Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +23 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Referendumam par pilsonības piešķiršanu nepilsoņiem savākti vajadzīgie 10 000 parakstu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Cosmo
C
Vēl ko pamanīju: daži te pat nezīn kas ir "nepilsoņi". Tie nav visi kas nav pilsoņi bet tikai kas "ir Latvijas Republikā pastāvīgi dzīvojošas personas, kas līdz PSRS sabrukumam bija PSRS pilsoņi, bet pēc tam nav ieguvušas nevienas valsts pilsonību." - https://lv.wikipedia.org/wiki/Nepilso%C5%86i_(Latvija)
Bet
B
kur tad ir Latvijas un latviešu vaina,ka viņi nav ieguvuši nevienas valsts pilsonību.Vi tad tāpēc viņiem obligāti jādod Latvijas pilsonība?Un liela daļa no viņiem ir Krievijas militāristi un viņu ģimenes locekļi.
  • 1
  • 0
Cosmo
C
Jaaa, laikam 20 gadi ir pārāk mazs termiņš lai saprastu cilvēkiem, kuri paši vai viņu vecāki ir dzimuši PSRS, - kas ir demokrātija (kur var brīvi paust savu viedokli) un kas ir totalitārisms (kur to nevar). Nezinošiem: referendumi ir normāla parādība demokrātijā - http://en.wikipedia.org/wiki/Referendum. Nu un kurus tad tagad sauksim par Homo Sovieticus ar totalitāro "Padomju domašanu"? ;-)
Cosmo
C
Kas ir "pret Latvijas valstiskumu"? Un kas ir "lojalitāte"? Ja tā domāt ka te daži - tad sanāk ka visi kas piem. nobalsoja par Saeimas atlaišanu 2011. gadā referendumā darbojās "pret Latvijas valstiskuma" un tatād ir "nelojāli Latvijas valstij"? Un tad kāda kolonna ir tie? ;-)
reader
r
Visi ka viens caur visu so balaganu tik krievus redz.Latvija tak ir ari tukstosiem musulmanu un kur vel citu tautibu nepilsoni.Uz prieksu Latvija,GO AHEAD! Visas durvis atvertas un vispar - robezas jalikvide,kam tas vairs vajadzigas...
reader
r
Daudz ko var saprast.cilveki ir un paliek cilveki - gudraki un ne tik gudri un ari nepavisam ne gudri,BET - kamer vac parakstus un pasi maksa - ok,to jau jebkurs var darit par jebkuru jautajumu,tacu padomajiet talak - pati ideja vien ir ko verta - PILSONIBAS pieskirsana NEPILSONIEM(laikam jau visiem,kas Latvija)!!! Nu kur gan vel pasaule,kura valsti kaut kas tads ir iespejams - iedomajamies so situaciju Vacija,Somija,Igaunija,Krievija vai Lielbritanija,nu jebkur,kaut vai Mongolija - nu nav tak iespejams nekur pasaule kada valsti pacelt jautajumu sada veida - "davai" tagad peskiram pilsonibu visiem,kas nav pilsoni musu valsti uz doto bridi! Nu kas ar musu Valsti notiek,var kads paskaidrot?Nevis kengaties te komentaros nozelojami trula limeni,bet izskaidrot,kas notiek ar musu cilvekiem?! Jautajums,par ko tiek vakti paraksti pats par sevi ir tik absurds,ka nevar saprast - vai tiesam butu iespejams,ka Centrala velesanu komisija pilna nopietniba turpinatu parakstus vakt?! Un vel referendumu rikot.Pratin,nac majas,man liekas,ka saksu vakt parakstus referendumam par Latvijas Valsts pastavesanas izbeigsanu un labpratigu "atdosanos"... nu,piemeram Krievijai.Vai Vacijai varbut?Tas vel jaizdoma. Visu cienu - parasts zinu lasitajs.
lux-Balts
l
kas mūs šķeļ un sāksim runāt par lietām, kas mūs vieno! ------------------------------------------------------------------------- Lūdzu nosauciet pāris lietas, kas varētu vienot latviešus ar cilvēkiem, - kuri darbojas pret Latvijas valstiskumu, organizējot referendumus pret Latvijas valstiskumu, - kuri neciena ne valsts valodu, ne tās kultūru, - kuri darbojas Latvijā kā 5. kolonna, - pārtiek tikai no kremļa propagandas, - kuri no saviem geto, kur izmitināja rusifikācijas ceļā iebraukušos savu kultūru vai precizāk savas nekulturālibu pārnes uz pilsētu, pēc tam arī visu valsti. Paldies! Cik ilgi mēs tēlosim pārspīlēti politkorektus ļaudis un tā arī muļļāsimies.
Ideja
I
Viņi taču skaidri apzinās, ka pakāsīs to referendumu. Tāpat kā parvalodas referendumu visiem bija skaidrs. Viņi vienkārši kāš naudu no Latvijas. Pēc šī referenduma būs nākošais. Piemēram par izglītību vai pašvaldībām. Idejas netrūkst. Un atcerieties, ka tieši ZZS bija tie, kas kopā ar SC iestājās pret paaugstināt parakstu skaitu. Nu ko, bagātie zemnieki, uz priekšu, sponsorējiet referendumus!
latvietis
l
ja viņiem liekas, ka man ir grūti aiziet nobalsot pret pilsonības uzdāvināšanu, tad rūgti maldās. iešu un balsošu tā ka nemetas!:)
Balts
B
Mēs sen jau esam viena tauta: LATVIJAS TAUTA! Pietiks runāt par lietām, kas mūs šķeļ un sāksim runāt par lietām, kas mūs vieno! Tad dzīvosim gan ekonomiski ,gan cilvēciski labāk !!!
Balts
B
Tieši tā: mēs visi te sen esan viena tauta un laiks ne tikai cienīt vienam otru, bet draudzēties, mīlēt un sadarboties !!!!! Tad Latvija uzplauks !!!!!
Ass
A
Man nav gruuti aiziet un atkal pateikt savu "NĒ".
Dr.xy
D
To: :o) plkst.14:01. Vai nebutu pareizak pieprasit no, latviesu tautas ieveletas valdibas, izpildit visus Latvijas un Starptautiskos likumus par Valsts nodevibu un okupacijas seku likvidesanu,ieskaitot kompensacijas piedzisanu par nodaritajiem zaudejumiem. Pec Eiropas Savienibas likumiem,par Valsts nodevibu,ir pieskaitama ari finansiala darbiba,kura apdraud Valsts drosibu. Latviesu tauta ir darba devejs valdibai,un visam Valsts institucijam.Tatad darba devejs ir tiesigs pieprasit no saviem darbiniekiem izpildit savus pienakumus.
Vija
V
Nabadziņi, nu būs liegta viņiem iespēja bez vīzas doties pie saviem radiem, draugiem, paziņām uz Krieviju
Vārds
V
Tev, provokator?
  • 0
  • 0
sargs
s
Parakstieties, lai tiktu atjaunots uzvaras laukums Latvijas neatkarības cīņu dalībniekiem ! http://manabalss.lv/rigas-ista-uzvaras-laukuma-atjaunosana/show?mode=all&type=top
Alise Ozola
A
Apsveicu savus gļēvos, vienaldzīgos, pārlieku svešiem spēkiem iztapt alkstošos tautiešus un mūsu ģeniālos politiķus un valstsvīrus! Kā mēs te ākstāmies? Atdodam visu, ko viņi vēlas, uzreiz un nav ko te ākstīties ar tiem referendumiem. Mums jau tāpat vienalga, kādā valodā runājam, kādā valstī dzīvojam. Ja varam dziedāt dziesmiņas un spriedelēt par okupāciju, lamāt PSRS, ar to esam sasnieguši laimes kalngalus. Pārējais taču ir štrunts, vai ne? Ak, jā un vēl jau derētu trekna desa, lēts benzīns un gāze. Bet to jau austrumu kaimiņš sola.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas