Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +17 °C
Apmācies
Pirmdiena, 3. jūnijs
Ineta, Inta, Intra

Reformu partijai Rīgas kopsapulcē neizdodas savākt kvorumu; ierodas mazāk par desmito daļu biedru

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Senais
S
Bet vadība turpina plānot nākotni,. kas sāk atgādināt daža laba arābu vadoņa veltās pūles noturēties pie varas. Vismaz, labi, ka partijai nav militarizēti atbalstītāji, kas tad varētu likt lietā brutālu spēku, lai tos, kam gadījies vieglprātīgi iestāties, konvojētu uz sapulci.
tāpēc, kad daudzi vairs netic kā sā
t
sākumā pirms partijas veidošanas nostrādāja laba aģitācija ar cerībām, tad izveidojās kodols kā zatlers saka, pārējie palika nomaļus, tikai kā biedru naudas maksātāji, jo daudzi izglītoti cilvāki izstājās, neredz jēgu šajā organizācijā......
labāka izvēle
l
Apsargu Mārtiņu, kas daudz smukāks par nolaizīto un sablamēto Krājbankas kraha virzītāju Bondaru, vai smuko Kukuli.
xx
x
kur tad apsargi palikushi - peec naktsmainjas jeb benziins nav iedaliits ? vareetu arii to apsargu direktoru maartinju vai kaa vinju sauca ( to kas ar to chechenu pistoleem meeriijaas ) virziit meera amatam , asu izjuutu cirks garanteets un vismaz buutu jautri .
gatis
g
Tas apsargu direktors daudz skaistāks par Bondaru. Un ar militāro pieredzi - spētu Ušakovam tiešraidē iedot pa šnobeli.
  • 1
  • 1
Latvijas pilsonis
L
Ir jai Visu Latvijai banku speciāliste Broka un Latvijas Atdzimšanas partijai profesors Rubīnspar ko var balsot Rīgas domē. Tākā RP mierīgi var iet kopā ar SC, ja viņus ņem
Ridzinieks
R
Es domāju ,ka Zatlers dzīvo citās dimewnsijās, nesaprot, ka viņš ir pagātne. Va RP vēl ņem Vienotība, tad to viņam vajag darīt. Citādi vieni paši RP vairāk par 0,5-1 % balsis nedabūs.
politika
p
Domju, ka neviens sapratigs cilveks Latvija saja smirdona, utaino smerdelu RP nelidis. Loti ceru, ka Riga dzivojosie latviesi balsos par Baibu Broku.
Reformistiem
R
Ja gribat vismaz kādu no savējiem Rīgas domē, tad nekavējoties piekrītiet Vienotības aicinājumam startēt vienotā sarakstā! Pat tad, ja Vienotība jums piešķir tikai attālinātus numurus sarakstā - labāk zīle rokā nekā mednis kokā. Ja kāds no jūsējiem vēlētājiem patiks, tad plusiņi to pacels augšā, bet bez Vienotības jums nav ne vismazāko cerību pārvarēt 5% barjeru - vajag taču būt reālistiem!
biedrs
b
ZOO mizkaste, ne partija.
Vecais Kļava
V
Nu, RP dēli un meitas, laikam jau vairs neticat tai Zatlera būšanai, ka nenākat uz apspriedēm...
Cik nabadzīga tā latviešu tauta
C
Nav nevienas sakarīgas partijas, mēra amatam nevar atrast normālu kandidātu, par prezidentu vispār nav vērts runāt. Man ir kauns.
pakausim
p
Nu tad pasaki, kura ir tā partija, kas domā par valsti, māk viņu vadīt, ir spoži mēru kandidāti utt??? Es zinu tikai lemberg-bērziņ-caunveidīgos???
  • 3
  • 0
pakausis
p
Nav jau tik traki. Pat vistaisnākajā tautā būs savi šķībie. Tāpēc nevajag pēc vienas šķības un pat tik daudz kā sapulcēties nespējīgas partijas vērtēt pārējos. Varbūt ar neesam tie paši taisnākie uz pasaules, tomēr letiņi kopumā noteikti nav tik bezcerīgi kā šis te pulciņš ļaužu.
  • 2
  • 0
HM
H
Latvietis Bondars nav tik stulbs, lai sasietus ar mazspējīgu un prokrievisku noskaņotu ļautiņu bandu. Gandrīz visi grib, lai ZRP aiziet pa skuju taku. Arī SC priecāsies, ja šie pazudīs no politikas skatuves.
K-K
K
... 'Izlieto udeni nesasmelt' ! Aizmestas iespejas partija driz bus aizmirstas ... ... Jo patrioti apvienojas ... ne turpina skelt ! ... Reformas loma ir vienmer piederejusi un piederes tikai Nacionalai Apvienibai ! ... Tamdel, ZRP/RP biedri vilusies klausa zemapzinai ... !
vēl ir laiks..
v
Bondars būtu traks, ja pievienotos tādiem viendienīšiem
izjukušai partijai
i
pat biedri jau mūk:) labs darbs dakter, tik ātri liekas neviena partija vel nebija nogrimusi. ieiesi vēsturē:)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas