Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +24 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Reģionu partija tomēr nevēlas startēt "Par labu Latviju" veidotajā vēlēšanu apvienībā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Arturs M
A
Ja neēsi dzirdējusi viens otrs jau ir,un drīz būs!:D Ir tāda pilsēta jūrmala saucās!:D
Liva
L
Es nesaprotu, ja jau "Par labu Latviju" tiek klasificēta kā vēlēšanu apvienība, kāpēc viņu tēriņus vēl nav sākuši skaitīt KNAB?
arī mutesbajārs
a
partiju apvienība par Labu Latviju ir OK. Mērķis arī skaidrs - pārlikt prioritātes no aizņemšanās uz ražošanu. Visi pārējie, kam 1. vietā daiļrunāšana un grozīšanās pa priekšu TIKAI NE REĀLS DARBS /pirms vēlēšanām solīšana,pēc vēlēšanām -dombrovska ietrenētā roka apgraizīšanā /lai tik iet uz Vienotību kopā ar ĢVK-krāpnieku,Solvitu unVD-visllielākie MEĻI,Ēlerti-jauno oligarhi un pārējiem 9 sponsoriem oligarhiem stepberKbeloķoņiemsorosiešiem/
NPPIP Viesturs
N
Īsti nesaprotu. Varētu patesībā viņi arī iet kopā ar labu latviju. Kāpēc veidot reģionu partiju atsevišķi, ja Latvijā jau pastāv divas partijas, kam saknes ir reģionos - ZZS un TP. ZZS es uzreiz atmetu kā neiespējamu sadarbības partneri, jo ur Lemberga smagā roka un diktāts. Bet partiju apvienība par Labu Latviju ir OK. Mērķis arī skaidrs - pārlikt prioritātes no aizņemšanās uz ražošanu. Tiks gan pilsētām, gan reģioniem. Pie tam Latvijas izpratnē TP ir kā tāda reģonālā partija vairāk kā pilsētā.
filozofs
f
šie ir tie stiprie reģioni , uz kuriem ceriibu lika kurmis izliizdams no alas un staadamies savas partijas pestiišanaa no izgaašanaas naakošajaas veeleešanaas , ... sasapņojies , ka labi buutu 20 vietas tajaa ieguut , diezvai , varbuut ar viltu... kas ir šis Cimdaris???
anonīmais šakālis
a
Es Dacei nevaru ielikt vienu zvaigzni!~
anonīmais šakālis
a
Balsojiet par Solidaritāti!
anonīmais šakālis
a
Te dažiem buržujiem nav iespējams ielikt vienu zvaigznīti! Pret aš, vienotību unSC!
Lelle
L
Pasaki man, lūdzu, kas Sorosam te pazudis, ja Vienotībai viņa labā tā jāstrādā? Manuprāt Soross pat nezina, ka tāda muļķu zeme vispār pastāv, kur nu vēl kaut kāda tur partija.
Damn
D
Nožēlojami, kārtējie plukatas burzmējas sīkpartijā, lai izsistos līdz silei. Ievērojiet - "Viena no galvenajām interesēm ir aktīvi iesaistīties Eiropas Savienības struktūrfondu līdzekļu apgūšanā". Interesēm! Pajāt uz kaut kādu latviju.
Raitis
R
Vienotība tādi paši zagļi tikai strādā Sorsosa labā!!!
Huindai
H
Es radīju veselu kretīnu armiju! Es iedevu garāmgājējiem ābolus, jo nebija kur tos citur likt! Es novedu Latviju līdz ubaga nūjai! Es saimniekoju tā, ka Latviju pārvērtu par parādu un parādnieku paradīzi! Es paņēmu no patversmes suni, lai tas sakož kaimiņus!
U
U
Ikšķilnieku Ufo par prezidentu!!! :) P.S. Sliktāk jau nebūs...
Lelle
L
Vietējie bandīti tomēr nevēlas apvienoties ar centrālajiem bandītiem...zina, ka buldozers ar kampēju lauķus tāpat nostums maliņa...
bimba
b
Tu noteikti ne :D Es vel nezinu. varbut par labu Latviju nav slikts variants, bet tas, ko tu uzrakstiji, noteikti neatbilst patiesibai. Ja ta butu patiesiba, tad tacu kads butu cietuma!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas