Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Rajecka: Ja Zatlers sadarbosies ar SC - tas būs kangarisms

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
sarkanie komunjagas
s
Latvieši bija Lenina galvenie un čaklakie kalpi, bolševisma sargi. Latviešu Sarkanie Strelnieki - bolševiku specnaz. Uzvareja nozimigakas kaujas, taisija zveribas Krievzeme, veica Sarkano Teroru. Latvieši, bija ari ieverojamaki bolševiku un čekistu lideri - Stučka, Rudzutaks, Smilga, Pēters, Lācis, Bērziņš, Lapiņš, Eidemanis, Pētersons, Kalniņš, Vācietis, Eihe, Alksnis, Roziņš, Endrups, Dauge, Krastiņš, Jansons, Lutters, Pieče, Eiduks, Zirnis, Grundmane, Stirne. Latvieši, bija vieni no PSRS un komunisma sturakmeniem! Latviešiem bija nozimigaka loma PSRS un komunistiska rezima dibinašana.
Ha ha ha
H
ZZS jau sen sadarbojas ar SC!!!
Ilmārs
I
Esmu nodzīvojis visai garu dzīvi un vienmēr valdošie spēki jebkuros laikos ir manipulējuši ar tautu, tā kā nav nekāds brīnums, ka SC tiek valdībā. Visu Latvijai! joprojām nāk tādi pusaudžu gājieni debatēs, Zatlers un Vienotība var nobīties un atkal neņemt viņus koalīcijā. Kaut vai tā okupācija. Ja saki, ka tās atzīšana ir svarīga, tad *** pasaki vienreiz arī to, kāpēc tas ir tik svarīgi? Tāpēc, ka netzīstot to, tiek izteiktas šaubas par pašreizējās Latvijas valsts pastāvēšanas likumību! Kāpēc neviens nerunā par to, ka pieņemot okupācijas neesamību, padomju varas nodibināšana Latvijā tiek padarīta par likumīgu lietu. Tātad arī tas, ko šī vara ir darījusi, ir bijis likumīgi!
monitors
m
Rajeckas kundze laikam ir aizmirsusi tautas parakstu vākšanas kampaņu "Zatleram - nē!". Vai tas viņu atturēja no kandidēšanas Valsts prezidenta amatā?
jasadarbojas
j
ja tiesi jasadarbojas, lai beidzot miers maajaas un visiem skats versts sodienaa un naakotnee....pietiek dzenaat tos puteklus pa arhiiviem......
A
A
Kas tā Rajecka tāda ir???
Aicis
A
Pareizi,Olga.Tūlīt parādīsies Kirhenšteins-2.
klausītājs
k
Rajecka man sāk patikt.
RAISA
R
Ļoti skumji par O.Rajeckas izteikto.Demokratija ir demokratija, no es nekad nedomaju ka Olga ir tik aprobiežota un nesiviški gudra.
knīpas un knauķi
k
Vai, vai, vai- cik šī māksliniece gan "gudra"! Ja jau viņai šķiet, ka dzīvo valstī, kur notiek nepārtraukts "karš" starp 2 etniskajām grupām un ka tāpēc dažam labam ir iespējas kļūt par "kangaru", tad nākas atzīt, ka viņa atražo un atspoguļo pūļa politiskās kultūras "augsto"līmeni. Turpinot šādā garā un neapjēdzot, ka ir daudz svarīgāki uzdevumi jārisina nevis jādzīvo nepārtraukta "naida" gaisotnē, var gadīties, ka pašai māksliniecei nāksies drīz saprast, ka viņa un viņai līdzīgie ir īstenie kangari, kas par tādiem kļuvuši savas prāta mazspējas un pūļa stulbuma atražošanas dēļ. Un dzirdēs viņa to tāpēc, ka ir publiski izpaudusies sfērā, kurā saprašanas pašai tā stipri pamaz.
Dziedāju-dancoju
D
Toties ja Zatlers un Vienotība turpinās notirgot Latviju rietumu naudasmaisiem un dzīt tautu bēgļu gaitās, tas būs patriotisms. Klau Olga, ja visi latvieši aizmuks (bet ar Vienotību un Zatleru viņi noteikti aizmuks) kam vēl tavas ziņģes būs vajadzīgas?
arī tā
a
Rajeckas kundze, runa nav tik daudz par Zatleru, bet gan tādu ļaužu, kuru skaitā esat diemžēl arī Jūs, vientiesību. Tieši Jaunais laiks un tālāk Vienotība ar lētu propagandu un demagoģiju mērķtiecīgi sagatavoja pūli tam, kas tagad arī notiks. Kāda gan nozīme zatlers, kirhenšteins vai kāds Rasulbajevs?
Bomzis Vamzis
B
Kāds tev gan Rajecka šoks? Vienkārši vajag lasīt savlaicīgi plānprātīgu ļautiņu, piemēram mani, komentārus: Citēju sevi: Vilki jēra ādā = ZRP un Baiļu partija = SC veidos Valdību. Kāpēc būs tieši tā? Atbilde, citēju: Jo to teica Šķēle: http://www.diena.lv/latvija/politika/skele-velesanas-caur-parbaudijumiem-vilsanos-un-sapem-palidzes-klut-gudrakiem-13903736?cp=1#comments - Saeimas vēlēšanu rezultāts būs VILŠANĀS UN SĀPES. VILŠANĀS, jo Vilki jēra āda = ZRP (Zatlera reforma partija) PIEVILS savus vēlētājus un kļūs par latviešu nodevēju partiju. SĀPES, jo Baiļu partija = SC (Saskaņas centrs) realizēs Kremļa nosprausto kursu. Logs uz Eiropu būs atkal izcirsts.
betons
b
>> tm Viņi ne vella neatskaitīsies, bet tieši tāpat rādīs uz iepriekšējām valdībām un teiks, ka tie visu putru savārījuši un šitie tik vienkārši nevar to izstrēbt. Naivums...
  • 3
  • 1
tm
t
Nu, ja jābaidās no daļas savas valsts iedzīvotāju, tad labāk nerādīties uz ielas. Ja dzīvo, piemēram, Rīgā, kur puse ir SC elektorāts. Nekas traģisks nenotiks, ja SC iekļaus valdībā. Patiesībā pēc 3 gadiem viņi paši varēs atskaitīties saviem balsotājiem par ekonomiskajām un sociālajām problēmām.
  • 3
  • 6
zvirbulēns
z
He, var ierēkt! Rajecka, nebēdziet nu no savas atbildības, jūs tam kangaram akmeņus nesāt!
godam zaudēt
g
Olga!Zaudēt vajag ar godu, nevar ignorēt 28% vēlētāju, pastumt viņus miskastē. Nekas, mīļā , Tavā dzīvē nemainīsies, ja SC arī būs koalīcijā.Ja nu zags mazāk.Vēsturiski mēs esam krustcelēs un rusofobijai jāpieliek punkts. Tavs Dzintars būs tāpat spiests iet kopā ar globalizācijas partijām un tad tu patiešām sagaidīsi mošeju Rīgas centrā, labāk jau savējie gadsimtu gadsimtiem tuvie krieviņi.
zb - tm
z
labāk jau dod priekšroku minetiem. vismaz kaut kāds labums.
  • 1
  • 7
tm
t
Vienmēr došu priekšroku minaretiem, nevis pareizticīgo katedrālēm :) Jo atšķirībā no krieviem, turki un arābi manu valsti nav mēģinājuši un arī tagad nemēģina pārņemt savā ietekmē.
  • 9
  • 4

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jauniešiem svarīga ir droša un uzticama vide

Par jauniešu paškaitējuma iemesliem un to, kā novērst cēloņus, kuri jauniešus stimulē nodarīt sev pāri, Guntars Gūte sarunājas ar bērnu un jauniešu psihoterapeitu Nilu Saksu Konstantinovu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas