunisti balsos par SC un ZZS kā parasti - monolīti. Ja Vienotībai pietiktu gudrības, tā apsolītu homoseksuāliem pilsoņiem partnerattiecību reģistrācijas iespēju, un vinnētu vēl apmēram 10% balsis no VISIEM Latvijas iedzīvotājiem. Arī no ZZS un SC.
nu nu
n
te nu mēs redzam īstenās žurkas, kas pamet slīkstošu kuģi. un vēl ilzītis viņķelis jau nu īstais, par ko cilvēki balsos. nu, varbūt kārlītis ar karlīni un vēl streips piedevām, bet vairāk gan varētu būt grūti atrast.
uh
u
Kārtējā partija, kas sauks sevi par centrisku, bet realizēs labējo ekonomiku. Latvijai ir kopš šīs ziemas ir sava sociālliberāla, centriski kreisa, moderna Eiropas-Ziemeļvalstu partija. Ja Vienotībā ir sociāldemokrātiski noskaņoti cilvēki, tad nevajadzētu tiem iet pie Viņķeles, bet noderīgāk būtu apvienoties ar savējiem :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas