Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +16 °C
Apmācies
Pirmdiena, 3. jūnijs
Ineta, Inta, Intra

Razāns atsakās kandidēt uz ārlietu ministra amatu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
durnis
d
Nu jā pēc TP tagad peramie zēni mīkstie ZZS... NU CITĀDI JAU SAVU MUĻĶIBU JEDZINSTVA nevar attaisnot ,jo bez cīņas tie nevar eksistēt kā īsti rižie ļeņinieši... vienmēr gatavi...
corbs
c
Istenība jau ir tāda,ka ZZS šīS vakances izmantoja,lai reklamētu savu zzs biedru,kas iespējams ļoti būs sarakstā,tas viņiem arī izdevās,bet vai tas bija godīgi.Man kauns par ZZS KļIķI.To mē zzs atbalstītāji atcerēsimies
Dīvaini
D
Ārlietu ministrijas valsts sekretāra vietnieks Andris Razāns atteicies kandidēt uz ārlietu ministra amatu, par to žurnālistiem otrdien pavēstīja premjers Valdis Dombrovskis (JL). ----------------------------------------------------- ---------- Sorry! nu kas viņš būtu par ministru? Kur ta Pabrikas un citi palikuši ?
bumba
b
A.Razans butu loti labs Arlietu ministris,jo sis jaunais cilveks ir loti simpatiskis, sapratigs un neklanijas komunista Riekstina prieksa. Stokenbergs ir mesls un tads vienmer vins bus, pretigs gluna, pielidejs un pakalas laizitajs, tas jau ir vina viepli ierakstits.
vinnijs
v
Pareizi darīja, ka atteicās. palasīju komentārus un sapratu, ka jebkurš tiks apriets tikai par to, ka uzdrošinājies un dara savu darbu, nekladzinot visās malās! Tāpēc nav jābrīnās, ka politikā pie mums nonāk tikai bezkaunīgi un biezādaini tipi, jo normāli cilvēki var mierīgi dzīvot bez ikdienas apriešanas...
čangaļs?
č
a ta kas, ka nav zināms, vai ta jāliek domburs vai šķēle, kurus visi pazīst?a čangaļi lobi cilvāki
janis
j
banāns,zalāns,razāns,fazāns......no kurienes visi šie putni atlidojuši?!
???
?
Razāns vai Zarāns?
Pipo
P
Lai šiverē, paskatīsimies, vai pēc vēlēšanām kādai svītai ģeldēs, vai sūtņosies pa kabinetiem.
L.S.
L
Nu tāds smukiņš! Sievasmātes sapnis.
Oma -Edgars
O
No kurienes Tev tāds spriedums? Ja patiešām esi vīrišu kārtas pārstāvis , tad kāpēc tāda prasta bābieša valoda? Katru noriet, aprunāt, pazemot!
Dace - Kurmītis
D
Terv, zvēriņ, no katras spalvas tek laukā žults! Ja tik ļoti nemīli šo valsti, rocies pāri rtobežai!
Kurmītis
K
+++......tādi konkursi !!!! Šoreiz tiek virzīts cilvēks,par kuru tik vien zināms,ka ieņem ĀM Politiskā departamenta direktora amatu.+++ Jaunpupa klases biedriem konkursi nav vajadzīgi. Viņi jau tā ir uzticami Partijai un tās Politbirojam … gan jau, ka būs no šiem ... :)
Kurmītis
K
“Aigaram Štokenbergam (SCP), kuru plānoja virzīt veselības ministra amatam, nav nodrošināts nepieciešamais balsu skaits, tādēļ viņš rīt netiks virzīts, db.lv apstiprināja Jaunā laika Saeimas frakcijas vadītājs Dzintars Zaķis.” Atšifrēsim – nav NOPIRKTS “nepieciešamais balsu skaits”. Ārlietu ministram pietika, bet priekš Štokjia izrādījās “par īsu” … ar uzticamajiem Jēlā laika ieroču nesējiem – PCTVL tomēr ir par maz. Starp citu – tas arī ir ļoti interesants jautājums – KO TIEŠI ždanokiešiem ir iztirgojuši jēlie, ka tie viņus tagad ar tādu mīlestību stutē visos jautājumos ? Atvēruši kontiņu Belokoņa bankā? Jab arī tas lielais pasākums bija finansējuma piešķiršana Zurofa vizītei Latvijā un naciķu mednieku “konferences” sarīkošana ? … :)
T
Izskatās pēc ciniķa!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas