Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

Razāns atsakās kandidēt uz ārlietu ministra amatu

Ārlietu ministrijas valsts sekretāra vietnieks Andris Razāns atteicies kandidēt uz ārlietu ministra amatu, par to žurnālistiem otrdien pavēstīja premjers Valdis Dombrovskis (JL).

V.Dombrovskis pēc valdības sēdes beigām otrdien stundu veltījis sarunām par ārlietu ministra amata kandidātu, taču A.Razāns pēdējā brīdī ģimenes apstākļu dēļ esot atteicies kandidēt. Līdz ar to premjers meklēs jaunu pretendentu, vēsta BNS.

A.Razāns bija Zaļo un zemnieku savienības virzīts kandidāts. Viņš visu dienu neatbildēja uz telefona zvaniem. Pēc premjera teiktā, smagākais jautājums ir tieslietu ministra kandidatūra. Tiklīdz būs panākta vienošanās šajā jautājumā, "tiks atrisināts arī jautājums par veselības un ārlietu ministriem".

Viņa apstiprināšanai jau bija sasaukta Saeimas ārkārtas sēde trešdienas pēcpusdienā. Savukārt Aigaram Štokenbergam (SCP), kuru plānoja virzīt veselības ministra amatam, nav nodrošināts nepieciešamais balsu skaits, tādēļ viņš netika uz rītdienas sēdi virzīts, Db.lv apstiprinājis Jaunā laika Saeimas frakcijas vadītājs Dzintars Zaķis.

(papildināts viss teksts)


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas