Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

Referendumam par pilsonības piešķiršanu nepilsoņiem savākti vairāk nekā 12 000 parakstu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Bradley
B
Q07c6C http://www.FyLitCl7Pf7kjQdDUOLQOuaxTXbj5iNG.com
kā tad ir?
k
referendumam vai tautas nobalsošanai??? ta ir būtiska atšķirība!!
Ņebila Klintone
Ņ
Pfū, tas ir sīkums. Vairums krievu izcelsmes latviešu tam nepiekrīt.
Toties
T
cietumnieku atbalsts ir neapstrīdams.
  • 1
  • 0
latvieshiem
l
ar ko esat slaveni? ar stulbumu un slinkumu.. ? kas jums devis tiesiibas cilveekus saukt par okupantiem un ienaidniekiem? praksee esat vientieshi un nespeeciigi, te ienaacaat "drosmi" paraadiit? novedaat valsti liidz ubagu tarbai -tagad zobus raadaat? savaa bezspeeciibaa citus vainojat? taadu tautu var tikai nozheelot... liels fuiiiiiiiiii visiem niideetaajiem un apspljaudiitaajiem
Andris
A
Tava krievu tauta bus neieredzeta daudzam tautam uz zemeslodes ,nemaz nerunajot par bijuso padomju republiku tautam ,,ja neredzes krievija attistibu ,jaunas tehnalogijas untt.Bet tas nedemokratiska rezima nav iespejams ,tatad atpalicuba ar katru dienu palielinas ,un vel gaisma tunela gala nav.Tad cik talu iesi KRIEVIJA ar visu savu sacakareto tautu Nez vai kads krievs par to ir ta" dzili"padomajis.Bez demokratijas nav un nevar but attistibas .Tad kadel mums Baltiesiem un parejiem kaut cik civilizetam nacijam necivilizetas nacijas valoda un pilsoni.Lenins ,kas jusu attistibu ir nobremzejis . pirms 100 gadiem ,jus turpiniet vinu cienit ,PAJOLINI.Jums vel uz sodienu ir pasaules lielaka provokatora idealogiska avize KOMSAMOLSKAJA.....Ta tik turpiniet pajolin,i un tad gan sagaidisiet cienu
  • 4
  • 1
Andris
A
Nav ko aizstavet pasaules padibenes ,nav vina civilizeta nacija ,ja vel 21gs balso par nedemokratisku rezimu .Saliodzini Vacuju ,jeb vienkarsak jebkuru no Eiropas tautam ar stulbajiem KRIEVIEM ,kuriem pat nav izdomats savs mobilaias ,par masinam vispar nerunasim ,.140 milj nodzertu smadzenu un ar sacakaretu psihi ,klausoties maskavas demagogiju ,jau sakot ar vinu vecvecakiem.Vinus uz attistibas cela vel pec simts gadiem neuzlikt ,jo visupirms vinus ir jacivilize.,jo kura tauta balsos par antidemokratisku rezimu ,. Labak pakluse ,latvieshiem
  • 3
  • 2
mjasojedovs
m
TIKAI 600 IZBRAUKUSO UZ MATI-DZIMTENI ..... SLIKTA PROGRAMMA !!! VAIRAK BONUSU KRIEVIJAI VAJAG DOT IZBRAUCEJIEM , VEL VAIRAK ....... KO TAD PAREJIE 600 000 GAIDA , KO TIE NEBRAUC UZ KISLAKIEM , A-ULIEM ?
mjasojedovs
m
KA VAR DOT PILSONIBU NELEGALI IEBRAUKUSIEM LATVIJA ? CILVEKIEM KURI LATVIJU OKUPEJA , KURI IEBRAUCA LATVIJAA AR SARKANFASISTU TANKIEM ??????? TIKAI 600 IZBRAUKUSO UZ MATI-DZIMTENI ..... SLIKTA PROGRAMMA !!! VAIRAK BONUSU KRIEVIJAI VAJAG DOT IZBRAUCEJIEM , VEL VAIRAK ....... KO TAD PAREJIE 600 000 GAIDA , KO TIE NEBRAUC UZ KISLAKIEM , A-ULIEM ?
Dr.xy
D
Nepilsonu( lasi: okupantu) pases apmainit vajag tikai pret bezmaksas braucienu,lopu vagona,austrumu virziena,bez jebkadam tiesibam atgriesties Latvijas Valsti.
x
x
Vel nesen bija Lindermanis..latviesi bija spiesti celties un iet balsot.. tagad Maskavas mudaki riko vel vienu provokaciju.. un atkal latviesi bus spiesti celties un iet balsot.. kad tas Maskavas provokacijas beigsies? Maskavai naftas dolaru daudz Maskava var apmaksat visas tas provokacijas kaut ka likumigi to vajpratu nevar apstadinat?
Berzins
B
Pirmkart, pilsonu pases apmaina nav bezmaksas, tapec nepilsonu pases apmaina bez maksas pret pilsonu pasem butu pilsonu diskriminacija. Otrkart, neviena pasaules valsti pilsonibu nevienam nedod tikai tapec, ka atseviska cilveku grupa saja teritorija dzivo ilgi, ikvienam ir jaiegust / janopelna pilsoniba apgustot valsti valodu un cienot pamatnaciju. Latvijas pilsoniba ikvienam tas karotajam ir brivi pieejama un nez kapec ir jatere nodoklu maksataju nauda sadu apsurdu jautajumu apspriesanai? Labak tikt vala no nepilsonu pasem, lai kremlim nav par ko varities, un janosaka termins, lidz kuram nepilsonu pases ir derigas. Tiem, kam nav velesanas klut par lv pilsoniem, var klut par citas valsti pilsoniem vai bezvalstniekiem. Cik var aukleties ar latviesu tautas nidejiem?
Heinrihs
H
Pretīgi! Izbadējušies, netīri un ar naglu bikšu pogas vietā ''kultūras nesēji'' aiz sevis savilkuši un pavairojuši varen daudz anti-valstiski šovinistiskus elementus biezā slānī, kurus vienkārši izmēzt no valsts, ja jau teju 1/4 gadsimta laikā nav spējuši pieņemt Latviju ar latviskajām vērtībām.
fantomas
f
vajag cinies un karot,esi latvietis
Provokaškin,
P
nekurini naidu...Kad latvieši sāks karot, tad tu laimīgs nejutīsies!
  • 3
  • 0
lux-fantomas
l
Nu ko tu te mocies. ej uz krievu Delfi, tur tava vide gan valodas, gan domāsānas ziņā.
fantomas
f
vajag taisies,jo nacionala apvieniba nevar izdarit
Dr.xy
D
To: Bende. Neuztraucieties,visi cekistu vadoni bus Jusu riciba. Ar patiesu cienu, Dr.xy
IZLASIET LATVIEŠI
I
ko raksta krievi "Delfi"ru par šo tēmu.Šīs tautas pataloģiskajam naidam pret latviešiem nav robežu.Un tādus riebekļus mēs vēl paciešam Latvijas valstī???????
  • 7
  • 0
>Vovan
&
Toties krievu "Delfos" vairāk kā 500 debilo, tevi ieskaitot!
  • 5
  • 0
Вован
В
Вот и встретились два дебыла.
  • 2
  • 5
Bende
B
Dr.xy, ludzu neatnemiet man darbu .
nebēdā, Bendīt!
n
jo taču visi bezziepainie kangari, kā arī' Raiņa "Lauzto priežu" nenolauztie zari būs tavā rīcībā!
  • 2
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas