Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Reģionu vēlētāju iekarotāji ar Suņu būdas saimnieku komandā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nu nu nu
n
Tikai neaizmirstam, ka Reģionu apvienība ir Tautas Partijas un Latvijas Ceļa mantiniece, šeit 20 lapaspušu garš pētījums par šo organizāciju http://www.kreisiepatrioti.lv/zinas/175-ave-lat-grupa Visiem aicinājums iepazīties ar augstākminēto apkopojumu. Jo politika vienmēr ir liela atbildība. Diemžēl arī tad ja tajā labus, bet naivus cilvēkus iesaista darbības, kuras viņi paši neizprot...
Kangarooo
K
Atgādinājumam pētījums par Latvijas Reģionu apvienību, kas izveidots vēl pirms tās dibināšanas, obligātā literatūra: http://www.kreisiepatrioti.lv/zinas/175-ave-lat-grupa
Vāvere
V
Nu gan šito murgu partiju es negribu līdz ko uzzinu patiesību un tās vēsturisko veidošanās iemeslus. Valsts izlaupītāji atkal gribēja mūs ielikt valsts izzagšanas ritenī? Kad vajag smaidīt un kad vajag zags? Es tikai Suverenitātes idejām. Arī sazagtas naudas tiem nav- parasti cilvēki, kas pārstāvēs savējos parastos cilvēkus nevis oligarhus, kuri ziedojuši Sudrabas, Šķēles vai Bondara bandai.
  • 2
  • 0
ARGO
A
LRA ir labākā izvēlē šajās vēlēšanās. Tas ir tikai normāli, ka sarakstā ir radošo profesiju pārstāvji, jo viņi daļa no sabiedrības. Ja kādam ir kādas pretenzijas - pastvāv iespēja svītrot. LRA sarakstā ir daudz spēcīgu personību, visplašāk pašvaldību pārstāvniecība, vislatgaliskākais saraksts Latgalē u.c. Plusu ir vairāk nekā mīnusu.
xcvx
x
Народ, нашла новую фишку по заработку - просто читать смс и получать за это деньги, я зарабатываю 20-30$ в день просто читая смс, времени не занимает вообще и возраст не имеет значения, деньги получала на карточку не однократно.Вот сами попробуйте, вот ссылка - http://uvsr.stu.ru/s/811
red bulll
r
nu jā http://www.kreisiepatrioti.lv/zinas/175-ave-lat-grupa
Artuss
A
Taps jauns gara darbs "Suņa sirds - 2"
lol
l
otru t;adu atkritumu spaini kā bondaram, izdevies savākt tikai sudrabai. par šie notekti NAV jābalso, jo viņi smird
piekrītu
p
LRA smird pēc vecas atejas
  • 3
  • 2
eseses
e
izskataas, ka bijusie Reformu partijas biedri neticeeja reformaam? Ko tad tik naski aizbeega uz citaam partijaam. Dariit, tad citu neko neprot kaa vaavuljot par neko.
faniem
f
Ar LRA visu laiku viss bija OK, pirms pievienojās Kaimiņš, kur iztaisījies par baigo principiālo šova zvaigzni. Pēdēja suņubūdā sevi tā saslavēja, ka riebās klausīties. Saaicinājis savus atbalstītājus un visi aiz priekiem tur bučoja viens otram rociņas. Čaļi vienkārši nesaprot, ka Kaimiņš izmanto savu mēdiju, lai pat ierāptos silē līdz ausīm bārstot tukšus lozungus. Viņš tikšot saeimā un tad pateikšot, "kurš zog naudu!" Vai nu muļķis, vai izliekas.
rega
r
Visu jau pirms Kaimiņa sačakarēja Bondars, diemžēl
  • 2
  • 0
lauķis
l
Kas tas ir par Kaimiņu? Uzvārds, Bondara kaimiņš, suņu būdas kaimiņš vai iesauka?
  • 2
  • 0
Nopietni?
N
"Ar LRA visu laiku viss bija OK, pirms pievienojās Kaimiņš" --------------------------------------------------------------------------------------------- Laikam jau tomēr nebija viss tik OK arī pirms tam, jo neba nu bez LRA ziņas un piekrišanas viņš tur iestājās. Turklāt ne tikai iestājās, bet partija arī apstiprināja viņa kandidatūru vēlēšanām. Tātad laikam jau dikti cer, ka principiālā šovu zvaigzne atvedīs kādu kravu balstiņu. Acīmredzot sile un tukšu lozungu bārstīšana ne jau nu vienu Kaimiņu tikai te interesē.
  • 4
  • 0
Skaidrs
S
Ufo - par prezidentu! Tikai jāskatās, vai atbilst augums.
yo
y
Kāpēc UFO? Pirmais viņiem ir Ābrams! http://sv2014.cvk.lv/saraksti/a1de2c17b3.html
  • 5
  • 0
Guntis
G
Saskaņā ar LRA Statūtiem apvien;ību veido tikai divas partijas - Reģionu alianse un Vidzemes partija. Kāpēc kā apvienības dalībniece tiek minēta arī "Apvienība iedzīvotāji", nav saprotams. Kas attiecas uz deputātu kandidātu izvēli, tad jautājums ir jāuzdod LRA Valdei, kādi apsvērumi viņiem ir bijuši, sastādot šos sarakstus gan Rīgā, gan citos reģionos.
hmm...
h
Man vairāk interesē, kādi apsvērumi viņiem bija dibinot šo partiju? Neko godīgu tur pašos pamatos neredzu!
  • 2
  • 1
ha
h
Kurš grib dzīvot suņu būdā , lai balso par Bondaru , Kaimiņu vai visu suņu būdas partiju kopumā . TAČU , ceru ka cilvēkiem būs tik daudz prāta un NEBALSOS par suņubūdas partiju.
Lieliski
L
nu mums beidzot ir arī partija"Suņu būda"!
  • 3
  • 0
Āprāts
Ā
Man reizēm ir tīri labi patikuši daži Suņu būdas raidījumi, lai nefanoju un ar nepacietību negaidu katru nākošo, jo tur tiešām gadās, ka viss labi sakrīt un humoristiski provokatīvā, pamatīgi bezkaunīgā veidā mūsu valsts problēmas izklājas acu priekšā tā, kā to nespēj parādīt neviens cits raidījums. Lai gan ne tuvu katra Suņu būda ir vienlīdz laba. Un tomēr... tas vēl nenozīmē, ka balsošu par A. Kaimiņu vai to partiju, kurā vinš ir iestājies. Ceru, ka arī viņa ievērojami jaunākā publika un cienītāji būs prātīgi un sapratīs, ka izklaidējoši provokatīvs raidījums ar bezkaunīgu un harizmātisku vadītāju vēl nenozīmē, ka visa valsts pārvalde būtu jāveido līdzīgi. Jo raidījuma vadīšana, likumdošana un valsts pārvalde nav viens un tas pats. Un vispār... A. Kaimiņam vajadzētu nedaudz nomest svaru un ar švunku atgriezties teātrī, jo vistalantīgākais viņš tomēr ir kā aktieris. Varbūt paveiksies vēl nofilmēties kādā filmā... Tā ka arī tāpēc ceru, ka viņš par deputātu nekļūs.
atbilde ha
a
Kam ir nolemts dzīvot suņu būdā, tam arī tur ir jādzīvo! Katram sava vieta!
Pensionārs
P
Mēs gan nebalsosim pat LRA. Tur nav neviena spēcīga darboņa.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vēl viens vaibsts televīzijas portretā

Par publisko skandālu saistībā ar Latvijas Televīzijas lēmumu rīkot EP priekšvēlēšanu diskusijas krievu valodā Guntars Gūte sarunājas ar politologu Jāni Ikstenu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas